Jó reggelt Mindenkinek!
Moncy: próbáltalak megelőzni, de nem ment! :'(
még érkezem! ;)
Moncy: próbáltalak megelőzni, de nem ment! :'(
még érkezem! ;)
Jóóóó reggelt mindenkinek!!
Utolsó munkanap a héten (deee nekem neeeeem )
Már csak 1 éjszaka és buliiiiii! De irigy vok így kora reggeli órán! Nem baj jó szórakozást!!
Pusssz mindenkinek
Utolsó munkanap a héten (deee nekem neeeeem )
Már csak 1 éjszaka és buliiiiii! De irigy vok így kora reggeli órán! Nem baj jó szórakozást!!
Pusssz mindenkinek
Hááááát ma nem hiszem hogy más örvény is elnyelne....
Még dohányozni sem volt időm..... hm... ezért valaki ígért nekem valamit
Na de mára ennyit a munkáról.... aki még marad melóba további jó munkát!
Még dohányozni sem volt időm..... hm... ezért valaki ígért nekem valamit
Na de mára ennyit a munkáról.... aki még marad melóba további jó munkát!
Sziasztok!
Nem megy a chat..... és még így sincs "tömeg" ezen a topicon..
Tom kedves majd írok a Nyitott házasságról, de ma annnnnnnnnnyira aktív vagyok, hogy nem is ismerek magamra
Mindenféle tekintetben pörgök ma nagggyon.... a munka örvénye elnyelt
Nem megy a chat..... és még így sincs "tömeg" ezen a topicon..
Tom kedves majd írok a Nyitott házasságról, de ma annnnnnnnnnyira aktív vagyok, hogy nem is ismerek magamra
Mindenféle tekintetben pörgök ma nagggyon.... a munka örvénye elnyelt
szioka mindenkinek:)
Bár én itthon vagyok de szeretnék mindenkinek jókedvet kívánni a mai napra is.Legyen olyan gyönyörű a napotok amilyennek szeretnétek.
Bár én itthon vagyok de szeretnék mindenkinek jókedvet kívánni a mai napra is.Legyen olyan gyönyörű a napotok amilyennek szeretnétek.
Szia!
Jó reggelt !
Az jó mert legalább nosztalgiazol.//6
csók majd leszek. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 28. csütörtök 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt !
Az jó mert legalább nosztalgiazol.//6
csók majd leszek. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 28. csütörtök 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 28. csütörtök 06:25
Jó reggelt mindenkinek!
Dettó tegnap reggeli viszonyok...... 31-es bejegyzés.
minden évszaknak megvan a maga szépsége.. hiába itt van az ősz itt van újra...már csak a dombtető és tleg onnan nézek szerte-szét
minden évszaknak megvan a maga szépsége.. hiába itt van az ősz itt van újra...már csak a dombtető és tleg onnan nézek szerte-szét
Jó reggelt mindenkinek!
minden évszaknak megvan a maga szépsége.. hiába itt van az ősz itt van újra...már csak a dombtető és tleg onnan nézek szerte-szét (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 27. szerda 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
minden évszaknak megvan a maga szépsége.. hiába itt van az ősz itt van újra...már csak a dombtető és tleg onnan nézek szerte-szét (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 27. szerda 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 27. szerda 06:24
Jó reggelt mindenkinek!
Akkor új szép őszi reggelre ébredtünk
És irány az országépítés!!
Még jó hogy ilyen nagy köd van..... csak nehogy eltévedjek és ne dolgozni menjek
Akkor új szép őszi reggelre ébredtünk
És irány az országépítés!!
Még jó hogy ilyen nagy köd van..... csak nehogy eltévedjek és ne dolgozni menjek
Holnap tom.. ígérem..
Most pedig elég volt a mai napból.. haza és egy kád forró vízre van szükségem és kicsit lazítok...
Aki még dolgozik további jó munkát!
Puszi
Most pedig elég volt a mai napból.. haza és egy kád forró vízre van szükségem és kicsit lazítok...
Aki még dolgozik további jó munkát!
Puszi
Pedig nem szaggatom nagyon az istrángot, de viszlát este.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 27. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 27. szerda 13:05
Ok.
Látom mindenki nagyon dolgozik... azt hiszem ennyi elég volt mára nekem is...
Na majd ha már hazaérek elérhető állapotban leszek
Na majd ha már hazaérek elérhető állapotban leszek
Ok.
Na majd ha már hazaérek elérhető állapotban leszek (Ez egy válasz teve üzenetére (2004. 10. 27. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Na majd ha már hazaérek elérhető állapotban leszek (Ez egy válasz teve üzenetére (2004. 10. 27. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 27. szerda 11:47
ma négyig... vagyis lehet hogy fél hatig...
aztán hattól meló, jazz koncert ;)
ma négyig... vagyis lehet hogy fél hatig...
Üdvözlet a országépítgető, fórumozó hölgyeknek és uraknak!
Én tudom ........
Még a péntek esti elfoglaltságodat is
Ma meddig leszel bent? (Ez egy válasz teve üzenetére (2004. 10. 27. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Még a péntek esti elfoglaltságodat is
Ma meddig leszel bent? (Ez egy válasz teve üzenetére (2004. 10. 27. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 27. szerda 11:11
ha nem lenne itt fórum, egész unalmasan telnének "munkás" óráim....
ha tudnák a többiek, mivel vagyok annyira elfoglalva...
Én is örülök, hogy nem kell estig várni arra, hogy beszélgessünk. Már meg is szerettem a fórumot. Így még a túlórát is vállalnám, de csak módjával és később lecsúsztatnám.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 27. szerda 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 27. szerda 10:52
Kedves Lanos!
Nagyon is jól tetted hogy benéztél és örülök neki
Azért figyelünk ám mi is a munkánkra... de arra nagy súlyt fektetek hogy nehogy megártson a sok-sok munka
Azért figyelünk ám mi is a munkánkra... de arra nagy súlyt fektetek hogy nehogy megártson a sok-sok munka
ha nem lenne itt fórum, egész unalmasan telnének "munkás" óráim....
Kedves Lanos!
Azért figyelünk ám mi is a munkánkra... de arra nagy súlyt fektetek hogy nehogy megártson a sok-sok munka (Ez egy válasz lanos üzenetére (2004. 10. 27. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért figyelünk ám mi is a munkánkra... de arra nagy súlyt fektetek hogy nehogy megártson a sok-sok munka (Ez egy válasz lanos üzenetére (2004. 10. 27. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 27. szerda 10:40
Halihó!!!!
Gondoltam, hogy ide is benézek. Nálam is csak tűzfalak vannak ilyenkor. Otthon pedig jelenleg 1 gép működik csak. A munkára visszatérve: Én úgy vagyok vele, ha kicsit nem figyelek rögtön dolgozni kezdek. Mától nagyon figyelmes leszek!! Pussz.
Gondoltam, hogy ide is benézek. Nálam is csak tűzfalak vannak ilyenkor. Otthon pedig jelenleg 1 gép működik csak. A munkára visszatérve: Én úgy vagyok vele, ha kicsit nem figyelek rögtön dolgozni kezdek. Mától nagyon figyelmes leszek!! Pussz.
Halihó!!!!
Tom! Már Én is kezdem magam jól érezni.... főleg ilyen kedvesen zavarba ejtő szavak láttán
Kezd fellendülni a topic de jóóóóó.
Kezd fellendülni a topic de jóóóóó.
Várj kelet felé fordítom a radaromat.....
Hogy hova is nehogy kiérjek???
Jaaaaaaaa jó is lenne. (Ez egy válasz lorenz üzenetére (2004. 10. 27. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy hova is nehogy kiérjek???
Jaaaaaaaa jó is lenne. (Ez egy válasz lorenz üzenetére (2004. 10. 27. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát igazatok van! Ezt a ködös nyirkos napot máshol és mással foglalatoskodva is eltudnám tölteni
Na lássuk csak hol is? hm................ ezt most mindenkinek a fantáziájára bízom pussssz
Na lássuk csak hol is? hm................ ezt most mindenkinek a fantáziájára bízom pussssz