Helló! Kecskeméten van esetleg Glory valahol?
Sziasztok Ózdon van esély hogy van valahol glory?
Igaz nem lett volna rossz ha éppen valaki ott van amikor ott voltam, de sajna elég sokan voltak. Valami rendezvény volt a parkolóba.
Így van,utolsó három fülke a játszós,középsőről 2 lyuk nyílik
Sziasztok, ma elmentem megnézni az Tesco m5 helyet. Az utolsó három wc-ben van. Így aki közepén van két esélyes.
Engemis erdekelne
(Ez egy válasz Smakosz üzenetére (2024. 10. 04. péntek 01:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali
Ugyan ott vagy másik fülkében,? (Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2024. 10. 11. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyan ott vagy másik fülkében,? (Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2024. 10. 11. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Frissítés: az m5 tescoban már 2 lyuk üzemel..
Ma is jó volt az m5 tesco glory.Páran akik jelentkeztetek sajnos egyikőtökkel sem találkoztam így megint engem szoptak pedig szívesen viszonoztam volna...
Sziasztok
Nem gloryt hanem szobát keresek bpen ahol játékszerek is vannak. Tudtok esetleg ilyen kiadó szobát lakást pár órára? Ha van ennek jobb topic akkor bocsi nem láttam
Nem gloryt hanem szobát keresek bpen ahol játékszerek is vannak. Tudtok esetleg ilyen kiadó szobát lakást pár órára? Ha van ennek jobb topic akkor bocsi nem láttam
Olyan 80%-ban megvan az összhang de vannak esetek amikor nem tudom hogy kéne kifejezni h mit akarok v mit várok el.Uniként van h mindenhez volna kedvem de van amikor csak ehhez v ahhoz
(Ez egy válasz hidlaci üzenetére (2024. 10. 08. kedd 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez mondjuk engem is nagyon érdekelne. Glory íratlan szabályok.
(Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 07. hétfő 21:54
Sziasztok!Valaki leírná nekem privát üzenetben hogy mik a jelzések gloryhole esetén?
Oké,vannak egyértelmű jelzések de van amikor fogalmam sincs mit szeretnének a "másik oldalon"...
Valakivel szívesen elírogatnék v beszélnék erről.
Oké,vannak egyértelmű jelzések de van amikor fogalmam sincs mit szeretnének a "másik oldalon"...
Sziasztok!Valaki leírná nekem privát üzenetben hogy mik a jelzések gloryhole esetén?
Sziasztok! Dunakeszi Auchan11-12 között egy kis oda vissza!...
Sok helyen írják Nyíregyházán a villamos melletti kör nyilvánost, ebből gondolom hogy simán igaz lehet sok helyen olvasni fórumokon.
Sziasztok.
Fehérváron lehet Glory?
Fehérváron lehet Glory?
Ma annyira volt mozgás az m5 T-ban hogy valaki még óvszert is nyitott.Egyszer én is kíváncsi lennék milyen lehet egy ilyen szitu ami nem orál vagy manuál.
Persze tudom igényesség meg higiénia..de izgat(na) a dolog..
Persze tudom igényesség meg higiénia..de izgat(na) a dolog..
M5 Tesco általában van mozgás de tapasztalatok szerint több a passzív mint az aktív irányultságú.Én uni vok.
Ez engem is èrdekelne.
(Ez egy válasz dav3e19 üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 02. hétfő 16:06
Szegeden és környékén tudtok valamit ?
Illetve Kecskemet auchanban van glory?
Illetve Kecskemet auchanban van glory?
Campona vagy környékén van valahol ilyen hely?