huuu erre vágyom én is a szomszéddal.
(Ez egy válasz deep79 üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 18. vasárnap 16:03
múltkor haveroméknál kezetmosni mentem és a földön a mosógép előtt hevert egy adag mosnivaló..barátom feleségének jópár bugyija volt közte..hát nem bírtam ki, hogy az amúgy is áhított hölgy bugyiját neg ne szaglásszam..aztán a:farkam köré tekertem és úgy volt a gatyámban egész délután..akkor is mikor a tulajdonosával beszélgettem..
Tegnap vendégségben voltunk, párom kereszt szüleinél. A kereszt anyuról tudni kell, hogy 40es éveiben járó, brutálisan csinos, nagy mellű dekoratív milf. Régóta szemezgettem már a tangáival a szennyes tartóban. Régebben csak szagolgattam, fotózgattam álmodoztam róla. Tegnap bátorságot vettem magamon és egyet elhoztam magammal! Sikerült egy olyat kifognom, amin érződik a pina illat. Konkrétan még a pina formályát is felvette az anyag. Most egy darabig ez lesz a kedvenc. A fotóit, és a tangáját nyalogatva ,szagolgatva akkorákat spriccelek rá, hogy az valami hihetetlen!
Nálam is rendszeresen van a kocsiban olyan, amit a feleségem már nem használ és ilyen célra megkaptam, és többször taliztam innen is srácokkal, akik pár róla készült kép és videó nézése közben előttem kiverték a bugyijaira, melltartójára a farkukat. Nagyon izgató számomra, ha közben meg is hallgathatom, hogy mit csinálnának vele.
múltkor haveroméknál kezetmosni mentem és a földön a mosógép előtt hevert egy adag mosnivaló..barátom feleségének jópár bugyija volt közte..hát nem bírtam ki, hogy az amúgy is áhított hölgy bugyiját neg ne szaglásszam..aztán a:farkam köré tekertem és úgy volt a gatyámban egész délután..akkor is mikor a tulajdonosával beszélgettem..
(Ez egy válasz keménysex üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 18. vasárnap 15:15
Ma volt szerencsém a sógornőm nagyon finom punci illatú bugyiját szagolgatni miközben kivertem a farkam a fogkeféjére….
Ma volt szerencsém a sógornőm nagyon finom punci illatú bugyiját szagolgatni miközben kivertem a farkam a fogkeféjére….
Én is kölcsön vagy odaadnám szívesen, ha nézni nem is de izgató ha más csinál valamit a bugyijával!
(Ez egy válasz underarmour üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 11. vasárnap 08:31
Szívesen adnám kölcsön párom bugyiját! Legjobban az izgatna, ha nézhetném mit csinálsz a tangával.
Szívesen adnám kölcsön párom bugyiját! Legjobban az izgatna, ha nézhetném mit csinálsz a tangával.
Azt el is hiszem h izgat szívesen megszaglásznám☺️
(Ez egy válasz noemiferje üzenetére (2023. 05. 26. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem az is nagyon izgat mikor más szagolja a párom bugyiját.
Hú ez nagyon izgató
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 16. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (968812)
2023. 05. 16. kedd 11:51
Párod tud róla?
[
(Ez egy válasz Borntoride üzenetére (2023. 05. 15. hétfő 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 15. hétfő 01:02
Anyós frissen levett tangája, mikor mentek jakuzzizni. Már messziről áradott a pina illata
Haverom volt nálunk régebben. Megittunk már pár italt , nem voltunk szomjasak. Páromnak elég volt és elment fürdeni - majd utána lefeküdni . Mi tovább iszogattunk . Haver elment a fürdőbe wc-re. Jön ki vigyorogva . Te a ….- nak eszméletlen finom illata van. Elsőre nem vágtam. Majd mondja , beleszagolt a feleséged levetett bugyijába . Nevettem rajta természetesen , mondtam , hogy neki adom a bugyit. Egész este ott ült a tangával és szagolgatta azt mondta imádja az ilyet.
Párod tud róla?
(Ez egy válasz futatto üzenetére (2023. 05. 15. hétfő 03:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 15. hétfő 03:21
Párom barátnójének a bugyiját csentem el, hatalmasat élveztem bele. Mind a mai napig meg van.
Én is meg szoktam nézni a szennyest vendégségben, nagyon izgalmas. Ha hozzánk jön ismerős akkor jól látható helyre kiteszem a feleségem bugyiját. Volt már mikor nem pont úgy találtam meg
(Ez egy válasz manocska77 üzenetére (2023. 05. 14. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 14. vasárnap 16:30
Sziasztok
Én személy szerint, imádom a női fehérnemüket
Vendégség alkalmával, szívesen végig nézném azt a szennyest
Vendégség alkalmával, szívesen végig nézném azt a szennyest
Én is elvenném a tiéd!
(Ez egy válasz anita002 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Párom barátnójének a bugyiját csentem el, hatalmasat élveztem bele. Mind a mai napig meg van.
(Ez egy válasz balatoni par üzenetére (2023. 03. 17. péntek 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 17. péntek 05:29
Izgalmas tud lenni főleg úgy ha egy olyan nő bugyijat lehet szagolni akit máshogyan nem kap meg az ember. De mégis érzi a punciba illatát izet
Anyós frissen levett tangája, mikor mentek jakuzzizni. Már messziről áradott a pina illata
Sziasztok
Vendégség alkalmával, szívesen végig nézném azt a szennyest (Ez egy válasz noemiferje üzenetére (2023. 04. 21. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Vendégség alkalmával, szívesen végig nézném azt a szennyest (Ez egy válasz noemiferje üzenetére (2023. 04. 21. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Solgoztam egy belvárosi lakásban. Egy párnál voltam. 50x felé lehetett a hölgy. Elment valahová. Férj beült a konyhában. A fürdőben észre vettem a szennyest s a tetején egy bugyit. Aokáig gondolkoztam de a végén remegő kezekkel kivettem és beleszagoltam. Rózsa illata volt. Nem erre számítottam. De meredezett a dákó az igalomtól