Gondoltátok volna, hogy ilyen foglalkozás a szállodai szoba szerviz csapat sok sok tagja?
egy-két élmény azért jöhet
(Ez egy válasz idealis üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem a maszőr
Rendezvényszervező vagyok.... A többit rátok bízom....
Osztályfőnöknom megtanított érettségi után sok mindenre
Tetováló
Tanárnők nekem. Volt - egy két komoly élményem
Taxisok!
Szerintem vannak ingyen fuvarok,,sőt tudok róla.
Nem bír fizetni a hölgyike, cserébe természetben,,,,,,!
Szerintem vannak ingyen fuvarok,,sőt tudok róla.
Nem bír fizetni a hölgyike, cserébe természetben,,,,,,!
sajnos erre vonatkozólag vannak rossz tapasztalataink, a nejemre is rendesen rápróbált anno az edzője. Direkt olyan feladatokat csináltatott ahol lesheti, majd megértő és türelmes (persze nem neki kell a napi dolgokat rendezni a családban) elég ha játsza a szép fiút heti 3 alkalommal miközben én fizettem. Mind ezt csinálja...
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Azok mind öreg urak ))))) vagy van vmi jó tapasztalatod ?
(Ez egy válasz hubby dokiBp üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet kicsi volt a fázis ceruza!
Ha a hamburgerre nem telt lehet debreceni páros kolbászt kellet volna venni! (Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha a hamburgerre nem telt lehet debreceni páros kolbászt kellet volna venni! (Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Igy is lehet mondani
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt villanyszerelésem amiből nem lett szemmel látható anyagi kifizetés! Bár dehogynem! Szemmel látható és anyagi! Csak hamburgert nem tudtam venni!
a nagy korongecsetbe bele kellet tenni a nyelet?
(Ez egy válasz Baluka79 üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 06. csütörtök 15:45
Szobafestőként voltak munkahelyi kalandok. Remélem még lesz is!
Szobafestőként voltak munkahelyi kalandok. Remélem még lesz is!
személyi edző
háziorvost lakásra hívni neglizsében fogadni ...
Engem is érdekel!
(Ez egy válasz seminemjo üzenetére (2023. 07. 04. kedd 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Luxus óceánjárón a masszőr, aki az unatkozó szépasszonyok meztelen testét olajjal masszírozza,
és szétnyíló combok esetén addig dörzsöli a megduzzadt csiklót, amíg el nem repíti a gyönyörbe.
és szétnyíló combok esetén addig dörzsöli a megduzzadt csiklót, amíg el nem repíti a gyönyörbe.
Érdekelne a megélt élményed. Azért egy női klinika nem semmi.
(Ez egy válasz yamaha üzenetére (2023. 02. 18. szombat 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)