Szépen teliraktad.
(Ez egy válasz Nőcsábász1234 üzenetére (2024. 09. 10. kedd 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Mázlista
(Ez egy válasz Cumnyh81 üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 03:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 29. csütörtök 03:24
Sziasztok!
Én mkat a sógornőm, meg a lánya bugyiját kaptam meg!
Beszélgetne valaki róluk?
Én mkat a sógornőm, meg a lánya bugyiját kaptam meg!
Beszélgetne valaki róluk?
Pedig de
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 03. kedd 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4365952)
2024. 09. 03. kedd 13:35
A párom finom puncis bugyijàra sokszor ráélvezek. Ritkán, ha van lehetőségem meglesem más nő fehérneműit is, izgató érzés látni! Jó lenne egy pasit látni ahogy a pároméra hokizik és szagolgatja. Csak sajnos kevés férfi meri bevàllalni, hogy felizgul a használt bugyikra.
Felvirágzott a fórum jó látni , azèrt sokan szeretik velem együtt a puncinedves bugyikat☺️
Mondjuk így engem is érdekelne...
(Ez egy válasz deep79 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 17:57
hmmm..de izgatóak is a szexi női bugyik..szíbesen fogadnék felajánlást..
de nem pénzért hanem aki élvezetből teszi
ez jól hangzik
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 06. péntek 02:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4742001)
2024. 09. 06. péntek 02:50
Én adtam már így oda párom levetett bugyiját. Mondtam neki , hogy miről lenne szó és meglepetésemre este levette a bugyit és átadta nekem. Megbeszéltem a sráccal aki kérte , hogy hol lesz a bugyi menjen érte . Értement
Vagyunk így egy páran....
(Ez egy válasz deep79 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 17:57
Én adtam már így oda párom levetett bugyiját. Mondtam neki , hogy miről lenne szó és meglepetésemre este levette a bugyit és átadta nekem. Megbeszéltem a sráccal aki kérte , hogy hol lesz a bugyi menjen érte . Értement
Nekem is van több is amit hölgyektől kértem el. Volt hogy már ott felvettem és úgy mentem haza. Imádom az érzést mikor női fehérnemű van rajtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 03. kedd 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4752207)
2024. 09. 03. kedd 14:29
Tőlem már kérte pasi, remélem magára ismer
Én legjobban a francia bugyit szeretem egy nőn, de a típus inkább csak a látványt befolyásolja, a punciillatot nem. Mindenesetre biztosan izgató lehet a párodon pl. egy ilyen francia bugyogó is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 04. szerda 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 04. szerda 05:08
Finom bizony! Ráadásul szereti a csipkés fehérneműket, attól meg még izgatóbb a bugyi.
Finom bizony! Ráadásul szereti a csipkés fehérneműket, attól meg még izgatóbb a bugyi.
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2024. 09. 03. kedd 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Biztosan finom illata van...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 03. kedd 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 03. kedd 13:35
A párom finom puncis bugyijàra sokszor ráélvezek. Ritkán, ha van lehetőségem meglesem más nő fehérneműit is, izgató érzés látni! Jó lenne egy pasit látni ahogy a pároméra hokizik és szagolgatja. Csak sajnos kevés férfi meri bevàllalni, hogy felizgul a használt bugyikra.
Nem gáz szerintem jó kis fètis☺️
Szerintem nem gáz, ha a pasinak ez jön be. Mindenkinek lehetnek fétisei.
Tőlem már kérte pasi, remélem magára ismer
Érdekelne , hogy voltatok- e olyan kínos szituban, mikor esetleg lebuktatok valahogy bugyis játszadozás miatt ?
Nekem tizenévesen volt..ha jól emlékszem háromszor...
Nekem tizenévesen volt..ha jól emlékszem háromszor...
Az enyém folyton tisztasági betétet hord, így csak azon érzem a puncija illatát,a bugyin se folt,de illat,semmi....
Pedig egészséges finom illatú,ízű puncija van.
Pedig egészséges finom illatú,ízű puncija van.