Szia!
Jól tetted! (Ez egy válasz Dániel4025 üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól tetted! (Ez egy válasz Dániel4025 üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 21:46
Sziasztok pénteken életemben elösszőr meglátogadtam egy glory helyet (M5tesco) el sem hittem hogy lesz ott ilyen , (halottam csak hogy van )
Bementem leűltem az 1. Be (nem a fal melletibe )
Középpen volt egy pasi
Ültem kicsit és nagyon izgultam féltem ... végűl csak áttdugtam az újjam és egy pasi átt dugta a farkát
Gyönyörű makk volt és ápolt szép méretes ...
Megfogtam, simogattam huzogattam végűl nem álltam meg és teljesen elvörösödve csak elkezdtem szopni
...
Nagyon élveztem a sztorihoz tartozik hogy elösszőr volt dolgom pasival
Középpen volt egy pasi
Ültem kicsit és nagyon izgultam féltem ... végűl csak áttdugtam az újjam és egy pasi átt dugta a farkát
Megfogtam, simogattam huzogattam végűl nem álltam meg és teljesen elvörösödve csak elkezdtem szopni
...
Sajnos kicsit lerövidítette a sztorit
(Ez egy válasz 87egyjoevvolt üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 06:37
A nagyobbik WC-ben a két legbelső fülke között. WC papírral be volt tömve a lyuk. Nem volt ott senki.
Sziasztok pénteken életemben elösszőr meglátogadtam egy glory helyet (M5tesco) el sem hittem hogy lesz ott ilyen , (halottam csak hogy van )
Középpen volt egy pasi
...
Középpen volt egy pasi
...
A nagyobbik WC-ben a két legbelső fülke között. WC papírral be volt tömve a lyuk. Nem volt ott senki.
(Ez egy válasz Kiváncsibi üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 04:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Melyik wc-nél? Volt valami?
(Ez egy válasz 87egyjoevvolt üzenetére (2024. 11. 23. szombat 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap m5 be volt valaki 10 körül??
Ott van még. Megnéztem.
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 11. 22. péntek 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma kora este f6-háromnegyed 6 körül ki volt az m5 gloryban?
"Jelige: 1 fülkében"
"Jelige: 1 fülkében"
Melyik wc? Holnap megyek!
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 11. 22. péntek 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézd meg az Auchan-ban. Nyáron még volt ott.
(Ez egy válasz 87egyjoevvolt üzenetére (2024. 11. 21. csütörtök 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 21. csütörtök 20:19
Sziasztok! Kecskemét környékén van ilyen lehetőség? Privátban is irhattok. Köszönöm!
Sziasztok! Kecskemét környékén van ilyen lehetőség? Privátban is irhattok. Köszönöm!
Pesten belül jelenleg nincs, csak a külvárosban:
- M5 Tesco
- Dunakeszi Auchan
Viszont vannak helyek, amik éveken keresztül működtek, de le lettek lemezelve. Ezeket időről-időre újra kifaragják, ha olyan anyagból van ami áttörhető.
- Pólus Tesco
- ELTE TTK alagsori wc
- Campona wc
- Békási piac wc
- Fogarasi Tesco
Illetve a belvrosban vannak még hivatalos glory-k, meleg szaunákban, szexmozikban, de ide belépődíjat kell fizetni. (Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2024. 11. 20. szerda 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
- M5 Tesco
- Dunakeszi Auchan
Viszont vannak helyek, amik éveken keresztül működtek, de le lettek lemezelve. Ezeket időről-időre újra kifaragják, ha olyan anyagból van ami áttörhető.
- Pólus Tesco
- ELTE TTK alagsori wc
- Campona wc
- Békási piac wc
- Fogarasi Tesco
Illetve a belvrosban vannak még hivatalos glory-k, meleg szaunákban, szexmozikban, de ide belépődíjat kell fizetni. (Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2024. 11. 20. szerda 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden tavaly még volt a Tesco wc-ben. Nem tudom hogy még működik-e a lyuk.
(Ez egy válasz bééla üzenetére (2024. 11. 19. kedd 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Pesten tudtok még valamerre ilyen helyeket??
Pesten tudtok még valamerre ilyen helyeket??
Szegeden van lyuk valahol?
Jogos!Ugyanis ma voltam és a középsőt egy csövibfoglalta Így lőttek mindkét lyuknak...
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 11. 13. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 13. szerda 15:50
Lehet hogy egy csöves ült be melegedni. Én már voltam tanúja annak, hogy beült az ember, az ölébe kiterítette a kis konyharuhát, zsömle, parizer, tömlőssajt, és szépen elkezdett piknikezni.
Erre én is kíváncsi volnék
(Ez egy válasz KriszPécs29 üzenetére (2024. 11. 11. hétfő 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Mint írtam ha szopni akartál akkor lehet azért maradtál hoppon.Ha szopatni akkor vagy szerencsétlenség vagy valamiért nem akarták a másik oldalon.
Aki ücsörög az általában szopni szeretne.
Ha a másik oldalon olyat láttál aki állt és verte-játszott magával de mégsem akarta hogy szopd az a fajta arra izgul ha kiverheti miközben nézi valaki.
Én is belefutottam pár ilyenbe. (Ez egy válasz Happyboy77 üzenetére (2024. 11. 13. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Aki ücsörög az általában szopni szeretne.
Ha a másik oldalon olyat láttál aki állt és verte-játszott magával de mégsem akarta hogy szopd az a fajta arra izgul ha kiverheti miközben nézi valaki.
Én is belefutottam pár ilyenbe. (Ez egy válasz Happyboy77 üzenetére (2024. 11. 13. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 13. szerda 15:43
Akkor több nap is csak nem volt szerencsém??!!!
Ezt azért kétlem!!!!
Volt hogy 1h keresztül ki be járkáltam mert csak a helyet foglalták, de semmi nem történt!!!!
Ezt azért kétlem!!!!
Volt hogy 1h keresztül ki be járkáltam mert csak a helyet foglalták, de semmi nem történt!!!!
Sziasztok dunakesziben is látam ijen jukat a középső fúlkébe oda jár valaki én elsönek nem hitem a szememnek gondolom az.?
Biztos mind a háromba az ült!!
Ennek azért kevés az esélye!! (Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 11. 13. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennek azért kevés az esélye!! (Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 11. 13. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 13. szerda 15:50
Lehet hogy egy csöves ült be melegedni. Én már voltam tanúja annak, hogy beült az ember, az ölébe kiterítette a kis konyharuhát, zsömle, parizer, tömlőssajt, és szépen elkezdett piknikezni.