Azon belül merre gondoltad? Valamelyik elhagyatott épületben? Ki is néztél már egyet?
(Ez egy válasz Kronatah1 üzenetére (2024. 04. 16. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 16. kedd 09:20
Kecskeméten Homokbányán létre lehetne hozni egy gloryhole-t ha valakit érdekelne
Mi a helyzet M5 környékén??
Sziasztok székesfehérváron tud valaki gloryhole helyet?
Kecskeméten Homokbányán létre lehetne hozni egy gloryhole-t ha valakit érdekelne
Hali
M5 tescoba mikor van inkább mozgolodas??
M5 tescoba mikor van inkább mozgolodas??
Hali mindenkinek. Kb két hete volt a glory caffeban egy pár. Nagyon szép hoszzúhajú szőke csaj egy nagydarab indián hapsival.. Itt vannak esetleg? Tud róluk valaki mondani valamit?
Camponában tudtok helyet?
Ez engem is érdekel… de jövő héten megnézem vmikor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 12. péntek 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4715077)
2024. 04. 12. péntek 12:22
És mi a véleményed? Milyen? Van ott vállalkozó?
És mi a véleményed? Milyen? Van ott vállalkozó?
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, szerintem két hely is van, aminek két bejárata van. Egy amin mindeni bemegy és egy privát.
(Ez egy válasz MrSauvignon üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 14:04
Sziasztok! Nekünk régóta nagy vágyunk egy olyan hely, aminek két bejárata van. Az egyikből mi érkeznénk a másik oldalra a meghívott srácok. Inkognitóban élvezhetné mindenki. Sajnos még bérelhető helyet sem találtunk itthon :(
Egerben vagy a környéken van Glory hely?
Sziasztok! Nekünk régóta nagy vágyunk egy olyan hely, aminek két bejárata van. Az egyikből mi érkeznénk a másik oldalra a meghívott srácok. Inkognitóban élvezhetné mindenki. Sajnos még bérelhető helyet sem találtunk itthon :(
Vasmegyében nálam megoldható-
De rajtam kívül valahol?
De rajtam kívül valahol?
Ez engem is érdekelne… írhat bárki, aki tud róla valamit.
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2024. 03. 30. szombat 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szabolcs megyében van Glory Hole ?
Baranyában van olyan hely ahol ilyesfajta mokara van lehetoseg?
Engem is érdekelne
(Ez egy válasz keménysex üzenetére (2024. 02. 12. hétfő 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nógrád megyében tud valaki ilyet? Hol?
Bombasztikus est én vagyunk túl! Hajnalig kényeztetett a francia lány mindenkit