Jó hely lehet?
(Ez egy válasz dav3e19 üzenetére (2024. 12. 07. szombat 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 07. szombat 11:57
Fiatalok szoktak járni M5 Tescoba?
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Tatabányán nincs, a tatai vasútálloáson van.
(Ez egy válasz Logikus üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor most hova menhek mint ajanlotok
Hát oda nem mennék merni menni
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 03:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 03:33
sziasztok!valaki mondta,hogy veszprémben az stop shop nyilvánosba valaki elkezdet lyukat furni!valaki tudja,hogy kész van már és müködik?mennék!
Az mit jelent, hogy esténként? Én 1 szer voltam délelőtt, akkor sikerrel jártam, Este vissza néztem, senki nem volt.
(Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2024. 12. 06. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 06. péntek 12:47
Csütörtök f6 körül voltam,jó volt.Ma reggel nem volt senki de lehet hogy kora este megint elnézek.
Esténként egyébként mindig van mozgás,nekem nagyon ritka hogy nincs valami élmény
Esténként egyébként mindig van mozgás,nekem nagyon ritka hogy nincs valami élmény
Tatabanyan van?
Üdv Valaki jön az M5 gloryba?
Akár aktívan akár passzívan lennék!!
Akár aktívan akár passzívan lennék!!
sziasztok!valaki mondta,hogy veszprémben az stop shop nyilvánosba valaki elkezdet lyukat furni!valaki tudja,hogy kész van már és müködik?mennék!
M5 Tesco: én is sűrűn megyek,vannak nagyon korrekt tagok de betéved néha pàr igénytelen vagy "ő maga sem tudja mit akar" fajta.
A beköltözős palit v palikat én sem értem.Kicsit önző dolog.Ha legalább a szélsőbe menne nem tartaná fel a többieket ill akkor aki a középsőbe megy be választhatna..akár...
1-2 alkalommal nekem is volt ezért gondom a hellyel de általában siker van.
Esetleg péntek este n7 fél7 körül ki járt ott?Kellemes volt.Legutolsóban voltam,aktívan.
A beköltözős palit v palikat én sem értem.Kicsit önző dolog.Ha legalább a szélsőbe menne nem tartaná fel a többieket ill akkor aki a középsőbe megy be választhatna..akár...
1-2 alkalommal nekem is volt ezért gondom a hellyel de általában siker van.
Esetleg péntek este n7 fél7 körül ki járt ott?Kellemes volt.Legutolsóban voltam,aktívan.
Kecskeméti Auchan-ról valakinek tapasztalat?
Valaki délelőtt folyamán üríteni?
Szegeden tud valaki glory helyet ?
Engem is érdekelne!
(Ez egy válasz keménysex üzenetére (2024. 11. 10. vasárnap 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt szeretem még aki beül középre ugy hogy csak szopni akar igy más szopni nem tud volt hogy 1.5 orán keresztül vártam
Az ilyen miért nem ül oldalra igy mindenkinek esélyt adva
Pár napja kaptam pár nagyon kicsit de mielött elmentem volna egy legalább 17cm est ugyhogy egy jó este volt
Ma is elnézek arra
Az ilyen miért nem ül oldalra igy mindenkinek esélyt adva
Pár napja kaptam pár nagyon kicsit de mielött elmentem volna egy legalább 17cm est ugyhogy egy jó este volt
Ma is elnézek arra
Én tegnap voltam!! Voltak mindkét oldalt! Mindkettönek jeleztem mehet S mindkettö átdugta farkát!!
Míg az egyiket szoptam másiknak kézel vertem!!
Elélvezet akit szoptam, S leszoptam a másikat is!!
Míg az egyiket szoptam másiknak kézel vertem!!
Elélvezet akit szoptam, S leszoptam a másikat is!!
Én ha megyek majd mindig ugyan az/azok vannak bent igy várni kell hogy legyen 2 hely és te is tudj szopatni ..
(Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2024. 12. 06. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen járok
Néha senki nincs néha 30p kell várni hogy bejuss
Vannak akik 2 orára beköltöznek van aki jön megy
Általában idősebbek vannak ritkán látok fiatalt (Ez egy válasz dav3e19 üzenetére (2024. 12. 07. szombat 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Néha senki nincs néha 30p kell várni hogy bejuss
Vannak akik 2 orára beköltöznek van aki jön megy
Általában idősebbek vannak ritkán látok fiatalt (Ez egy válasz dav3e19 üzenetére (2024. 12. 07. szombat 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Vegyes,láttam már fiatalokat is
(Ez egy válasz dav3e19 üzenetére (2024. 12. 07. szombat 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Dob utcai kár hogy bezárt. Glory caféba is voltam 2-3 alkalommal. Szerintem vidéken is megélne egy ilyen intézmény. Mondjuk fehérváron..