A lehetetlent, azt azonnal, a csodára pár percet várni kell!
Asszem mára ennyi elég volt
köszike, ari vagy, egészségedre, de nem mondtad, hogy mit kérsz, pedig sztem, nem rossz a felhozatal. elég hideg a sör is
a jó ebéd után mitszolnál hozzá ???? meghivhatunk ????
Tele vagyunk darázzsal, ami így a tél közeledtével elég nevetséges, de nem nekem! Hűű, de ráérek..írtani
csak voltam,
hogy Te mennyire szeretsz lövöldözni, csak ez az egy fegyvered van
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 11. 13. vasárnap 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 11. 13. vasárnap 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 13. vasárnap 20:39
cigányozás melé el ne kezdjetek nekem itt zsidozni még a forumba
grrrrrrrr
grrrrrrrr
cigányozás melé el ne kezdjetek nekem itt zsidozni még a forumba
grrrrrrrr
grrrrrrrr
Hŕt itt tčnyleg nagy a jňlčt..:-)
Annak, aki tartalmasabbra vágyik:
HÉTFŐN VOLT ÚJÉV:)
Szioka Mindekinek:Korán van de újra szolidálok veletek,így talán nektek is könyebb.pussz: bonba
Szioka Katta:)) Ma korán kellett kelnem, mint minden nap ujabban, de ma suliba voltam így reggel 8 kor már jelenésem volt hivatalossan is.Pussz :Bonbácska
Hogy Neked mindig azon a fránya sexen jár az eszed.....
No lám....bonbácska....csak nem alvászavaraid vannak te Drága???...ilyen korán itt??? ..amugy mindenkinek szép napot!!!
Puszi... (Ez egy válasz bonba üzenetére (2005. 10. 05. szerda 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Puszi... (Ez egy válasz bonba üzenetére (2005. 10. 05. szerda 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 05. szerda 07:32
Madárcsicsergős szépjoreggelt mindenkinek:)Kitartás ez a nap is eltellik egyszer a melohelyeken.pussz:Bonba
Madárcsicsergős szépjoreggelt mindenkinek:)Kitartás ez a nap is eltellik egyszer a melohelyeken.pussz:Bonba
PuszTom!
Húúúúú mikről maradtam le...micsoda igazságot írtál!!!
Kifogtam egy ilyen pasit, de azért még nincs teljesítmény zavara
Húúúúú mikről maradtam le...micsoda igazságot írtál!!!
Kifogtam egy ilyen pasit, de azért még nincs teljesítmény zavara
Jň čtvŕgyat!
Hŕt nem semmi munkahelyen dolgozhatsz..:-)
udv.
Hŕt nem semmi munkahelyen dolgozhatsz..:-)
udv.