Vigyázz magadra Drága, mert még a végén ebben a nagy ködben a karjaimban kötsz ki!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 27. szerda 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 27. szerda 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 27. szerda 06:24
Jó reggelt mindenkinek!
Akkor új szép őszi reggelre ébredtünk
És irány az országépítés!!
Még jó hogy ilyen nagy köd van..... csak nehogy eltévedjek és ne dolgozni menjek
Még jó hogy ilyen nagy köd van..... csak nehogy eltévedjek és ne dolgozni menjek
Szia!
Ja még nehogy tovább menj és kiérkj oda. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 27. szerda 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja még nehogy tovább menj és kiérkj oda. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 27. szerda 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 27. szerda 06:24
Jó reggelt mindenkinek!
Jó reggelt mindenkinek!
Vagy ROSSZAK!!!
Hát sziasztok! Moncy cica, Tom bátyó.
Csak beköszönök, hogy megtörjem az "édes kettes"-ben folytatott párbeszébet. Én is csak ebéd közben tudok a gépemhez "osonni" mint éppen most. Korán keltél Moncyka..
Rád pedig ici-picit irígykedem Tom, a hétvégéd miatt. (van akinek munkával telt...)
Legyetek jók!!!
Csak beköszönök, hogy megtörjem az "édes kettes"-ben folytatott párbeszébet. Én is csak ebéd közben tudok a gépemhez "osonni" mint éppen most. Korán keltél Moncyka..
Rád pedig ici-picit irígykedem Tom, a hétvégéd miatt. (van akinek munkával telt...)
Legyetek jók!!!
Tom akkor megint "belecsaptál a jóba" a 7végén!!
Végülis addig kell élvezni az életet amig tudod és lehet
Azért ahhoz képest hogy múlt héten a chaten milyen sokan jajongtak hogy csak fórumozni tudnak... és édes kettesben maradtunk itt....
Ó Romeo Te is hova lettél??????
Végülis addig kell élvezni az életet amig tudod és lehet
Azért ahhoz képest hogy múlt héten a chaten milyen sokan jajongtak hogy csak fórumozni tudnak... és édes kettesben maradtunk itt....
Ó Romeo Te is hova lettél??????
De jóóó Neked! És talán szüreten voltál?
Tokajról 2 dolog jut eszembe az egyik a finom bor a másik..... hmmmmm azt nem árulom el
Tokajról 2 dolog jut eszembe az egyik a finom bor a másik..... hmmmmm azt nem árulom el
Tom-nak úgy látszik hosszúra nyúlt a 7végéje.... a kis telhetetlen .
Na nemsokára lépek is dolgozni.... Tom lehet át kellene nevezni ezt a topicot??
Moncy naplójának
Szótlan a nép....
Na nemsokára lépek is dolgozni.... Tom lehet át kellene nevezni ezt a topicot??
Moncy naplójának
Szótlan a nép....
De jót kommunikálok magammal!
Kedves chatelők érzéketlenek hogy nekünk frankó tűzfalunk van és nincs java .
Hálátlanok vagytok
Na majd csak érjek haza!!
Kedves chatelők érzéketlenek hogy nekünk frankó tűzfalunk van és nincs java .
Hálátlanok vagytok
Na majd csak érjek haza!!
Geeez!
Tudom Nálad még csak hajnali 2, de neeeeem jó a cím amit adtál
Ha felébredtél jelentkezz!
Tudom Nálad még csak hajnali 2, de neeeeem jó a cím amit adtál
Ha felébredtél jelentkezz!
Viszont !
Jó reggelt Tom!
Ennyi a 7végei pihenés!
Ma új nap, új hét!
Akkor hajrá, mindenkinek jó munkát!
Ennyi a 7végei pihenés!
Ma új nap, új hét!
Akkor hajrá, mindenkinek jó munkát!
Holnap munkanap
de rem. beindul már ez a topic
Fiúk, lányok ha nincs java.... attól még a fórum mehet!!!
Hajrá!
de rem. beindul már ez a topic
Fiúk, lányok ha nincs java.... attól még a fórum mehet!!!
Hajrá!
Tom semmi gond értem a viccet!!!
Tom nem akarlak elkeseríteni.....
VIP vendég részére fenntartva
Jajjjj nem gg vip-re gondoltam
VIP vendég részére fenntartva
Jajjjj nem gg vip-re gondoltam
Sztem Romeonál is előzőnaposság állhat fenn...
Nálunk lepihenési lehetőség max. az erdő közepén lévő vadászházban van....ott még "aktívan" is lehet pihenni
Nálunk lepihenési lehetőség max. az erdő közepén lévő vadászházban van....ott még "aktívan" is lehet pihenni
Paradicsomlé és friss levegő....
De akkor nem tudsz netezni ....
A mai nap átvészelésére Nekem sincs tippem, ha lenne most nem lennék szárnyaszegett kismadárka (Ez egy válasz Romeo üzenetére (2004. 10. 22. péntek 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
De akkor nem tudsz netezni ....
A mai nap átvészelésére Nekem sincs tippem, ha lenne most nem lennék szárnyaszegett kismadárka (Ez egy válasz Romeo üzenetére (2004. 10. 22. péntek 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 22. péntek 10:47
NNa, itt vagyok. Tudom hogy ez számotokra nem öröm,de legalább kérhetek tőletek tippeket hogy vészeljem át a mai napot. Bármilyen megoldás érdekel. /segíteni úgysem fog,de hamarabb tellik majd az idő/ előre is köszi!
NNa, itt vagyok. Tudom hogy ez számotokra nem öröm,de legalább kérhetek tőletek tippeket hogy vészeljem át a mai napot. Bármilyen megoldás érdekel. /segíteni úgysem fog,de hamarabb tellik majd az idő/ előre is köszi!
Tom!
"Ballábas vergődésem" ez tetszik... de most ez van...
Rem. fellendül ez a topic... milyen sokan panaszkodtak hogy a tűzfal miatt nem tudnak chat-elni erre most nagy csend van....
Rem. a chatelők is "szóba" állnak Velünk kirekesztettekkel is...
"Ballábas vergődésem" ez tetszik... de most ez van...
Rem. fellendül ez a topic... milyen sokan panaszkodtak hogy a tűzfal miatt nem tudnak chat-elni erre most nagy csend van....
Rem. a chatelők is "szóba" állnak Velünk kirekesztettekkel is...
Tom szuper vagy!!!
De sajnos ma "használhatatlan" állapotban vagyok...
Várom a mentőangyalt, de sztem ebben a fene nagy ködben eltévedt.... vagy szárnyaszegett lett...
Vannak az ember életében rossz napok...
De sajnos ma "használhatatlan" állapotban vagyok...
Várom a mentőangyalt, de sztem ebben a fene nagy ködben eltévedt.... vagy szárnyaszegett lett...
Vannak az ember életében rossz napok...