Szopnék most valaki ????
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Szivesen találkoznék olyan Roma sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Roma bi , heteró pasit keresek hosszú távra de alkalmi sexre találkozunk használsz kedved szerint és mindenki megy dolgára , semmi érzelem , kötődés csak a kemény sex , Budapest és környéke
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
roma pasikat keresek. 37 185 70 szexi cd vagyok.
Imádom ha egy roma pasi használja a számat és a lukamat. Szeretem a sok gecit
Helyem van , utazni is tudok
Imádom ha egy roma pasi használja a számat és a lukamat. Szeretem a sok gecit
Helyem van , utazni is tudok
Bisex Roma srácot keresek
Gyömrő környéke
Gyömrő környéke
Perverz nagyméretű roma férfiakat keresek. :P
Aktiv Roma pasi ma este ???
Vasárnap este Roma aktiv férfi aki belém élvezne ??????
Keres valaki bi roma pasit Gyöngyös vagykörnyékén?
50/186/100 Budapesti méretes (21/6) férfi...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Női cuccban, nőként keresnék feleségemnek roma pasit, aki a segítségemmel meghódítaná őt, és én is a nője lehetek majd.
Nem roma, nem független, mások szerint jó pasiként keresek roma lányt akár rendszeres szexre, vagy olyan fiatal roma párt, ahol a pasi szereti nézni, ahogy a párját használják, esetleg többesben benne lennének. A közelemből lenne a legjobb, Érd, Diósd, Tárnok, Ercsi, Szigetsztmiklós, Bp.
Roma hapsit szopnék. 70-es meleg vagyok. Rákospalotáról.
Bisex Roma srácot keresek
Gyömrő környéke
Gyömrő környéke