Köszi, elnézek majd arrafelé valamikor
(Ez egy válasz Seth1977 üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha jól emlékszem, az amelyik közelebb van az étkezdékhez.
(Ez egy válasz DreamsToday üzenetére (2024. 11. 29. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szolnokon van e érdekelne a dolog engem is.
Ez engem is érdekelne ! ha valaki tudna ilyen helyről,szívesen fogadnám én is
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 15:03
sziasztok!Veszprémben még mindig nincs?érdekelne a szopás.talán a pláza vagy a vasutállomás?ha van info ,érdekel.köszi
sziasztok!Veszprémben még mindig nincs?érdekelne a szopás.talán a pláza vagy a vasutállomás?ha van info ,érdekel.köszi
Campona mennyire forgalmas? Sokan keresik ezt a mókát?
Én utána sikerrel jártam. Este visszanéztem, senki nem volt. Szívesen számba vettem volna a dolgokat
(Ez egy válasz Joci 76 üzenetére (2024. 11. 27. szerda 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Esetleg Zalában tudtok ilyen helyet?
Kettő mosdó van. Ha nem az egyik, akkor a másik az.
(Ez egy válasz DreamsToday üzenetére (2024. 11. 29. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
A dunakeszi auchanban melyik mosdó? Több is van.
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 11. 21. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 21. csütörtök 08:39
Pesten belül jelenleg nincs, csak a külvárosban:
- M5 Tesco
- Dunakeszi Auchan
Viszont vannak helyek, amik éveken keresztül működtek, de le lettek lemezelve. Ezeket időről-időre újra kifaragják, ha olyan anyagból van ami áttörhető.
- Pólus Tesco
- ELTE TTK alagsori wc
- Campona wc
- Békási piac wc
- Fogarasi Tesco
Illetve a belvrosban vannak még hivatalos glory-k, meleg szaunákban, szexmozikban, de ide belépődíjat kell fizetni.
- M5 Tesco
- Dunakeszi Auchan
Viszont vannak helyek, amik éveken keresztül működtek, de le lettek lemezelve. Ezeket időről-időre újra kifaragják, ha olyan anyagból van ami áttörhető.
- Pólus Tesco
- ELTE TTK alagsori wc
- Campona wc
- Békási piac wc
- Fogarasi Tesco
Illetve a belvrosban vannak még hivatalos glory-k, meleg szaunákban, szexmozikban, de ide belépődíjat kell fizetni.
Biztos a takarító nőkkel.
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért, a ffi wc-be kivel akartál találkozni? Nem is értem...
(Ez egy válasz Peti99 üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 15:31
Van olyan glory hely ahol csajok szopnak? Nem vagyok buzi viszont izgat a dolog m5 be voltam de csak ferfiak vannak…
5 hozzászólással lejjebb volt erről szó
(Ez egy válasz Peti99 üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 15:31
Van olyan glory hely ahol csajok szopnak? Nem vagyok buzi viszont izgat a dolog m5 be voltam de csak ferfiak vannak…
A Dunakeszi Bauhaus bejáratánál lévő mosdóban olyan, mintha egy lyukat kezdtek volna csinálni az első 2 kabin között. Viszont annyira hátul a falnál van, hogy nem is értem, kukucskálónak is kényelmetlen. Viszont az nem egy túl forgalmas hely, lehet nem sokan zavarnának. Aki érez magában elhívatottságot csinálhatna oda egyet
Nekem szintén 14 órakor voltam hátha meg lesz az első
(Ez egy válasz manocska77 üzenetére (2024. 11. 27. szerda 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Baranya megyèben tud valaki?
M5 tesco, szép nagy lyukak vannak. De most senki
Az itt leírt helyeken csak férfiakkal találkozhatsz, mert ezek ugye férfi mosdókban találhatóak.
Ahol összefuthatsz nővel is, az a GloryCafe Budapesten a Baross utcában. Továbbá vannak szexmozik is ahol van ilyen, de ott is inkább férfiak vannak a lyuk túloldalán.
Ahol összefuthatsz nővel is, az a GloryCafe Budapesten a Baross utcában. Továbbá vannak szexmozik is ahol van ilyen, de ott is inkább férfiak vannak a lyuk túloldalán.
Sziasztok, hol érdemes elöször próbálkozni? valahol vannak lányok is? esetleg fizetős hely?