Roma hölgyet keresek minden jóra
Izgalmasan hangzik.
(Ez egy válasz romafamily üzenetére (2024. 12. 21. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 21. szombat 10:14
Idősebb, 60+ férfit keresünk, aki potens, és szeretne rendszeresen finom, forró roma pinába élvezni...
Szia!Benne lennék!
(Ez egy válasz romafamily üzenetére (2024. 12. 21. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 21. szombat 10:14
Idősebb, 60+ férfit keresünk, aki potens, és szeretne rendszeresen finom, forró roma pinába élvezni...
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Vékony perverz fiatal roma hölgyet keresek!
Roma hölgyet keresek ! Mezőkövesd kőrnyéke!
Pápán roma hölgyet keresek barna bőrűt-akinek a seggét nyalhatom...rendszeresen........
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban egyeztessünk, köszönöm.
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban egyeztessünk, köszönöm.
Nekik az mar erdmeny ha irogatnak nekik. szeretnek olvasni.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 12. 19. csütörtök 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 19. csütörtök 23:11
Ja, hát az nekik sem szokásuk, az már meghaladja a képességeiket! Elég, ha hirdetnek végül is!
Ja, hát az nekik sem szokásuk, az már meghaladja a képességeiket! Elég, ha hirdetnek végül is!
(Ez egy válasz Házaspártkeresek üzenetére (2024. 12. 18. szerda 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 18. szerda 08:15
Üdv mártöbször irtam üzenetet de sajnos válaszrasem méltatok:( a nem is válasz
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Romafasz valakinek Bp bisex vagyok
Vagány, vidám csajt keresek rosszalkodni!
Kor és alkat nem számít, légy ápolt és igényes.
Nagyon szeretek a számmal kényeztetni, imádom amikor örömében szorítja a fülemet a női comb!
Imádom azt is ha egyoldalúan kényeztethetek és igény esetén párnál is használom a számat.
Kor és alkat nem számít, légy ápolt és igényes.
Nagyon szeretek a számmal kényeztetni, imádom amikor örömében szorítja a fülemet a női comb!
Imádom azt is ha egyoldalúan kényeztethetek és igény esetén párnál is használom a számat.
Üdv mártöbször irtam üzenetet de sajnos válaszrasem méltatok:( a nem is válasz
(Ez egy válasz Spezial üzenetére (2024. 12. 17. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 17. kedd 09:23
Sziasztok. 20.-án este keresünk PÁRT vagy ff Gyöngyös és 30 km körzetében. A részletek privátban. Puszi Cinti&Andris
Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban beszéljünk. Köszi.
Megpróbálom itt is. Kaposváron van valaki, akinél egy nős pasi néha kiverheti a farkát? Segíthetsz is kézzel szájjal. Elsősorban hölgyek, párok megkeresésére reagálok, de csak privin