Mesélj kérlek!
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2023. 07. 04. kedd 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 04. kedd 11:25
Én másfél évig voltam személyi asszisztens. Sok minden tartozott a munkakörömhöz. Az is.
Megosztanád az élményedet?
Sok embert érdekli! (Ez egy válasz seminemjo üzenetére (2023. 07. 04. kedd 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok embert érdekli! (Ez egy válasz seminemjo üzenetére (2023. 07. 04. kedd 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
A busz vezető az igen mindig kéznél van én már csak tudom
Nem foglalkozás de a lehetőség nagyon nagy. Háztartásbeli; a szerelők a postások a futárok a szomszédok sok sok szex élményt élnek át velük!
Régre megyek, mikor még diákként loholtunk a pénz után. Nagy áruház raktáraiban azért voltak érdekes kiszűrődő hangok, főleg zárás után. Csak hallomás, nem éltem át
![smile](images/smilies/smile.gif)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
2023. 07. 04. kedd 11:25
Én másfél évig voltam személyi asszisztens. Sok minden tartozott a munkakörömhöz. Az is.
Rendelő intézeti recepciós. Nyilvántartásba veszik a mail és a telefon elérhetőséget. Kapcsolatfelvétel milyen egyszerű nekik. 50 % esély megvan.
Ingatlan ügynök Szerintem tudnának mesélni.
Nem figlalkozás-függő a lehetőség ..... szimpátia, egy villanás, egy pillantás, érzékiség bármikor bárkivel - kérdése
Úszóoktató barátom mondta tudna mesélni. Privát uszodája van ahol minden korosztály tanulhat úszni.
Aki szimpi neki és van visszajelzés ott van "korrepetálás" is! Főleg azt mondja a 50 és a 65 közöttiek élnek vele,Volt már 21 évessel is élménye.
Aki szimpi neki és van visszajelzés ott van "korrepetálás" is! Főleg azt mondja a 50 és a 65 közöttiek élnek vele,Volt már 21 évessel is élménye.
Egyszer éjszaka egy autópálya melletti benzinkúton tankoltam, majd mentem volna be fizetni, de az üvegajtó be volt zárva. Körüljártam, semmiféle más bejárat nem volt. Kopogtam, hahóztam, de semmi. Vártam egy darabig, hátha előjön a benzinkutas, de nem jött. Közben esett le a tantusz, hogy biztosan elkapott valami nőt. Én végül eljöttem úgy, hogy nem tudtam neki kifizetni a tankolást. Ha többen is jöttek utánam, elég sokba kerülhetett neki ez a kaland.
Volt már valakinek olyan élménye ahol 2-3 takarító nő dolgozott több tucat FFI melós között?
Benzinkút.èn kutas voltam S azèrt estènkènt új shopposok föleg a 20 ön èves csajokkal el lehet játszadozni
![wink](images/smilies/wink.gif)
Iskola. Korház.
Olyan helyek ahol vegyes a munkatársak elosztása.
Egy autószerelő műhelyben vagy építkezésen nem nagy túl a választék.
Nekem külsösként egy iskolában egy tanárnővel lett viszonyom.
Olyan helyek ahol vegyes a munkatársak elosztása.
Egy autószerelő műhelyben vagy építkezésen nem nagy túl a választék.
Nekem külsösként egy iskolában egy tanárnővel lett viszonyom.
Nagyon tetszik! Esetleg Neked is volt ilyen élményed?
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2023. 05. 09. kedd 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 09. kedd 21:03
nalunk a titkarnoket nem hiaba hivjak sexretarka (helyesen irva szekretarka)
nalunk a titkarnoket nem hiaba hivjak sexretarka (helyesen irva szekretarka)
valakinek van élménye amit megoszt velünk?
Jó kis lakzi lehetett
(Ez egy válasz Szmille üzenetére (2023. 04. 14. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 14. péntek 18:34
Néhány éve a 3 majomban egy sw.pár a házasságkötést a klubban ünnepelte (nem szűk családi körben) Szerinted????
bejárónő és én. Ma elcsábított a bejárónő. Kerek perec megmondta dugjam meg
Mivel van benne valami szex kisugárzás a munka végeztével elcsábultam
Mivel van benne valami szex kisugárzás a munka végeztével elcsábultam