Tegnap este vendégeink voltak. Párom két barátnője. Mindenről beszélgettek és a fiatalabb hölgy elmesélt egy pár napja megtörtént esetét. Elromlott a tévéje, bejelentette és jöttek is érte Gyálról. Kis beszélgetés és kávéval kínálta a szervizest. Távozáskor mondta hogy 2-3 nap és hozza vissza a tévét. Péntekre esett a szállítás napja. Barátnő elmondása szerint egy csinos 40-45 éves jóképű férfi volt. Reggeli induláskor kapta az SMS-t hogy a várható szállítás 16-18 óra között. Az nap nagyon kellemetlen idő volt hideg és esett az eső. Megadott időben érkezett is a szerelő. Be vitte a tévét és kérdezte be állítsa e a csatornákat? Igen volt a válasz, a visszakérdés pedig kávé helyett teát elfogad e? Igen jött is a válasz. Mikor a beállítása a tévének megtörtént a teázás közben megindult a beszélgetés. Férfi érdeklődő volt, tudta irányítani a beszélgetést és fél óra múlva kiszedett belőle mindent. Hogy egyedül él mert 4 éve özvegy, Ezek után elmondása szerint nem tudja mi váltotta ki a férfiben a vonzalmat de mellé ült és megfogta a kezét. Ekkor a barátnő is nagyon beindult azt mondta képzeljétek teljesen elcsavarta a fejemet és az övé lettem!
Ezt csak megerősíteni tudom..így van.
Kivétel nélkül csakis a kiábrándítóan pallérozatlan elméjű leánykák próbálták volna így "egyengetni" a "karrierjüket"..akiktől a hideg futkosott a hátamon.
Soha nem fordult elő 1X sem..nemhogy mostanában ,25évvel ezelőtt sem..elvből.
(Mókás ..hasonló foglalkozás és fizimiska.) (Ez egy válasz Robertkovi üzenetére (2022. 12. 13. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Kivétel nélkül csakis a kiábrándítóan pallérozatlan elméjű leánykák próbálták volna így "egyengetni" a "karrierjüket"..akiktől a hideg futkosott a hátamon.
Soha nem fordult elő 1X sem..nemhogy mostanában ,25évvel ezelőtt sem..elvből.
(Mókás ..hasonló foglalkozás és fizimiska.) (Ez egy válasz Robertkovi üzenetére (2022. 12. 13. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 13. kedd 22:52
Sok aktsorozatot készítettem már, de soha nem volt ilyen. A hírnevemet veszélyeztetném.
Sok aktsorozatot készítettem már, de soha nem volt ilyen. A hírnevemet veszélyeztetném.
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2022. 12. 07. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismerős a sztori
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 07. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Törölt felhasználó (868951)
2022. 12. 07. szerda 21:07
Főleg ha a nővérszálló mesélni tudna a 400 ágyasnál.... régi szép idők!!
![finom](images/smilies/finom.gif)
Semmi baj nincs a vezetési tudásával , nem volt önbizalma a két faszi meg szépen megetette és jól megdugták.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4681872)
2022. 12. 12. hétfő 13:53
vazzeeeeee. . . . . . . és az utakon közlekedik . . . . másokat veszélyeztetve . . . . . na ez szép .
vazzeeeeee. . . . . . . és az utakon közlekedik . . . . másokat veszélyeztetve . . . . . na ez szép .
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2022. 12. 06. kedd 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 06. kedd 05:28
Volt feleségem is szexelt az oktatóval. Nem volt nagyon ügyes a vezetésben , az oktató mondta neki hogy jólenne még pár óra. Pénzük nagyon nem volt az extra vezetésre , az oktató felajánlotta neki hogy minden óra után egy szopásért tanítja még. Elérkezett a vizsga , nagyon tartott tőle. Jött a következő ajánlat ha az oktató és a vizsgabiztos is megbaszhatja Sikeresen meg lesz a jogosítvány. Hát belement.
ez előfordul néha néha
. . . .
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 07. szerda 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (4491172)
2022. 12. 07. szerda 17:54
Kórházi ápoló lányok éjszakás műszakban! ( Tapasztalat)
Mesélj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (868951)
2022. 12. 08. csütörtök 08:27
3 évig dolgoztam D2D üzletkötőként a legnagyobb telekommunikációs cégnél... arról is lehetne mesélni...
3 évig dolgoztam D2D üzletkötőként a legnagyobb telekommunikációs cégnél... arról is lehetne mesélni...
Háááát amikor a nő nemkapja meg a kollégátol amit szeretne , megtörténik egy két dolog mielőtt haza ér.
(Ez egy válasz Tobi42 üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 08. csütörtök 06:39
Kb 20 éve taxizom. Most jön a céges bulik időszaka.... Mindenki pajzánra issza magát.
Kb 20 éve taxizom. Most jön a céges bulik időszaka.... Mindenki pajzánra issza magát.
Főleg ha a nővérszálló mesélni tudna a 400 ágyasnál.... régi szép idők!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 07. szerda 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Törölt felhasználó (4686454)
2022. 12. 07. szerda 20:29
Na ez viszont maximálisan igaz!!!!!!!Pécsre sokat jártam és még többet mehettem volna.
amúgy tanárnők ,tanárok rendszeresen szexelnek,postások,masszőrök,pizzafutárok,buszosok
Na ez viszont maximálisan igaz!!!!!!!Pécsre sokat jártam és még többet mehettem volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 07. szerda 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Amennyiben Neked van kérlek oszd meg itt a fórumon! Köszi!
Szerintem az alpinista is ide tartozik...
Akik ebben a műfajban számítanak, mérhetetlen mód tisztelik a modellek intimszféráját. Biztosan van kivétel, de egyáltalán nem jellemző.
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2022. 12. 07. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazad van. A buszos dologról eszembe jutott egy személyes emlék egy magyar de olaszországban idegenvezető csajról.
(Ez egy válasz Wolf_gang üzenetére (2022. 12. 07. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 07. szerda 11:53
Tulajdonképpen a vendéglátó ipar nagyrésze ide sorolható. A turista buszozás is egy tipikus ilyen. Ha van a csoportba 1-2 férfi tag nélkül utazó hölgy arra elég hamar rárrepülnek a sofőrök általában sikerrel.
Tulajdonképpen a vendéglátó ipar nagyrésze ide sorolható. A turista buszozás is egy tipikus ilyen. Ha van a csoportba 1-2 férfi tag nélkül utazó hölgy arra elég hamar rárrepülnek a sofőrök általában sikerrel.
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2022. 12. 06. kedd 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 06. kedd 15:42
Szállodai alkalmazottak, különös tekintettel a pincérekre, hasonlóan a bartenderekhez. Otthonról kiszabadult anyukák, feleségek gyakori prédái. Konferenciák résztvevői vagy csak csajos programra barátnőkkel elvonulók hihetetlen mutatványokra képesek. Szórakozó helyek portásai hasonló hasonló módon vannak kitéve a csábításnak. Régebben a "kidobó" gyűjtőnéven ismert szakma jeles képviselői munkaidőben míg a kollégák tartották a frontot felpróbáltak pár kedves vendéget. Mostanság ezeket az extrákat jobb helyeken tiltják.