jó "reggelt" és szép napot minden GG függő, dolgozó vagy nem dolgozó barátomnak!
Mindenkinek alakujon úgy a hete, ahogy szeretné!
Mindenkinek alakujon úgy a hete, ahogy szeretné!
Behavazódtunk.... kb 3 méteres lavina maga alá tepert.... és már 9:28.....
A mai nap ha 50 órából tartana sem lenne elég mindenre...
Fiúk, lányok.. hajrá
(Ez egy válasz lorenz üzenetére (2004. 11. 02. kedd 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A mai nap ha 50 órából tartana sem lenne elég mindenre...
Fiúk, lányok.. hajrá
(Ez egy válasz lorenz üzenetére (2004. 11. 02. kedd 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt, szép napot és kellemes hetet (kevés munkával) Mindenkinek!
Jó reggelt!!
Én is indulok dolgozgatni.
Csók-i Moncy!
Én is indulok dolgozgatni.
Csók-i Moncy!
Ismét öregebbek lettünk egy héttel.... deeee rövid hét lesz ennek örüljünk
Ráadásul nyertünk egy órát... húúúú ezt de kilehetett volna használni
Pussssssz mindenkinek ezen a csodálatos igazi hamisítatlan őszi reggelen.... és alig várom hogy hóesésre ébredjek mikor kinézek az ablakon
Ráadásul nyertünk egy órát... húúúú ezt de kilehetett volna használni
Pussssssz mindenkinek ezen a csodálatos igazi hamisítatlan őszi reggelen.... és alig várom hogy hóesésre ébredjek mikor kinézek az ablakon
Jó reggelt!
Na ma még úgysem sikerül bárkinek is megelőznie
Édes teve nem fórum téma... de majd keressük egymást ok? (Ez egy válasz teve üzenetére (2004. 10. 29. péntek 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ma még úgysem sikerül bárkinek is megelőznie
Édes teve nem fórum téma... de majd keressük egymást ok? (Ez egy válasz teve üzenetére (2004. 10. 29. péntek 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 29. péntek 07:11
Jó reggelt Mindenkinek!
Moncy: próbáltalak megelőzni, de nem ment! :'(
még érkezem! ;)
még érkezem! ;)
szija tom..rég láttalak--miujs?holnap buli,mi?de jó nektek..irtam oda is..mármint abba a topicba is
hejhóóó mindnek ki tudja mi lelte a csetet?Beléptem oszt sehol senki...de még a robotokat se látom..
Halihó!
Láttam Én is a "tépést" rövidke véleményemnek hangot is adtam...
Tom!Igen ma is korán keltem.... amúgy a "páromat" NE irigyeld
És aki korán kel.... most elmehet haza... pihenni a holnapi nap előtt..
Pusssz és jó bulizást még 1x... na de azért gondoljatok rám hogy senyvedek a munkában..
Láttam Én is a "tépést" rövidke véleményemnek hangot is adtam...
Tom!Igen ma is korán keltem.... amúgy a "páromat" NE irigyeld
És aki korán kel.... most elmehet haza... pihenni a holnapi nap előtt..
Pusssz és jó bulizást még 1x... na de azért gondoljatok rám hogy senyvedek a munkában..
Szia Mona!
Oké!!
Elérhetőségem megvan.. Akár oda akár vissza úton... nekem közel van a kv-zó Légyszí ha értekezel Lalival ugyanezt tolmácsold Neki is!
Pusz és jó utat!! (Ez egy válasz mona üzenetére (2004. 10. 29. péntek 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Oké!!
Elérhetőségem megvan.. Akár oda akár vissza úton... nekem közel van a kv-zó Légyszí ha értekezel Lalival ugyanezt tolmácsold Neki is!
Pusz és jó utat!! (Ez egy válasz mona üzenetére (2004. 10. 29. péntek 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 29. péntek 09:56
sziasztok mindenkinek
éppen nagy csomagolásban vagyok a hazautra. moncyka nem tudom hogy sikerül e beugranom kvzni, nagyon ugy néz ki hogy késön tudok csak elindulni ... sebaj ... majd ha nem jön össze a visszauton meglétogatlak
csoközön mindenkinek
éppen nagy csomagolásban vagyok a hazautra. moncyka nem tudom hogy sikerül e beugranom kvzni, nagyon ugy néz ki hogy késön tudok csak elindulni ... sebaj ... majd ha nem jön össze a visszauton meglétogatlak
csoközön mindenkinek
sziasztok mindenkinek
csoközön mindenkinek
csoközön mindenkinek
Édes Adrey!
Nekem is tele a ..... és még holnap hogy tele lesz.. mikor arra gondolok, hogy Ti ismerkedtek, bulizgattok
Pussssz (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 10. 29. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is tele a ..... és még holnap hogy tele lesz.. mikor arra gondolok, hogy Ti ismerkedtek, bulizgattok
Pussssz (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 10. 29. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2004. 10. 29. péntek 08:41
Jó reggelt!
Ez az első hozzászólásom a fórumon...Kezdek okosodni:)
A topic nagyon jó: itt lehet panaszkodni?? Mert ebből a hétből elegem van..de nagyon.
Már csak pár óra és szabadulok, találkozzunk a csetbulin.
Moncy veled meg pótoljuk..
További jó munkát és nagyon kellemes hétvégét:
Audrey
A topic nagyon jó: itt lehet panaszkodni?? Mert ebből a hétből elegem van..de nagyon.
Audrey
Szia Moncy!
Ha ráérsz írjál és értekezünk. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 29. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha ráérsz írjál és értekezünk. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 29. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 29. péntek 08:31
Szia Lanos! Hogy vagy? Mi van Veled? Napok óta nem láttalak...
Kedves közös ismerősünk?
Na majd értekezünk.... addig is "csapjunk a lovak közé"
Kedves közös ismerősünk?
Na majd értekezünk.... addig is "csapjunk a lovak közé"
Panaszkodjál nyugodtan. Én meghallgatlak. Talán tanácsot is adhatok, ha tudok. Új rovatot nem kéne nyitni? "Mi fáj gyere mesélj" címmel. Lennénk páran biztosan akik elmondanák panaszukat, bánatukat. Hátha lenne aki segítene közüllünk a másikon jó tanácsokkal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 10. 29. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2004. 10. 29. péntek 08:41
Jó reggelt!
Audrey
Audrey
Jó reggelt!
Audrey
Audrey
Szia Lanos! Hogy vagy? Mi van Veled? Napok óta nem láttalak...
Kedves közös ismerősünk?
Na majd értekezünk.... addig is "csapjunk a lovak közé" (Ez egy válasz lanos üzenetére (2004. 10. 29. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves közös ismerősünk?
Na majd értekezünk.... addig is "csapjunk a lovak közé" (Ez egy válasz lanos üzenetére (2004. 10. 29. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 29. péntek 08:26
Jó reggelt, kellemes napot és hétvégét mindenkinek. Munkát azt nem kívánok, mert jön az magától is. Üdv.
Jó reggelt, kellemes napot és hétvégét mindenkinek. Munkát azt nem kívánok, mert jön az magától is. Üdv.
Lorenz édes vagy! Köszönöm!
A következőre v.i.p. vendéget várok (Ez egy válasz lorenz üzenetére (2004. 10. 29. péntek 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
A következőre v.i.p. vendéget várok (Ez egy válasz lorenz üzenetére (2004. 10. 29. péntek 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Teve drága! Engem ébredésben nehéz megelőzni!!
(Ez egy válasz teve üzenetére (2004. 10. 29. péntek 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 29. péntek 07:11
Jó reggelt Mindenkinek!
még érkezem! ;)
még érkezem! ;)
Szép jó reggelt!!
Jó vadászatot:)
Jó vadászatot:)