Miskolcon van még?
Igen igazad van az a legjobb mikor szopjàk!!!
(Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 22:26
A kiverés nem mindig esik jól lyukon keresztül,azért egy finom ráérős szopatàs mindennèl jobb.
Volt pár élmény
Volt pár élmény
A kiverés nem mindig esik jól lyukon keresztül,azért egy finom ráérős szopatàs mindennèl jobb.
Volt pár élmény (Ez egy válasz zsebesjozsi67 üzenetére (2024. 12. 20. péntek 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt pár élmény (Ez egy válasz zsebesjozsi67 üzenetére (2024. 12. 20. péntek 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!Vannak holt időszakok,pl érdekes módon múlt héten csüt-péntek (19-20) sehol senki nem volt se reggel se este.
De volt már pl hogy reggel 7kor leszopott vki (nagyon ritka) és kora délután (akkor sincs tumultus) (Ez egy válasz manocska77 üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
De volt már pl hogy reggel 7kor leszopott vki (nagyon ritka) és kora délután (akkor sincs tumultus) (Ez egy válasz manocska77 üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 10:07
Az mit jelent, hogy esténként? Én 1 szer voltam délelőtt, akkor sikerrel jártam, Este vissza néztem, senki nem volt.
Sziasztok Baranya megyében van valahol glory hole?
![smile](images/smilies/smile.gif)
Nagykáta vagy környékén van ilyen hely?
![smile](images/smilies/smile.gif)
szomszéd Mari néni mit szólt hozzá?
(Ez egy válasz fembp üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Nekem lakasomon van egy glory hole kialakitva..budapesten
Sziasztok, tudja valaki, hogy a Camponában pontosan hol van ilyen?
![circling](images/smilies/circling.gif)
Hali fiuk, Pecsett van ilyen hely?
Ha átdugja valaki, az onnan a tiéd. Ha akarod szopod, ha akarod vered. Maqx ha nem tetszik neki, akkor visszahúzza és elmegy. Nem gáz.
(Ez egy válasz Peti99 üzenetére (2024. 12. 17. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 17. kedd 13:49
Sziasztok, ki szeretném próbálni az M5 tescot… voltam egyszer de nem mertem átdugni viszont hatalmasat élveztem minden tiszta geci lett… engem az izgatna hogy valakinek kézzel verném kozben meg magamnak is. Erre lenne valami vagy mindenki szopast akar csak?
Eggyetértek!
(Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 00:02
M5 Tesco: én is sűrűn megyek,vannak nagyon korrekt tagok de betéved néha pàr igénytelen vagy "ő maga sem tudja mit akar" fajta.
A beköltözős palit v palikat én sem értem.Kicsit önző dolog.Ha legalább a szélsőbe menne nem tartaná fel a többieket ill akkor aki a középsőbe megy be választhatna..akár...
1-2 alkalommal nekem is volt ezért gondom a hellyel de általában siker van.
Esetleg péntek este n7 fél7 körül ki járt ott?Kellemes volt.Legutolsóban voltam,aktívan.
A beköltözős palit v palikat én sem értem.Kicsit önző dolog.Ha legalább a szélsőbe menne nem tartaná fel a többieket ill akkor aki a középsőbe megy be választhatna..akár...
1-2 alkalommal nekem is volt ezért gondom a hellyel de általában siker van.
Esetleg péntek este n7 fél7 körül ki járt ott?Kellemes volt.Legutolsóban voltam,aktívan.
M5 Tescóban a héten háromszor voltam, egyszer volt egy érdekes faszi, aki elég sokáig le foglalta a középsőt. De csak kukolt igazából. Másodjára volt siker is. Ma is voltam de sajna tele volt, utána meg nem jött senki. Holnap lehet megint megpróbálom hátha siker lesz.
Sziasztok, ki szeretném próbálni az M5 tescot… voltam egyszer de nem mertem átdugni viszont hatalmasat élveztem minden tiszta geci lett… engem az izgatna hogy valakinek kézzel verném kozben meg magamnak is. Erre lenne valami vagy mindenki szopast akar csak?
Ne má az nagyon gáz
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
a veszprémi plázában nincs már?
miért?tudsz valamit?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol szeretnéd a mikor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 14. szombat 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4696005)
VIP
2024. 12. 14. szombat 10:58
Valaki délelőtt folyamán üríteni?
van valaki ilyenkor az M5-ben? Szopnék.
Hol lehet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 14. szombat 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4696005)
VIP
2024. 12. 14. szombat 10:58
Valaki délelőtt folyamán üríteni?