Ott talán a csaj csaj párosítás lehet a leggyakoribb!?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 11. 15. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak ne a körfűrész legyen!!!
(Ez egy válasz Kivancsi9307 üzenetére (2023. 11. 15. szerda 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2023. 11. 15. szerda 11:07
Asztalosként keresem azt a valakit, aki bekapná, miközben dolgozom neki..
(Futárként akadt horogra ez az...)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Azt hiszem masszázs.
Kozmetikus
![smile](images/smilies/smile.gif)
Asztalosként keresem azt a valakit, aki bekapná, miközben dolgozom neki..
(Futárként akadt horogra ez az...)
Home office-ban az asszonnyal lehet szexelni
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 11. 15. szerda 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2023. 11. 15. szerda 07:23
Mondják, hogy "alkalom szüli a tolvajt", ennek mentén az erre adandó válasz is hasonló.
Szinte mindegyik foglalkozásnál/munkánál meg lehet találni az alkalmat a szexre. Egyetlen kivétel talán a home office...
Szinte mindegyik foglalkozásnál/munkánál meg lehet találni az alkalmat a szexre. Egyetlen kivétel talán a home office...
Mondják, hogy "alkalom szüli a tolvajt", ennek mentén az erre adandó válasz is hasonló.
Katonanő, rendőrnő.
van itt az oldalon gyerekfelügyelő aki a apukával vagy anyukával alakított ki kapcsolatot. Szívesen olvasnánk róla!
Távolsági busz sofőr. Oba-vissza út közötti pihenő időben mindig van lehetősége!
Ez már túl fondorlatosnak tűnik.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 21:18
Igen valóban be van kamerával minden! Nem a szállodában esik meg a dolog! Azon kívül is lehet találkozni! Telefonszám csere pl.
Igen valóban be van kamerával minden! Nem a szállodában esik meg a dolog! Azon kívül is lehet találkozni! Telefonszám csere pl.
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 15:43
Ki is rugják azonnal a szobalányt. Ne hidd hogy nem figyelik minden percben mit csinál
Ki is rugják azonnal a szobalányt. Ne hidd hogy nem figyelik minden percben mit csinál
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 27. csütörtök 20:51
Néha jó alkalom a szobaszervíz , mind a két nemnek egykis félrelépésre.
recepciós.
Mindent tud rólad és lát is. Van vonzalom akár egy jó program is összejöhet.
Mindent tud rólad és lát is. Van vonzalom akár egy jó program is összejöhet.
Egy új szállodában voltam Inárcson M5 pálya mellett. Személyzettel beszélgettem. Kevés szabadidővel rendelkeznek sokat dolgoznak. Mondta ez egyik 35-36 év körüli hölgy, hogy az otthoni dolgok is nagyon szűk keretek között vannak meg. Egy mosoly közepette jött a válasz Tőlem. Ha itt a szállodában ezt is meglehet oldani és jólesik és mellette jövedelmező akkor élni kell vele.
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 27. csütörtök 20:51
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 24. hétfő 21:58
Nekem meg a következő történetet mesélték. Szoba szervizhez tartozik pl. a plusz párna. Mikor vitte a hölgy a párnát a férfitől megkérdezte mihez kell a párna. Fej alá, vagy csípő emeléshez? És ekkor volt egy mosoly. Ismerősöm mondta hogy a csípőemelést hogy gondolja. Válasz az volt bemutathatom élőben.
Beteg tologató a kórházba. Főleg az korosabb hölgyekre specializálják magukat. Elég intim közelbe kerülnek egymáshoz. Egy két szép szó egy egy érintés és eldől van e folytatás!
Pont azért létezik ez a fórumtéma hogy ne ránk legyen bízva a "többi"
(Ez egy válasz idealis üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem meg a következő történetet mesélték. Szoba szervizhez tartozik pl. a plusz párna. Mikor vitte a hölgy a párnát a férfitől megkérdezte mihez kell a párna. Fej alá, vagy csípő emeléshez? És ekkor volt egy mosoly. Ismerősöm mondta hogy a csípőemelést hogy gondolja. Válasz az volt bemutathatom élőben.
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 24. hétfő 19:09
Volt rá példa, Fiatalon egy szálodában dolgoztam , egy 40 plusszos nő rendszeresen rendelt a szobájába. Még egyszer csak természetben kaptam a borravalót.
Volt rá példa, Fiatalon egy szálodában dolgoztam , egy 40 plusszos nő rendszeresen rendelt a szobájába. Még egyszer csak természetben kaptam a borravalót.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 24. hétfő 13:48
Gondoltátok volna, hogy ilyen foglalkozás a szállodai szoba szerviz csapat sok sok tagja?