Hali !
Valaki fordul meg Ózd környékén aki felavatná egy kezdő bi srác száját?
Valaki fordul meg Ózd környékén aki felavatná egy kezdő bi srác száját?
Ha roma csaj vagy és igazi férfira vágysz, írj privátban
roma pasikat keresek. 37 185 70 szexi cd vagyok.
Imádom ha egy roma pasi használja a számat és a lukamat. Szeretem a sok gecit
Helyem van , utazni is tudok
Imádom ha egy roma pasi használja a számat és a lukamat. Szeretem a sok gecit
Helyem van , utazni is tudok
Roma aktivat keresek
Téged kereslek ha már unod a sok kamus nöt,aki hiteget vagy egyáltalán nem válaszol neked.Irj ha már régen volt részed egy finom orálban..nálam jól fogod érezni magad,nézhetsz egy jó szexfilmet miközben én finoman kényeztetlek,viszonzást sem várok.Ha ezt a barátnödtöl,párodtól nem kapod meg akkor mindenképp irj és találkozzunk.helyem van,igényes ápolt kellemes külsejú srác vagyok Pestmegyéböl.Kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd!Köszönöm!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Megismerkednék olyan kíváncsi Roma hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
diszkrét urat orál hokira Pesten feljosz diszkrét lakásomba leszoplak te is szophatsz és utána elmész nem tartozunk egymásnak semmivel lehetsz hetero is ki szeretne cumiztatni írj holnap reggel Budapest nalam
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok. Borsod megyéből valaki? Laza kötetlen kapcsolat ha érdekel valakit akkor írjon.
Szia!Holnap ha neked jó szívesen mennék!
(Ez egy válasz romapar88 üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 17. csütörtök 06:47
Sziasztok
Keresünk pasit akár mára vagy holnapra aki velem (csaj) szexelne . És a párom kukkolna hely van olyan írjon aki utazik. Szolnok megye Jászság.
Keresünk pasit akár mára vagy holnapra aki velem (csaj) szexelne . És a párom kukkolna hely van olyan írjon aki utazik. Szolnok megye Jászság.
Sziasztok
49 éves magyar pasi vagyok .Pest megyei roma párt keresek. A hölgy lehet terhes is.
Méretes szexuálisan túlfütöt pasit keresek
Elsősorban nőt vagy transz-ot keresek
Sziasztok !
Mai napra keresünk pasit aki csatlakozna.
Szolnok megye ( Jászság )
Mai napra keresünk pasit aki csatlakozna.
Szolnok megye ( Jászság )
Kaposváron kit látogathatnék meg hölgyeim? Ápoltság igen, kor nem számít.
Privi. Nyitott vagyok párokra is. Diszkréten.
Privi. Nyitott vagyok párokra is. Diszkréten.
Budapesten keresek Aktív roma férfit , férfiakat
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan.
Helyem van, akit érdekel privátban keressen. Köszönöm szépen.
Helyem van, akit érdekel privátban keressen. Köszönöm szépen.
Tiszafüreden roma hölgyet keresek!