Sziasztok!
Nekem még totál új ez a téma. Láttam a fórumot, ezért regisztráltam ide. Többek között ez a Tesco glory hole is érdekelne. Semmit nem tudok igazából az ilyesmiről még.
Vasárnap az olvasott kommentek alapján benéztem oda a Tescoba 10-11 között. Annyit láttam, hogy van 3 fülke és az oldalán lyuk van. A középsőben ez által ugye két irányba, egy kisebb és egy nagyobb lyuk.
Kíváncsiságból bementem csak megnézni milyen a fülke, mert mindhárom szabad volt. Majd kb 1 perccel később jöttek a másik kettőbe is. Ezek után nem sokkal távoztam is, mert nem tudom mire számíthat ott az ember stb stb stb.
Esetleg valaki fel tudna világítani levélben vagy itt van aki vasárnap délelőtt 10-11 között ott volt?
Köszi előre is a segítséget mindenkinek!
Nekem még totál új ez a téma. Láttam a fórumot, ezért regisztráltam ide. Többek között ez a Tesco glory hole is érdekelne. Semmit nem tudok igazából az ilyesmiről még.
Vasárnap az olvasott kommentek alapján benéztem oda a Tescoba 10-11 között. Annyit láttam, hogy van 3 fülke és az oldalán lyuk van. A középsőben ez által ugye két irányba, egy kisebb és egy nagyobb lyuk.
Kíváncsiságból bementem csak megnézni milyen a fülke, mert mindhárom szabad volt. Majd kb 1 perccel később jöttek a másik kettőbe is. Ezek után nem sokkal távoztam is, mert nem tudom mire számíthat ott az ember stb stb stb.
Esetleg valaki fel tudna világítani levélben vagy itt van aki vasárnap délelőtt 10-11 között ott volt?
Köszi előre is a segítséget mindenkinek!
Nem volt senki. Úgy látom a délelőtt nem annyira jó. Délután már volt siker.
(Ez egy válasz Peti99 üzenetére (2024. 10. 22. kedd 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Cegléd felé is jó lenne bár voltam már az m5 tescoban és járnék rendszeresen csak messze van.
Szolsz hogy voltak e?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 22. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4759857)
VIP
2024. 10. 22. kedd 08:08
10:00 fele megyek arra azt majd kiderül mi van ott .
Sziasztok baranya megyében van valamere glory hole ? Pécs,mohács, bóly vagy valamere tudtok esetleg valamit ?
10:00 fele megyek arra azt majd kiderül mi van ott .
Sziasztok, Réság közelében van egy privat gloryhole. Nem wc-ben, hanem házban. Diszkrét és biztonságos. Ha valkit érdekel, privátban írjon és leirom hogy hol.
Jó kérdés de jó lenne kipróbálni.
(Ez egy válasz Egysrác üzenetére (2024. 08. 23. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 23. péntek 20:34
Sziasztok!
Nagyon szívesen kipróbálnám, de hol lenne érdemes? Szívesen utaznék is , ha valaki tud biztosan jó helyet, vagy esetleg Kecskemét környékén?
Nagyon szívesen kipróbálnám, de hol lenne érdemes? Szívesen utaznék is , ha valaki tud biztosan jó helyet, vagy esetleg Kecskemét környékén?
Nekem is elküldheti valaki ha van leírás. Azért jobb biztosra menni. Köszönöm
Szia! Engem is érdekel a glory kaptál leírást? Ha igen privátban küldenéd?
(Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi
(Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 17. csütörtök 20:23
Hello!valamiért kitörölte az oldal a leírást és az én válaszomat is amit neked szántam.
Privátban megírom ha igényled.Az talàn nem "veszik el"
Privátban megírom ha igényled.Az talàn nem "veszik el"
Csak egy baj van, hogy tömeg az nem éppen ott van és akkor amikor ott vagyok
(Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Tömegben arra kell vigyázni hogy ki ne maradj belőle ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 12. szombat 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4759857)
VIP
2024. 10. 12. szombat 16:34
Igaz nem lett volna rossz ha éppen valaki ott van amikor ott voltam, de sajna elég sokan voltak. Valami rendezvény volt a parkolóba.
Hello!valamiért kitörölte az oldal a leírást és az én válaszomat is amit neked szántam.
Privátban megírom ha igényled.Az talàn nem "veszik el" (Ez egy válasz erba1973 üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Privátban megírom ha igényled.Az talàn nem "veszik el" (Ez egy válasz erba1973 üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyasmit én is keresek ott
(Ez egy válasz vasiboy78 üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 17. csütörtök 12:32
Vasmegyében keresek glory hole helyet. Aki tud írjon.
Szívesen elmennék.
Szívesen elmennék.
Békés megyében van valahol glory hole??
Vasmegyében keresek glory hole helyet. Aki tud írjon.
Szívesen elmennék.
Szívesen elmennék.
Szia! Ha kaptál ilyen leírás àtküldenéd nekem is kösz
(Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 07. hétfő 21:54
Sziasztok!Valaki leírná nekem privát üzenetben hogy mik a jelzések gloryhole esetén?
Oké,vannak egyértelmű jelzések de van amikor fogalmam sincs mit szeretnének a "másik oldalon"...
Valakivel szívesen elírogatnék v beszélnék erről.
Oké,vannak egyértelmű jelzések de van amikor fogalmam sincs mit szeretnének a "másik oldalon"...
Valakivel szívesen elírogatnék v beszélnék erről.
Sziasztok! Gödöllő környékén található ilyen hely?
Helló! Kecskeméten van esetleg Glory valahol?