Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Foglalkozás ami nagy lehetőséget rejt a lopott vagy egyszeri szexelésre. Pl. személygépkocsi oktató,vagy .................. Írjátok meg ki milyen szakmában kapott vagy adott szexuális örömöt!

Az eddigi hozzászólások

2022. 12. 07. szerda 11:03  #9
kameraman1 kameraman1
Fotós aktfotós modell fotós ? Szerintetek ?
2022. 12. 06. kedd 19:29  #8
feherkalman1 feherkalman1
Egymás után baszták meg. Teljesen átlagos faszik. Ismerem őket én is.
Nekem is volt egy ilyen szerencsés esetem , egy fiatal lány vett tőlem egy szekrényt . Az ára meg volt neki , de a szállitást nem tudta megoldani meg össze is kellett szerelni. Addig eggyezkedtünk még a végén lekerült róla a bugyija.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 06. kedd 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856058)
2022. 12. 06. kedd 08:24
Egyszerre tolták vagy külön külön? És kérdezted tőle esetleg hogy bejött e neki a oktató, vagy mindegy volt milyen, marmint szőrös nem szőrös, pocakos vagy nem nagy van neki vagy kicsi stb? Mindég volt bennem egy vágy nem erősen, csak picit hogy prostitualjak hasonlóképp egy olyan lányt akit egyébként nem kaphatok meg, de nem hivatásos prosti, talán az egész egy fantáziával indult, volt egy szeretőm, és egyik alkalommal előtt hozzá a húga, ak annyira szép lány volt hogy egy csoda, és nagyon akartam és agyaltam hogyan lehet egyszerűen csak egy alkalomra megkapni.
2022. 12. 06. kedd 15:51  #7
STS011 STS011
Igen az sport is szakma főleg aki profi. Pénzt kap érte. Nem is jutott volna eszembe ez a verzió.
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2022. 12. 06. kedd 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 06. kedd 08:49
A masszőr szakma is talán. Tudom, van ez a szöveg, hogy á, dehogy, meg nem erről szól. Persze nem is mindre gondoltam. De adott helyem, előre esetleg megbeszélve, nem biztos hogy hogy a masszázs végén vége is van az estének. Tudom, mert mi is voltunk ilyenben a párommal.
2022. 12. 06. kedd 15:42  #6
Dzsentri Dzsentri
Szállodai alkalmazottak, különös tekintettel a pincérekre, hasonlóan a bartenderekhez. Otthonról kiszabadult anyukák, feleségek gyakori prédái. Konferenciák résztvevői vagy csak csajos programra barátnőkkel elvonulók hihetetlen mutatványokra képesek. Szórakozó helyek portásai hasonló hasonló módon vannak kitéve a csábításnak. Régebben a "kidobó" gyűjtőnéven ismert szakma jeles képviselői munkaidőben míg a kollégák tartották a frontot felpróbáltak pár kedves vendéget. Mostanság ezeket az extrákat jobb helyeken tiltják.
2022. 12. 06. kedd 11:27  #5
Wolf_gang Wolf_gang
Amennyiben a sportot is ide vesszük és az edző is foglalkozás akkor az is ilyen szakma smile Mindig akad egy-két lelkes tanítvány aki komolyan gondolja és tesz a fejlődése érdekében crazya
2022. 12. 06. kedd 08:49  #4
kameraman1 kameraman1
A masszőr szakma is talán. Tudom, van ez a szöveg, hogy á, dehogy, meg nem erről szól. Persze nem is mindre gondoltam. De adott helyem, előre esetleg megbeszélve, nem biztos hogy hogy a masszázs végén vége is van az estének. Tudom, mert mi is voltunk ilyenben a párommal.
2022. 12. 06. kedd 08:24  #3
Törölt felhasználó (856058)
Egyszerre tolták vagy külön külön? És kérdezted tőle esetleg hogy bejött e neki a oktató, vagy mindegy volt milyen, marmint szőrös nem szőrös, pocakos vagy nem nagy van neki vagy kicsi stb? Mindég volt bennem egy vágy nem erősen, csak picit hogy prostitualjak hasonlóképp egy olyan lányt akit egyébként nem kaphatok meg, de nem hivatásos prosti, talán az egész egy fantáziával indult, volt egy szeretőm, és egyik alkalommal előtt hozzá a húga, ak annyira szép lány volt hogy egy csoda, és nagyon akartam és agyaltam hogyan lehet egyszerűen csak egy alkalomra megkapni.
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2022. 12. 06. kedd 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 06. kedd 05:28
Volt feleségem is szexelt az oktatóval. Nem volt nagyon ügyes a vezetésben , az oktató mondta neki hogy jólenne még pár óra. Pénzük nagyon nem volt az extra vezetésre , az oktató felajánlotta neki hogy minden óra után egy szopásért tanítja még. Elérkezett a vizsga , nagyon tartott tőle. Jött a következő ajánlat ha az oktató és a vizsgabiztos is megbaszhatja Sikeresen meg lesz a jogosítvány. Hát belement.
2022. 12. 06. kedd 05:28  #2
feherkalman1 feherkalman1
Volt feleségem is szexelt az oktatóval. Nem volt nagyon ügyes a vezetésben , az oktató mondta neki hogy jólenne még pár óra. Pénzük nagyon nem volt az extra vezetésre , az oktató felajánlotta neki hogy minden óra után egy szopásért tanítja még. Elérkezett a vizsga , nagyon tartott tőle. Jött a következő ajánlat ha az oktató és a vizsgabiztos is megbaszhatja Sikeresen meg lesz a jogosítvány. Hát belement.
2022. 12. 05. hétfő 12:14  #1
STS011 STS011
Nekem kapott élményem volt mikor vezetni tanultam. Oktatóm egy csinos hölgy volt. Elég jól tudtam vezetni 19 évesen mikor szereztem a jogsimat. Elméleti vizsga után kellett jelentkezni a képzési intézetnél, hogy sikerült a vizsga. Megkérdezték ismerek e oktatót akit szeretnék kérni. Mivel senkit nem ismertem akkor kérdezték milyen autón tanulnék szívesen. Opelt választottam. Kb. 2 hét múlva hívott fel az oktató. Egy női hang jelentkezett a telefonban. Meglepődtem, de elég határozottan közölte, hogy mikor hol legyek az első vezetésre. Megjelentem és Ő ott volt már az autója mellett állt, és várt. Megérkezéskor bemutatkoztunk és mondta üljek az anyós ülésre. Egy oktató pályára vitt és közben magyarázott. Kérte, hogy figyeljek mert fontos dolgokat mond mit hogyan csináljak. A tanpályán helyet cseréltünk és mondta próbáljak elindulni ahogy magyarázta.Az úton is figyeltem a hölgyet nini szoknya mély dekoltázs és nagyon nagy cicik. Sikerült elindulni, és a kért feladatokat végrehajtani. Megkérdezte hogy vezettem e már. Igen mondtam, mert mondhatom hogy 15 éves koromban már tanítgatott édesapám. Elég jól haladtunk az első 2 órán a rutin feladatokat tanultam meg készség szintjére. MAjd pár nap múlva jött a rutin vizsga. Sikerült minden a legnagyobb rendben ment. Többi oktató mikor szünetet tartottunk mindig beszólogattak az oktatómnak? Hogy elég fiatal vagyok e hozzá? Meg, hogy az oktatói örömben volt e már részem? Nem tudtam mire gondolnak. Szombati nap kezdtem a városi vezetést és délután 16 órára jött értem a csini oktatóm..Akkor már közvetlenebb beszélgetés is volt a vezetés közben. Megtudtam, hogy 12 éve oktató elvált és szeret bulizni. Majd mondja én vagyok aznap az utolsó tanulója. Érdeklődött én mivel foglalkozom. Mondtam egyetemista vagyok tanulok. Majd megkérdezte mi az este a programom. Semmi volt a válasz mert már a vizsgákon túl voltam. Megkérdezte lenne e kedvem egy koncertre elmenni vele. Kis hezitálás és mondtam miért ne. Ő is megörült és nagyon mosolygott. Koncert után haza felé felvetette, hogy mi lenne ha valami jó dologgal koronáznánk meg a napot. Kérdeztem mire gondol játszottam a szerény félénk fiút.
Egyből kaptam a választ "OKTATÓI ÖRÖMÖK" De ahhoz fel kellene menni hozzá. Parkolóban megálltunk és invitált menjek vele. Torony ház 2.emeletén lakott, a lakásba érkezéskor mondta, hogy sejtem e mire gondol? Megkérdeztem szeretne szexelni? Válasz az volt naná. mivel nekem is izgató volt a helyzet és nem volt akkor senkim bele mentem. Nem bántam meg. Na ez egy ilyen szakma ahol ha akar szexel az oktató. Neked milyen szakmák jutnak eszedbe?
/ 11