Én még nem csináltam ilyet, de izgat a dolog, hogy egy nő előzőleg használt bugyiját szagolgassam, közben képeket nézek róla és masztizok.
Minden megoldás érdekel
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 23. szerda 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4445962)
2023. 08. 23. szerda 07:44
Szia,lehet cserélni is. Engem is nagyon izgat.
Szia,lehet cserélni is. Engem is nagyon izgat.
(Ez egy válasz underarmour üzenetére (2023. 08. 23. szerda 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 06:38
Nagy bugyi rajongó vagyok. Régi vágyam kölcsön adni párom bugyiját és nézni ahogy élvezkedik vele a partner.
Én ma reggel a párom bugyijaban végeztem isteni érzés… remegős
Nagy bugyi rajongó vagyok. Régi vágyam kölcsön adni párom bugyiját és nézni ahogy élvezkedik vele a partner.
Imàdom a puncinedves tangàkat ha van rà lehetösèg mindig szaglászok
huuuu, csodazsép bugyi lehetett
(Ez egy válasz Bonaparte üzenetére (2023. 07. 18. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 18. kedd 09:44
Ma reggelre az ágy mellett találtam a párom fehérneműjet.Naná hogy megszagoltam! Felül finom öblítő alul a punci rèsznèl mègfinomabb enyhe punci illat a fehérnemű piros hátul ilyen fèltanga elől csipkès,hogy lehessen látni a vèkony szőrcsíkot amit mindig hagy saját magam vettem neki,hogy megnèzzem hogyan áll rajta! Hát megèrte!
Hasonló tapasztalatokat szívesen olvasok
Az ilyen elcsent bugyikat van hogy fel is veszem...
(Ez egy válasz deep79 üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 18. vasárnap 16:03
múltkor haveroméknál kezetmosni mentem és a földön a mosógép előtt hevert egy adag mosnivaló..barátom feleségének jópár bugyija volt közte..hát nem bírtam ki, hogy az amúgy is áhított hölgy bugyiját neg ne szaglásszam..aztán a:farkam köré tekertem és úgy volt a gatyámban egész délután..akkor is mikor a tulajdonosával beszélgettem..
Én is mindig beletemetem az arcom ha ott marad valahol véletlenül
(Ez egy válasz Bonaparte üzenetére (2023. 07. 18. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 18. kedd 09:44
Ma reggelre az ágy mellett találtam a párom fehérneműjet.Naná hogy megszagoltam! Felül finom öblítő alul a punci rèsznèl mègfinomabb enyhe punci illat a fehérnemű piros hátul ilyen fèltanga elől csipkès,hogy lehessen látni a vèkony szőrcsíkot amit mindig hagy saját magam vettem neki,hogy megnèzzem hogyan áll rajta! Hát megèrte!
Vagyunk így páran férfiak
Párom az enyémet rendszeresen szaglássza
Nem de amikor tehetem sokszor.
Egész nap abban vagy?
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 06. csütörtök 21:51
Én most is az asszony bugyijában vagyok... ha gáz gáz, de én imádom
Én most is az asszony bugyijában vagyok... ha gáz gáz, de én imádom
Mivel az oldalon tilos anyagias tevékenységet folytatni, ezért kérjük jelezzétek az Ügyfélszolgálat felé, ha olyat tapasztaltok, hogy bárki üzletet szeretne csinálni használt fehérneműje árusításából!
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 18:43
Az a baj, hogy sokan ebből is üzletet akarnak csinálni.
Mikor olvassák hogy valaki szeretne használt bugyit szerezni, akkor megírják hogy fizess előre xxx forintot, (nem keveset) és ők postázzák a használt bugyit.
Ki dől be még ennek a trükknek?
Mikor olvassák hogy valaki szeretne használt bugyit szerezni, akkor megírják hogy fizess előre xxx forintot, (nem keveset) és ők postázzák a használt bugyit.
Én a kíváncsiságot vagy az egészséges érdeklődést nem nevezném betegségnek.
Tudom hogy semmi sincs ingyen, de 8-10 ezret elkérni egy használt bugyiért, na az a betegség.
Ja, és utalj előre...
Akinek nem inge.... (Ez egy válasz zanoblack13 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom hogy semmi sincs ingyen, de 8-10 ezret elkérni egy használt bugyiért, na az a betegség.
Ja, és utalj előre...
Akinek nem inge.... (Ez egy válasz zanoblack13 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 20:33
Minden relatív, semmi sincs ingyen, de igen, sokan átesnek a ló túloldalára! Sajnos ez is "betegség" valamilyen szinten ,amit ki lehet használni!
Minden relatív, semmi sincs ingyen, de igen, sokan átesnek a ló túloldalára! Sajnos ez is "betegség" valamilyen szinten ,amit ki lehet használni!
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 18:43
Írhattok üzenetben is ezzel kapcsolatban
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 13. kedd 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4692736)
2023. 06. 13. kedd 19:49
Én is kölcsön vagy odaadnám szívesen, ha nézni nem is de izgató ha más csinál valamit a bugyijával!