az év dolgozója:
nem-nem, ez csak egy poén akart lenni munka közben, semmi köze a Te hsz-hez!
az ötlet jó, valóban érdemes lenne beírni időnként egy egy pikánsabb munka történetet ebbe a topicba! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
az ötlet jó, valóban érdemes lenne beírni időnként egy egy pikánsabb munka történetet ebbe a topicba! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2008. 01. 24. csütörtök 22:21
hmmm hirtelen az hittem a hsz-em kapcsán jutott eszedbe betenni ezt a képet
hmmm hirtelen az hittem a hsz-em kapcsán jutott eszedbe betenni ezt a képet
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 10:51
Elmentem a csajokkal egy munkaebédre, kérek mindenkit, hogy addig ne zavarjatok!
de a madámnak ez a szemüveg!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 10:51
Elmentem a csajokkal egy munkaebédre, kérek mindenkit, hogy addig ne zavarjatok!
Nyújtózok egyet én is!
Mert mindig "eltűnik" a téma...nekem még mindig nem jön be ez a csoportosítás. Sokszor gondolkodom, hogy lehet az, hogy a Doki a híres emberek között van?
De igazad van Tom. Jó néha néhány percre munka közben is kikapcsolódni és érdemes lenne ezt a témát fenntartani.
De igazad van Tom. Jó néha néhány percre munka közben is kikapcsolódni és érdemes lenne ezt a témát fenntartani.
érdekes, hogy itt elég ritkán jártok, pedig sokan a munkahelyükről fórumoznak!
Minden kedves Munkatársamnak - aki olvassa a GG fórumot - BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!
munkahelyi testnevelés:
elmentem reggelizni:
(gondolom az ebéd este 6 körül lesz... )
(gondolom az ebéd este 6 körül lesz... )
Ma nagyon belehúztam a melóba (a chaten Adrie a megmondhatója):
Minden Máriának boldog névnapot!
surdipapi!
neked egy pinát kellene desszertnek a nyelvedre húzni, miután a csecseit megetted főéteknek, és azt megelőzően levesként a szádba pisilt... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
neked egy pinát kellene desszertnek a nyelvedre húzni, miután a csecseit megetted főéteknek, és azt megelőzően levesként a szádba pisilt... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Surdikám! Nekem nagyon bejön! Főleg a főétel. Az egyik nagy kedvencem! De Én a 3. fogást már nem tudnám megenni! Ennyit nem tudok enni! Ja, egy férfiember az más!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tuggya fene!
nekem nem köllene! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem nem köllene! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 12:02
A mai munkahelyi kaja:
(karfiol leves)
és főélet:
töltött paprika:
desszert:
(fagyi, ebben az időben?)
Azért finyom volt minden!
(karfiol leves)
és főélet:
töltött paprika:
desszert: