Néhány éve a 3 majomban egy sw.pár a házasságkötést a klubban ünnepelte (nem szűk családi körben) Szerinted????
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 11. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4475222)
2023. 04. 11. kedd 17:27
Menyasszonyról,hogy megvolt-e konkrétan nem tudok. Aki ilyet ír,sztem füllent
Ha jól tudom ez egy Woody Alllen idézet.
De nagyon jó!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
De nagyon jó!
![smile](images/smilies/smile.gif)
2023. 04. 13. csütörtök 13:12
A barátaim minden nőt megdugnak aki él és mozod, de én nem szeretem ilyen korlátok közé szorítani magam!
(csakhogy reagáljak a boncmesteres mondatrészedre)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
(csakhogy reagáljak a boncmesteres mondatrészedre)
A barátaim minden nőt megdugnak aki él és mozod, de én nem szeretem ilyen korlátok közé szorítani magam!
(csakhogy reagáljak a boncmesteres mondatrészedre) (Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(csakhogy reagáljak a boncmesteres mondatrészedre) (Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 13. csütörtök 10:34
Szerintem majd mindegyik szakmában benne van a lehetőség. Egy biztos a boncmester nem ilyen szakma.
Ismerősöm állatorvos és mesélt egykét érdekes esetet. Azok a hölgyek akik a házi kedvencet viszik hozzá gyógyítani és van hajlam a hölgyekben ott a háznál történik a utóvizsgálat.
Ismerősöm állatorvos és mesélt egykét érdekes esetet. Azok a hölgyek akik a házi kedvencet viszik hozzá gyógyítani és van hajlam a hölgyekben ott a háznál történik a utóvizsgálat.
Szerintem majd mindegyik szakmában benne van a lehetőség. Egy biztos a boncmester nem ilyen szakma.
Nem mondtam, hogy nincs,de nem jellemző sztem..
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 04. 11. kedd 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Villanyszerelő barátom megtörtént esete a következő volt . Törött lábbal korházban a megrendelő férje . A megrendelt munkát a haverom közben teljesítette. A vége az lett , hogy egy jó szopással jutalmazta a háziaasszony aki kb 15 évvel volt idősebb a bartomnál. Panel fürdőszobában és sötétben, utánna a havernak a mosógép tetején kellett teljesítenie . A kis hölgy igen csak elégedett volt. A ház ura mikor kijött a kórházból akkor rendezte az anyagiakat is , miden korrektül zajlott . Mindenki megkapta ami jár neki.
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
kapaszodj! van ilyen sztori
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 11. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2023. 04. 11. kedd 17:27
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 02. 21. kedd 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismerős fiatal (25 körüli) lány úgy festetett, hogy inkább leszopta a festőt, mint fizessen. A sztorihoz hozzátartozik, hogy régebbről ismerte, mert az apja haverja volt, a lánynál 20-30 évvel idősebb. A csajszi csak attól tartott, nehogy az apja megtudja. Másik nőismerősnél is volt olyan (30 körüli nő), hogy a lakásfelújítás során megdugatta magát a fűtésszerelővel. Tetszett neki a srác, és így a szerelés is olcsóbb lett. Ismeretségi körben van olyan, most már 80 körüli vízvezeték szerelő, akinek a 80-as, 90-es években sok háziasszony megvolt. A felesége is tudott ezekről (vagy egy részéről) és úgy kezelte, hogy ez a szakmával jár. Türelmes, megértő asszony volt
Amit a másik oldalon hallottam (bár nem nevezhető foglalkozásnak), az a GYES-en lévő anyuka. Ismeretségi körben 4-5 ilyen is volt és kivétel nélkül szomszéd vagy legalábbis a közelben lakó volt a másik fél. Nem egy esetben válás lett a vége.
Amit a másik oldalon hallottam (bár nem nevezhető foglalkozásnak), az a GYES-en lévő anyuka. Ismeretségi körben 4-5 ilyen is volt és kivétel nélkül szomszéd vagy legalábbis a közelben lakó volt a másik fél. Nem egy esetben válás lett a vége.
óvónéni aki elcsábította az óvódása apukáját
Nincs senkinek egy jó élménye vagy hallott sztorija?
ezek jó történetek! Igen ilyen esetekről írjatok! Vagy még más megtörtént élményt vagy hallott dolgokat írjatok meg!
A fehér köppeny már magában is izgató, főleg amikor melltartó nélkül viseli a nővér, kicsi tangával vagy alul is bugyi nélkül. Az orvosi egyetemen, gyakorlaton, amikor vége az órának s kitódul a folyosóra a sok fiatal fehér köppenyes lánysereg, láttam ilyet, nem győztem kapkodni a fejem. Gyógyfürdő orvosi rendelőjében riportoztunk egyszer s letyepetye közben ugrasztottam szét a nővérnek tanuló kislányt és az orvostan hallgató fiút a fehér függöny mögül, véletlenül, sajnáltam nagyon, vétek az ilyet megzavarni, el is mentem gyorsan tovább, hogy folytathassák.
Biztos vagyok benne ,én ott voltam egy ideig festő karbantartó,hát nem egy senem kétszer találtunk nővér szobába a szekrény mögé bedobva használt kotont
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 07. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4692736)
2023. 03. 07. kedd 21:41
A párom egészségügyben ápoló..Éjjel van alvás is stb..biztos van kefélés!
A párom egészségügyben ápoló..Éjjel van alvás is stb..biztos van kefélés!
Valakinek nem jutott eszében érdekes történet vagy megélt élmény?
A volt feleségem egy lagziba vesszitette el a szüzességét.Addig járt a zenekar énekeséhez számot kérni ,amig neki is lett egy kivánsága. Elmondása szerint 20 évvel volt öregebb mint ő
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 18. szombat 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 18. szombat 07:41
33 évig lagzikba,bulikba zenéltünk zenekarral. Voltak dolgok .
Senkinek semmi ötlete, élménye?
Gyerekfelügyelő is szokott kalandokba bonyolódni!
Valakinek jó sztorija ?
Valakinek jó sztorija ?
Egészségügy …. Műszakok…. Pld éjszakai ….. hmmmm hmmmmm