Fu én kaptam feleségemtől egyet tele kellett élveznem fel kellett vennem videóra és átküldeni neki! Nagyon felizgatta ez a szitu azt mondta és többször megnézi naponta.
Az enyém is azt hadznál sajnos, azt csak akkor tudtam hasznosítani, amikor a Covid miatt maszkot használtunk. Beletettem, így akár hol voltam, punciillatot éreztem....
(Ez egy válasz limzsi üzenetére (2024. 05. 13. hétfő 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 13. hétfő 07:11
Jó az mindegyik!-nem csak a tanga
csak nincs esélyem, mert a párom tisztasági betétet használ☹️
Iszonyat jonerzes tud lenni, erezni a no kemiajat, hogy hatassal vagy ra , jo nekk, es nagyon vagyakozik, a meleg medvesse valo bugyi, ilyenkor elont a vagy, es mar csak felrehuzom a bugyijat es finoman becsusztatom...
Jó az mindegyik!-nem csak a tanga
Nekem most adott egyet a feleségem , hogy élveztem tele és küldjek neki videót róla.
Én ugyanígy csak a szeretommel. Fantasztikus abban aludni.
A feleségemmel szex közben mikor leveszem a bugyiját fel szoktam venni. A bugyiján keresztül simogatja a farkam, majd félrehúzza és ráül a farkamra. Isteni érzés. Olyankor éjszaka a bugyijában alszom.
Szerintem farokra rakni és úgy masztizni valami csodás élmény. Akar szorosan akar csak lazán de nagyon nagy élvezetet ad. Imádom
Sziasztok tegnap a jöttem haza felè ès kicsit leáltam egy földes útra kicsit pihenni ekkor vettem èszre hogy valaki ott hagyta a tangáját igen izgató volt úgyhogy elhoztam
Sziasztok
Én is rajongok a használt bugyikért. Jó nedvesen,tocsogósan pisitől meg puncinedvtől
Főleg úgy imádom ha több napos
Én is rajongok a használt bugyikért. Jó nedvesen,tocsogósan pisitől meg puncinedvtől
Főleg úgy imádom ha több napos
IMÁDOM
Én is nagyon szeretem a párom bugyijait, ő is tudja, nyalogatom szagolgatom, beledörzsölöm a farkam. De volt hogy emailban ugyan csak képet, de cseréltem másokkal a bugyiról (meg a feleségemről is)
Sőt, én még a franciabugyit is szeretném...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 16. kedd 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4034882)
2024. 04. 16. kedd 15:03
De kihalt lett ez a fórum pedig sokan szeretik a puncinedves tangákat ☺️☺️
De kihalt lett ez a fórum pedig sokan szeretik a puncinedves tangákat ☺️☺️
Anyósom bugyiát én is töbször volt hogy szagolgatam és beledörusöltem a farkam, egy alkalommal felesége El is lopta töle egyet, és este szex közbe elövete nem mondom mind a ketten be indultunk
Sziasztok Sógornőm eljött hozzánk húsvétra ismételten sikerült a finom illatos punci nedves csipkés tangáját
Megszerezni és kiverni a farkam miközben szagoltam,megnyaltam farkamhoz raktam kurva nagyot élveztem……
Az csak hab volt a tortán hogy közben jött volna vissza a fürdőbe ahol én éppen vertem a farkam mert hogy bent hagyott valamit,nyilván a bugyiját de hát az nekem kellett akkor…..
Pár napig itt lesz remelem sikerül még….
Megszerezni és kiverni a farkam miközben szagoltam,megnyaltam farkamhoz raktam kurva nagyot élveztem……
Az csak hab volt a tortán hogy közben jött volna vissza a fürdőbe ahol én éppen vertem a farkam mert hogy bent hagyott valamit,nyilván a bugyiját de hát az nekem kellett akkor…..
Pár napig itt lesz remelem sikerül még….
Èn is szeretem más bugyijait szaglászni pláne ha tudom ki az illető
De jó, hogy ráakadtam erre a fórumra. Azt hittem "egyedül" vagyok ezzel a dologgal...
Kamasz korom végén/20as éveim elején sok ilyen akcióm volt: haverok anyukájának, vagy nővérének bugyijai, ismerősök, felkészítő tanárnő, exem nővérének tangái, stb. Volt, hogy magammal vittem, volt, hogy a helyszínen szagolgatva 3 húzásból lerendeztem a dolgot. Aztán dolgoztam strandon öltöző felügyelőként egy rövid ideig, ahol át lehetett öltözni, majd a kabinba bezárva otthagyni a ruhákat... na az kánaán volt
Azt én is észre vettem, hogy csak azok a bugyik izgatnak akiknek a gazdáját nem kaphatom meg. Barátnőim bugyijával pl sosem volt ilyesmi. Szívesen verném közösen valakivel a párja bugyijait szagolgatva.
Kamasz korom végén/20as éveim elején sok ilyen akcióm volt: haverok anyukájának, vagy nővérének bugyijai, ismerősök, felkészítő tanárnő, exem nővérének tangái, stb. Volt, hogy magammal vittem, volt, hogy a helyszínen szagolgatva 3 húzásból lerendeztem a dolgot. Aztán dolgoztam strandon öltöző felügyelőként egy rövid ideig, ahol át lehetett öltözni, majd a kabinba bezárva otthagyni a ruhákat... na az kánaán volt
Azt én is észre vettem, hogy csak azok a bugyik izgatnak akiknek a gazdáját nem kaphatom meg. Barátnőim bugyijával pl sosem volt ilyesmi. Szívesen verném közösen valakivel a párja bugyijait szagolgatva.
Én is szeretem a feleségem puncinedvtől átázott tangáját számolgatni masztizás közben
De jó ám
(Ez egy válasz marco4 üzenetére (2024. 03. 23. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 23. szombat 12:22
Valakivel együtt szagolgatni a párjáét és közben kiverni rá, kurva jó lehet