Szerintem a munkavégzés közben kedveskedj a házi néninek vagy asszonynak. Meghozza a gyümölcsét.
(Ez egy válasz Multiplayer üzenetére (2023. 02. 17. péntek 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 16:31
Fiatal háztartási gép szerelő vagyok! Jó lehetőség lenne, de nem nagyon kaptam ajánlatokat, pedig semmi jónak nem lennék az elrontója! Kitudja, talán majd egyszer!
Nekem az örömanya volt meg, én voltam a lagziban a csapos, aztán engem is lecsapolt örömében
(Ez egy válasz Gregorypekk üzenetére (2023. 02. 21. kedd 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 21. kedd 21:07
Igen, engem is az érdekelne, hogy a menyasszony megvolt -e valaha?
Teniszoktató is kapható mindenre?
Igen, engem is az érdekelne, hogy a menyasszony megvolt -e valaha?
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 02. 21. kedd 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
volt,hogy a menyasszony is megvolt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 18. szombat 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4475222)
2023. 02. 18. szombat 07:41
33 évig lagzikba,bulikba zenéltünk zenekarral. Voltak dolgok .
A Női klinikán dolgoztam ! Hát....
33 évig lagzikba,bulikba zenéltünk zenekarral. Voltak dolgok .
Őrület, én is mindíg így járok...
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 02. 17. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 08:32
biztosítási ügynök: Tegnap volt nálam egy hölgy megtakarítási programot ajánlott. Végig hallgattam a tájékoztatót és összefoglalás végén mondta, hogy egy kis ösztönzőnek szexelhetünk is a sikeres döntésért.
Ez bizony off, meg hidegzuhany a fikció népének, elleneben igazság íze van. Hasonlóan a munka oldaláról ismerem a szórakozóhelyek világát és cseppet sem vágykeltő amikor ízléstelenül részeg csajok másznak az emberre aki a dolgát végezné. Inkább az vezet ilyenkor hogyan mentsem meg őket maguktól.
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2023. 02. 17. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 18:42
15 éves koromtól hol mellék, hol főállásban hangosítottam, világosítottam, lemezlovagoltam.
Nagyjából minden rendezvényen volt legalább egy nő, akit "táncba lehetett vinni".
De valahogy nem vonzottak a tökrészeg Csipkerózsikák.
Bár így sem panaszkodhatok, nem unatkoztam. Rengetegszer volt, hogy az aktuális párommal röhögtünk hatalmasakat a próbálkozó csajokon, vagy ha nem volt ott, meséltem otthon, hogy aznap épp milyen dumákkal próbállkozott be éppen valaki.
Ha van valakim, sosem kefélek félre. És az egyéjszakás kalandokat nem szeretem, nem lehet egymáson igazán élvezeteseket eljátszani.
De biztos csak én vagyok ilyen hülye manapság....
Nagyjából minden rendezvényen volt legalább egy nő, akit "táncba lehetett vinni".
Bár így sem panaszkodhatok, nem unatkoztam. Rengetegszer volt, hogy az aktuális párommal röhögtünk hatalmasakat a próbálkozó csajokon, vagy ha nem volt ott, meséltem otthon, hogy aznap épp milyen dumákkal próbállkozott be éppen valaki.
Ha van valakim, sosem kefélek félre. És az egyéjszakás kalandokat nem szeretem, nem lehet egymáson igazán élvezeteseket eljátszani.
15 éves koromtól hol mellék, hol főállásban hangosítottam, világosítottam, lemezlovagoltam.
Fiatal háztartási gép szerelő vagyok! Jó lehetőség lenne, de nem nagyon kaptam ajánlatokat, pedig semmi jónak nem lennék az elrontója! Kitudja, talán majd egyszer!
biztosítási ügynök: Tegnap volt nálam egy hölgy megtakarítási programot ajánlott. Végig hallgattam a tájékoztatót és összefoglalás végén mondta, hogy egy kis ösztönzőnek szexelhetünk is a sikeres döntésért.
Sokat dolgoztam egy időben otthon. Mivel magam osztottam be az időmet sokszor a maszek ment reggel és aztán fürdés . Két alkalommal is volt hogy a zuhany alatt állva csngetett a postás hölgy. Törölközöbe csavarva mentem ki. Beinvitáltam hogy ne az utcán álljak vizessen. Cinkeltem ill kérdeztem hogy mi történne ha leesne a törölköző. Megnézné-e hogy mi van alatta. Pirulva nem szólt semmit. Később mikor már nem laktunk ott , de visszamentem a levelekért mondtam neki hogy nagyon sajnálom hogy véletlenül nem dobtam le törölközőt mert nagyon kiváncsi lettem volna rá hogy mit tett volna. Akkkor iis csak mosolygott
Bejárónő sztorija valakinek? Nekem van egy bejárónő barátnőm és ő mesélte hogy néha anyaszült meztelenül takarít ha a háziak nincsenek otthon. Mondtam neki hogy sok helyen van már kamera , de erre csak legyintett és mosolygott . Bizti hogy dugják a tulajok!!! Esetleg valakinek tapasztalata?
baby szitter nincsen itt? Hallottam hogy az apukákkal szokott kaland lenni!
Természetesen beteljesült! Előnyt kovácsolt a szakmájából a szexre!
(Ez egy válasz káró üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Mobil masszőrként az a tapasztalatom,hogy azoknál a hölgyenél ahol úgy kezdődik a beszélgetés,hogy a férjemtől,páromtol kaptam ajándékba a lehetőséget! Ott bizony mást is szeretnének,ez lehet csak egy finom érzéki masszázs vagy jóni. De persze olyan is előfordult, hogy közben jött meg a hölgy kedve egyéb variációkhoz!
És mi lett a vége?
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 09. hétfő 01:37
Egy különleges esetet éltem meg. Páromnak virág csokrot rendeltem. Megbeszéltem a virágkötő hölggyel, hogy milyen virágból legyen. Forma és a kiegészítőket rábíztam. Délután 4 re kértem. előbb érkeztem 5 perccel. Beszélgettünk kicsit és megcsodáltam dicsértem a munkáját. Mivel a telefonszámot felírta megvolt nála. Az üzletből egyből a kocsimhoz vittem a csokrot. Nem telt el 3-4 perc és hívásom volt. Mondja, hogy a virágüzletből keres. Kérdezte nem zavar e tudunk e nyugodtan beszélni. Kicsi időnk van mondtam. Lényegre törő volt. Szeretne velem tölteni egy lopott fél napot! Nem kellet azonnal válaszolnom. Másnap hívjam és a többit egyeztetjük, kérte!
Vannak azért hölgyek is akik a szakmájukból előnyt kovácsolnak a szexre!
Egy különleges esetet éltem meg. Páromnak virág csokrot rendeltem. Megbeszéltem a virágkötő hölggyel, hogy milyen virágból legyen. Forma és a kiegészítőket rábíztam. Délután 4 re kértem. előbb érkeztem 5 perccel. Beszélgettünk kicsit és megcsodáltam dicsértem a munkáját. Mivel a telefonszámot felírta megvolt nála. Az üzletből egyből a kocsimhoz vittem a csokrot. Nem telt el 3-4 perc és hívásom volt. Mondja, hogy a virágüzletből keres. Kérdezte nem zavar e tudunk e nyugodtan beszélni. Kicsi időnk van mondtam. Lényegre törő volt. Szeretne velem tölteni egy lopott fél napot! Nem kellet azonnal válaszolnom. Másnap hívjam és a többit egyeztetjük, kérte!
Hát ezt én is megerősíthetem )
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 07. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4686454)
2022. 12. 07. szerda 20:32
amúgy tanárnők ,tanárok rendszeresen szexelnek,postások,masszőrök,pizzafutárok,buszosok