Megpróbálom itt is. Kaposváron van valaki, akinél egy nős pasi néha kiverheti a farkát? Segíthetsz is kézzel szájjal. Elsősorban hölgyek, párok megkeresésére reagálok, de csak privin
Sziasztok. 20.-án este keresünk PÁRT vagy ff Gyöngyös és 30 km körzetében. A részletek privátban. Puszi Cinti&Andris
Thx!
De miért is nem csodálkozom!?
(Ez egy válasz Aquila üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
2024. 12. 16. hétfő 15:46
jcka100 egy kamu ratyi skype-on csak valami videót játszik le, amikor azt kéred beszéljen, jön a kifogás msot nem mobilról van majd megoldja legközelebb, vagy ha azt mondod mutasson valamit, akkor azt nem mert láttad korábban, persze nem tudja mutatni mert mindig ugyanazt a szar vidit indítja, több profillal leteszteltem, ne dőljetek be neki
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
jcka100 egy kamu ratyi skype-on csak valami videót játszik le, amikor azt kéred beszéljen, jön a kifogás msot nem mobilról van majd megoldja legközelebb, vagy ha azt mondod mutasson valamit, akkor azt nem mert láttad korábban, persze nem tudja mutatni mert mindig ugyanazt a szar vidit indítja, több profillal leteszteltem, ne dőljetek be neki
Van itt pár aki párt keres?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok. Fiatal vékony roma lányt keresek rendszeres talira.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Roma nő ?Pest megye?privi!
Zalaegerszegen ma estefelé pasit kényeztetnék orálisan. Helyem adott, egyeztessünk privátban. Köszönöm.
Roma hölgyet keresek,Mezőkövesd kőrnyéke?
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Szegeden keresek nőt alkalmira
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Veszprém és környéke roma hölgyet keresek
Érezzük jól magunkat
Válaszod várom
Érezzük jól magunkat
Válaszod várom
Kanos roma pasit kényeztetnék….írj
Roma hölgyet keresek,Mezőkövesd kőrnyékén!