Sziasztok!
Én mkat a sógornőm, meg a lánya bugyiját kaptam meg!
Beszélgetne valaki róluk?
Én mkat a sógornőm, meg a lánya bugyiját kaptam meg!
Beszélgetne valaki róluk?
Én szitum is hasonló, csak én az anyósom harisnyanadrágaira gerjedtem rá. Mindig szoknyában és harisnyában járt dolgozni, így volt belőle bőven otthon. Este zuhányzáskor én is előkerestem a szennyeskosárból, felvettem és hatalmasakat élveztem benne. De jó volt, minden percét élveztem.
(Ez egy válasz Kispistaúr üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 11. vasárnap 09:32
Tegnap anyósnál voltunk, egész nap egy egész rövid kis nadrágban flangált melltartó nélkül. Mondanom sem kell, hogy amikor lehajolt valamiért, rögtön a cickókat figyeltem, illetve a tanga is erősen átlátszott a vékony nadrágon. Este amikor elment zuhanyozni, utána rögtön én mentem. Azonnal nyitottam a szennyes kosarat és persze ott várt felül a bugyija. Hatalmasat szagoltam a nedves punci szagos bugyiba. Már vetkőztem is és persze a zuhany előtt hatalmasat élveztem!
Szerencsére nekem is gyakran van szerencsém puncinedves tangákhoz párom által. Imádom megnézni az esti fürdéskor, hogy aznap éppen mennyire áztatta el..
Számomra is nagyon izgató, főleg egy vadidegen nőé...csak nehéz hozzájutni.
Én is imádom
(Ez egy válasz Kispistaúr üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap anyósnál voltunk, egész nap egy egész rövid kis nadrágban flangált melltartó nélkül. Mondanom sem kell, hogy amikor lehajolt valamiért, rögtön a cickókat figyeltem, illetve a tanga is erősen átlátszott a vékony nadrágon. Este amikor elment zuhanyozni, utána rögtön én mentem. Azonnal nyitottam a szennyes kosarat és persze ott várt felül a bugyija. Hatalmasat szagoltam a nedves punci szagos bugyiba. Már vetkőztem is és persze a zuhany előtt hatalmasat élveztem!
Na és mi az az izgalmas játék?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 13. kedd 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4738708)
2024. 08. 13. kedd 09:13
Számomra is izgató és izgalmas párom vagy más hölgy bugyija. Szeretem a finom punciszagot benne. Ki is találtam most egy izgalmas játékot ezzel kapcsolatban a páromnak
Számomra is izgató és izgalmas párom vagy más hölgy bugyija. Szeretem a finom punciszagot benne. Ki is találtam most egy izgalmas játékot ezzel kapcsolatban a páromnak
Nagyon jó dolog ha tehetem mindig megszaglászom párom ès anyósom frissen levett bugyiját .meg nèha sikerül másèt is ami számomra nagyon extrèm ☺️☺️
Én is mindig igyekszem utána menni fürdeni. Hihetetlen izgató a helyzet is. De az illata méginkább!
Jó is egy finom punciillatú bugyi,szoktam adni pasiknak
Nàlunk előfordul,hogy felveszem szex közben vagy abban megyek pl csalàdi összejövetelre! Eszméletlenül felizgat
Erre én is ráélveznék! Imádom a használt bugyikat!
Szívesen megöntözném : )
(Ez egy válasz noemiferje üzenetére (2024. 08. 07. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádom
Nagyon jó dolog ènis szoktam kapni ☺️
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 23. csütörtök 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4034882)
2024. 05. 23. csütörtök 08:29
De kihalt ez a csopi
Jelenleg sajnos nincs szeretőm, amíg volr,imádtam az övét is.
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 04. vasárnap 17:43
Én szoktam kapni a szeretőmtől… imádom. Lehet beteg de imádom.
Én szoktam kapni a szeretőmtől… imádom. Lehet beteg de imádom.