Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2004. 11. 05. péntek 01:33  #80
Moncy Moncy
Tom!
A csütörtök érdekesre sikeredett... főleg ha még látod hány órakkor írok ide.... circling circling
Holnap vagyis ma.. milyen nap is van... ja péntek már.... szabi.. muszály wave wink
2004. 11. 04. csütörtök 14:45  #79
Moncy Moncy
Na mára ennyit a munkáról..... a távozás hímes mezejére léptem...

Skandy!Ahhoz egy ember ért, de ő nagyon, nem rád gondoltam.... wave
Bűneidet pedig jóvá kell hogy tedd, majd együtt kitalálunk valami frappáns megoldást.

Pussssssssssz a még munkában sínylődő emberkéknek
wave wave
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 11. 04. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 04. csütörtök 13:48
Jaaaaaaaaaaaj Drága MONCYKA!
Bizos félrenyomtam valamit ezen a k..va klavatúrán. szomoru1
Csak reménykedni tudok benne, hogy nem én vagyok az, aki profi módon ki tud hozni a sodrodból!
Egész nap azon fogom törni a kis buta fejemet, hogy hogyan tehetném jóvá a bűnőmet! schmoll2
Adigg puszi puszi puszi!
2004. 11. 04. csütörtök 13:48  #78
Skandy Skandy
Jaaaaaaaaaaaj Drága MONCYKA!
Bizos félrenyomtam valamit ezen a k..va klavatúrán. szomoru1
Csak reménykedni tudok benne, hogy nem én vagyok az, aki profi módon ki tud hozni a sodrodból!
Egész nap azon fogom törni a kis buta fejemet, hogy hogyan tehetném jóvá a bűnőmet! schmoll2
Adigg puszi puszi puszi!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 04. csütörtök 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 04. csütörtök 10:29
Szép napot Neked is!!
Igen jó nekünk így most hogy rövid hetünk van.
Ma este buli, holnap meló után úszás.. de jó!

MI AZ HOGY Moncuska így soha nem lesz jobb a kedvem... harapok az ilyen becézgetésekre
boxer
Ejnye Skandy most szomorú lettem szomoru1 szomoru1 Na most hogy is fogsz kiengesztelni confused
2004. 11. 04. csütörtök 12:56  #77
Moncy Moncy
Ebéd utáni pihi elmarad.. helyette csinire kellett varázsolnom magam.. tv felvétel wow3 de neeeeem szeressem a camerát boxer morci leszek.... nyes

pusssssz
2004. 11. 04. csütörtök 12:10  #76
Moncy Moncy
Tom kedves ha választani lehet inkább maradjunk a Moncy-nál wink wink

Nem vagyok hamar besértődős.... bár van aki még ebben is profi hogy kihozzon a sodromból... (Tom NEM TE vagy).

De ha én 1x besértődök akkor jajjjjjj a sértő félnek boxer boxer

Na hajrá melózzunk tovább, ebéd szünet után pedig egy kis pihi ollllyan jól esne wink finom crazya
2004. 11. 04. csütörtök 10:29  #75
Moncy Moncy
Szép napot Neked is!!
Igen jó nekünk így most hogy rövid hetünk van.
Ma este buli, holnap meló után úszás.. de jó!

MI AZ HOGY Moncuska így soha nem lesz jobb a kedvem... harapok az ilyen becézgetésekre
boxer
Ejnye Skandy most szomorú lettem szomoru1 szomoru1 Na most hogy is fogsz kiengesztelni confused
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 11. 04. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 04. csütörtök 09:58
Jó reggelt Hölgyek, Urak!
Szép napot mindenkinek.
Ma már csütörtök van, az majdnen péntek...
Alakul ez!
Moncuska remélem jobb már a kedvved!
Tom! A magam részéről nagyra értékelem a jó humort, még ha néha fanyar is...
Legyetek rosszak!
wave wave wave
2004. 11. 04. csütörtök 09:58  #74
Skandy Skandy
Jó reggelt Hölgyek, Urak!
Szép napot mindenkinek.
Ma már csütörtök van, az majdnen péntek...
Alakul ez!
Moncuska remélem jobb már a kedvved!
Tom! A magam részéről nagyra értékelem a jó humort, még ha néha fanyar is...
Legyetek rosszak!
wave wave wave
2004. 11. 04. csütörtök 06:08  #73
Moncy Moncy
Kezdjük a napot.... álmos vagyok...de naggggyon.
Bonba, Freya1 tegnap kicsit furán viselkedtem rem. nem bántottalak meg benneteket...
Mindenkinek jó munkát wave wave
2004. 11. 03. szerda 15:02  #72
Skandy Skandy
Rossz érzés, mikor egy kedves ismerős vagy barát rossz hírekkel szembesül, ami esetleg őt is érintheti. De azt mondom, fel a fejjel, talán nem szabad mindjárt a legrosszabbra gondolni...
Tom, hogy hol van ebben a szex?
Legfeljebb hogy az egész, kiba..ás!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 03. szerda 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 03. szerda 13:00
Most sajna semmi jót nem tudok hozzászólni... azt hiszem semmihez..
Picit letörtem... cégünk privatizáció előtt... végelszámolás folyik, most küldtek el 50 emberkét... Háát azt hiszem hamarosan mindenkire sor kerül... hacsak mint a "rabszolga piacon" jön egy vevő, ránk néz és azt mondja: "Maga dolgozhat Nálam".. szomoru1 szomoru1
2004. 11. 03. szerda 13:00  #71
Moncy Moncy
Most sajna semmi jót nem tudok hozzászólni... azt hiszem semmihez..
Picit letörtem... cégünk privatizáció előtt... végelszámolás folyik, most küldtek el 50 emberkét... Háát azt hiszem hamarosan mindenkire sor kerül... hacsak mint a "rabszolga piacon" jön egy vevő, ránk néz és azt mondja: "Maga dolgozhat Nálam".. szomoru1 szomoru1
2004. 11. 03. szerda 11:46  #70
lorenz lorenz
Igen az jó persze ne mindenről szokj le.
Amit igértem megkapod:)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 03. szerda 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 03. szerda 10:43
Lanos, Tom!
Édesek vagytok... nálunk is hóvége és hóeleje.. ráadásul nagyban szezon van, mindenféle munkában... deee időnként idekacsintok wave

Ha így folytatom a munkába temetkezést még a végén leszokom a cigiről! LORENZ hallod? Erre az esetre ígértél valamit crazya hehe
De igyekszem csak a cigiről leszokni... másról neeeem wink wave
2004. 11. 03. szerda 10:50  #69
Skandy Skandy
Szia Te javíthatatlan... (nem baj!)
Úgylátszik mindenki "nemesi" címre törekszik, nem törődve az esetleges ártalmakkal.
A más tevékenységgel kapcsolatban pedig fogalmunk sincs, hogy mire gondolsz... confused
Puszika! wave
Jó munkát mindenkinek! (ha van ilyen...)
vigyor5
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 03. szerda 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 03. szerda 06:18
Mona Mona Mona! Ma utazol haza? Egy sms vagy ide a fórumba jelezz hogy tudunk e pár szót váltani? Ha nem akkor pussssz és jó utat.... deeee jó lenne ha kis pihenőt tartanál! wave wave

Amúgy mindenkinek jobb napot....
2004. 11. 03. szerda 10:43  #68
Moncy Moncy
Lanos, Tom!
Édesek vagytok... nálunk is hóvége és hóeleje.. ráadásul nagyban szezon van, mindenféle munkában... deee időnként idekacsintok wave

Ha így folytatom a munkába temetkezést még a végén leszokom a cigiről! LORENZ hallod? Erre az esetre ígértél valamit crazya hehe
De igyekszem csak a cigiről leszokni... másról neeeem wink wave
(Ez egy válasz lanos üzenetére (2004. 11. 03. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 03. szerda 09:44
Szép napot Neked és másoknak is.
Szívesebben űzném a más tevékenységet,de sajna, ahogy Tom is írta a hóvége ill. eleje a statisztika és a számok bűvöletében telik el.
Most kell igazzá és meggyőzővé tenni az eddig végzett munkánkat. Eddik még sikerült és most is azon vagyok, hogy az okosok bevegyék a maszlagot és a munka hőse kitüntetést megkapjuk. Röviden ennyit a munkáról. Pussz. Kedves Moncy.
2004. 11. 03. szerda 09:44  #67
lanos lanos
Szép napot Neked és másoknak is.
Szívesebben űzném a más tevékenységet,de sajna, ahogy Tom is írta a hóvége ill. eleje a statisztika és a számok bűvöletében telik el.
Most kell igazzá és meggyőzővé tenni az eddig végzett munkánkat. Eddik még sikerült és most is azon vagyok, hogy az okosok bevegyék a maszlagot és a munka hőse kitüntetést megkapjuk. Röviden ennyit a munkáról. Pussz. Kedves Moncy.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 03. szerda 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 03. szerda 09:15
Fiúk lányok mindenki ennyire dolgozik???
Vagy senki nem dolgozik??? schmoll2

Igaz hogy a munka nemesít, deee amúgy a sok ártalmas....
Ellenben más tevékenységi formával crazya wink
wave
2004. 11. 03. szerda 09:15  #66
Moncy Moncy
Fiúk lányok mindenki ennyire dolgozik???
Vagy senki nem dolgozik??? schmoll2

Igaz hogy a munka nemesít, deee amúgy a sok ártalmas....
Ellenben más tevékenységi formával crazya wink
wave
2004. 11. 03. szerda 06:18  #65
Moncy Moncy
Mona Mona Mona! Ma utazol haza? Egy sms vagy ide a fórumba jelezz hogy tudunk e pár szót váltani? Ha nem akkor pussssz és jó utat.... deeee jó lenne ha kis pihenőt tartanál! wave wave

Amúgy mindenkinek jobb napot....
2004. 11. 02. kedd 11:48  #64
lorenz lorenz
Nem tudom még most szervezem .
A frekvenciáról majd tájékoztatlak.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 02. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 02. kedd 11:05
Lorenz kedves mit is mondtál mikor lesz rádió cskőn csomag nélkül?
Áthangolom akkor a vevőmet wink
2004. 11. 02. kedd 11:47  #63
teve teve
Kellemes munkával teli napot mindenkinek! ;)
violent crazya bohoc
2004. 11. 02. kedd 11:05  #62
Moncy Moncy
Lorenz kedves mit is mondtál mikor lesz rádió cskőn csomag nélkül?
Áthangolom akkor a vevőmet wink
(Ez egy válasz lorenz üzenetére (2004. 11. 02. kedd 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 02. kedd 07:02
Jó reggelt!!
Én is indulok dolgozgatni.
Csók-i Moncy!
2004. 11. 02. kedd 09:55  #61
Crazy-Baby Crazy-Baby
Sziasztok kedves barátaim.......én ide még nem irtam........csak annyit szolnék hozzátok hogy millio pussz mindenkinek! wave wave wave
/ 54