Már kezdem magam "szégyellni" hogy ilyen korán kelő bagolyka vagyok
De már így hogy ma megdöntöttem az 1km-es hosszútávgyaloglás csúcsát.. ma topon vagyok (húúú de még mennyire.. eh és hol van még telihold)
Testhez álló feladatomat megkaptam úgyhogy ma még 3-4 km "gyalogtúra" vár rám!
De már így hogy ma megdöntöttem az 1km-es hosszútávgyaloglás csúcsát.. ma topon vagyok (húúú de még mennyire.. eh és hol van még telihold)
Testhez álló feladatomat megkaptam úgyhogy ma még 3-4 km "gyalogtúra" vár rám!
Jó reggelt minden dolgozó emberkének!
Rem. ma eső mentes napunk lesz.. így most ébredés után kilesve az ablakon... brrrr..... hideg van és csakúgy ragyognak a csillagok az égen.
Rem. ma eső mentes napunk lesz.. így most ébredés után kilesve az ablakon... brrrr..... hideg van és csakúgy ragyognak a csillagok az égen.
Hali freeee
Már voltam otthon átöltözni... úgy ömlik az eső.. és természetesen halaszthatatlan kinti munkát kaptam...
Simán bevállalom ha a hó hullana..... De baromira irigy vagyok.. hallom a rádióban hogy merre esett már 8-10 cm hó...
Akkor hajrá... még pár óra a mai munkaidőből!! (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 09. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Már voltam otthon átöltözni... úgy ömlik az eső.. és természetesen halaszthatatlan kinti munkát kaptam...
Simán bevállalom ha a hó hullana..... De baromira irigy vagyok.. hallom a rádióban hogy merre esett már 8-10 cm hó...
Akkor hajrá... még pár óra a mai munkaidőből!! (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 09. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
2004. 11. 09. kedd 09:02
reggelt mindenkinek..fujj.maximálisan ennyi a véleményem erröl a hétröl.Útálom.Hehh.Vége a kellemes délutáni beosztásomnak..mehetek kettötöl nyolcig.Ki volt az a sertésarcú,aki ezt kitalálta??egyébként nem is lenne különösebben baj,max annyibol,hogy nem megy buszom,és gyalogolhatok két km-t a zuhogo esöben..
reggelt mindenkinek..fujj.maximálisan ennyi a véleményem erröl a hétröl.Útálom.Hehh.Vége a kellemes délutáni beosztásomnak..mehetek kettötöl nyolcig.Ki volt az a sertésarcú,aki ezt kitalálta??egyébként nem is lenne különösebben baj,max annyibol,hogy nem megy buszom,és gyalogolhatok két km-t a zuhogo esöben..
Szép jó reggelt mindenkinek!!
Időjárásjelentés: havas eső.. na előbb utóbb csak lesz hó.. és akkor jöv. hétvégén mire megyek a Bakonyba hú de irigykedhettek... hóban leselkedni
Időjárásjelentés: havas eső.. na előbb utóbb csak lesz hó.. és akkor jöv. hétvégén mire megyek a Bakonyba hú de irigykedhettek... hóban leselkedni
Hogy van e munka??? Hajajjjjj.. most aztán a pénteket is bekell hogy pótoljam
Pedig nyakunkon a havazás hurrrrrrrráááááá úgyhogy sietek haza és téliesítem a virágocskáimat
Holnap viszont újra munkahelyi chat!
Pusssz a még munkában sínylődőknek
Pedig nyakunkon a havazás hurrrrrrrráááááá úgyhogy sietek haza és téliesítem a virágocskáimat
Holnap viszont újra munkahelyi chat!
Pusssz a még munkában sínylődőknek
Ráadásul most kaptam egy infót hogy mi az aktuális pletyó a városban.... Háááát ilyenkor kinyílik a "bicska a zsebemben"....
De jó hogy mindenki a más nemi életével foglalkozik, ahelyett hogy sepregetnének a saját házuk körül...Nevetséges.. és ráadásul még alapja sincs :-):-) deee ha mást tudnának hej.... na az lenne szép pletyó :-):-)
De jó hogy mindenki a más nemi életével foglalkozik, ahelyett hogy sepregetnének a saját házuk körül...Nevetséges.. és ráadásul még alapja sincs :-):-) deee ha mást tudnának hej.... na az lenne szép pletyó :-):-)
Eddig még csak az nem olvasta akinek kellett volna!!!!
De én úgy érzem megbántottam... na mind1 tudja a koordinátáimat
De én úgy érzem megbántottam... na mind1 tudja a koordinátáimat
A 122-es elolvasva! Az még pénteken volt és engem nem érint (remélem). Pussz. Neked.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 08. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A 122-es elolvasva! Az még pénteken volt és engem biztosan nem érint(remélem). Pussz. Neked.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 08. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A 122-es hozzászólásomat valaki elolvashatná!
A Parlament megszavazhatná a hétfői nap eltörlését is. Én szívesebben kezdeném a hetet a csütörtökkel. Mi a véleményetek erről?
Egyébként minden kedves ismerősnek kellemes hetet kívánok. (kevés melóval!) Üdv. és pussz.
Egyébként minden kedves ismerősnek kellemes hetet kívánok. (kevés melóval!) Üdv. és pussz.
Ezt megúsztam.. bevetettem a szokásos női praktikát... és legbájosabb mosolyommal meggyőztem a főnököt hogy pénteken pihenésre volt szükségem...
De azért "bűnhődnöm" kell.... áá de ilyen hidegben.. mind1 valamit valamiért...
De azért "bűnhődnöm" kell.... áá de ilyen hidegben.. mind1 valamit valamiért...
Igen... sajnos vége a 7végének... ráadásul önhibámon kívül (vagy mégsem) hosszú 7végém volt...
De ma szemébe kell néznem a főnöknek a pénteki nap miatt.. ajajjj lehet hogy megkapom a kiérdemelt letolást...
Akkor hajrá induljon a 2004-es év 46. hete...
De ma szemébe kell néznem a főnöknek a pénteki nap miatt.. ajajjj lehet hogy megkapom a kiérdemelt letolást...
Akkor hajrá induljon a 2004-es év 46. hete...
Szia Moncyka!
Én is jobban bírnám a mai napot, ha nem kéne dolgoznom...
De péntek van, és ez éltet!
Neked kellemes csavargást, ha rászánod magad.
Este (gondolom) talizunk...
Mindenkinek szép hétvégét!
Pusszantás! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 05. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is jobban bírnám a mai napot, ha nem kéne dolgoznom...
De péntek van, és ez éltet!
Neked kellemes csavargást, ha rászánod magad.
Este (gondolom) talizunk...
Mindenkinek szép hétvégét!
Pusszantás! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 05. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 05. péntek 12:49
Szia Skandy!
Jó munkát! Már egész jól bírom a mai napot (csak ne sütne ennyire)
Bár lehet vmerre kikellene inkább mozdulnom és a friss levegő helyrehozna.. mindenhogyan.
Pusssz
Bár lehet vmerre kikellene inkább mozdulnom és a friss levegő helyrehozna.. mindenhogyan.
Pusssz
Szia Skandy!
Pusssz (Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 11. 04. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Pusssz (Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 11. 04. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 04. csütörtök 13:48
Jaaaaaaaaaaaj Drága MONCYKA!
Bizos félrenyomtam valamit ezen a k..va klavatúrán.
Csak reménykedni tudok benne, hogy nem én vagyok az, aki profi módon ki tud hozni a sodrodból!
Egész nap azon fogom törni a kis buta fejemet, hogy hogyan tehetném jóvá a bűnőmet!
Adigg puszi puszi puszi!
Bizos félrenyomtam valamit ezen a k..va klavatúrán.
Csak reménykedni tudok benne, hogy nem én vagyok az, aki profi módon ki tud hozni a sodrodból!
Egész nap azon fogom törni a kis buta fejemet, hogy hogyan tehetném jóvá a bűnőmet!
Adigg puszi puszi puszi!
Azt hiszem valakit megbántottam.... nyilvánosan kérek elnézést.... de ez van, ezt már visszacsinálni nem lehet....
Pedig poénnak szántam.... sorry de ezek szerint rossz poén volt!
Úgy látszik ma kicsit ingerlékenyebb mindenki a közelgő hidegfront hatására vagy mástól....
Pedig poénnak szántam.... sorry de ezek szerint rossz poén volt!
Úgy látszik ma kicsit ingerlékenyebb mindenki a közelgő hidegfront hatására vagy mástól....
Szia Drága!
Hááááát most megint így sikerült....
Nem reagáltál megkeresésemre (Ez egy válasz teve üzenetére (2004. 11. 05. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Hááááát most megint így sikerült....
Nem reagáltál megkeresésemre (Ez egy válasz teve üzenetére (2004. 11. 05. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 05. péntek 08:31
Moncy!
Mikor beléptem a fórumba, megörültem, hogy ez a téma nem az első helyek egyikén áll, és hogy végre megelőztelek!
Aztán megnéztem az utolsó beírás dátumát...
hmm...
Ma sem jött össze.
Kellemes szabit kívánok!
Mikor beléptem a fórumba, megörültem, hogy ez a téma nem az első helyek egyikén áll, és hogy végre megelőztelek!
hmm...
Ma sem jött össze.
Kellemes szabit kívánok!
na hja,teve,akadnak akik a szarvasokkal kelnek..nem olyanok,mint mi,átlagos halandók igaz,csajos?
Moncy!
hmm...
Ma sem jött össze.
Kellemes szabit kívánok!
hmm...
Ma sem jött össze.
Kellemes szabit kívánok!