Üdv Moncy! Ezt jól teszed.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 01. 28. péntek 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
2005. 01. 28. péntek 17:46
Sziasztok!
Újra működik a net.. kevéske szabad perceimben újra benézek hozzátok!
Sziasztok!
Olyan igazi, pihenős, kellemes, nyugodt hétvégét kívánok mindenkinek.
(Nekem anyóst kell látogatnom
)
![gun](images/smilies/gun.gif)
Marikadr, Te nekm kezdesz gyanús lenni....
Mindig hétvégén jelensz meg....csak nem valaki lovag van a dologban?
Jó munkát mindenkinek! Holnap hétvége... (Ez egy válasz Marikadr üzenetére (2005. 01. 28. péntek 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Mindig hétvégén jelensz meg....csak nem valaki lovag van a dologban?
![wink](images/smilies/wink.gif)
Jó munkát mindenkinek! Holnap hétvége... (Ez egy válasz Marikadr üzenetére (2005. 01. 28. péntek 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 28. péntek 06:47
Szép jó reggelt mindenkinek, Hát nem hiányoztam senkinek ?? Élek és vagyok csak ujra betakart a hó /sajnos a munkám/ de remélem majd csa kitakar valaki.Kellemes hétvégét és jó pihenést kivánok.
Szép jó reggelt mindenkinek, Hát nem hiányoztam senkinek ?? Élek és vagyok csak ujra betakart a hó /sajnos a munkám/ de remélem majd csa kitakar valaki.Kellemes hétvégét és jó pihenést kivánok.
Kicsit megkésve de azért szépnapot és jó munkát mindenkinek!
Halihó emberek!
Nincs nagy tolongás a munka mezején.
Vagy rosszul látom?
Talán mindenki havat lapátol...?
Nincs nagy tolongás a munka mezején.
Vagy rosszul látom?
Talán mindenki havat lapátol...?
![confused](images/smilies/confused.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Jó reggelt!
Ma még mindig pihenek, de nem hagyhattam ki kedvenc témámat! Bár errefelé nemcsak a betegek maradtak otthon, a kollégáim fele sem tudott bemenni dolgozni.
Jó hógolyózást!!!!
Ma még mindig pihenek, de nem hagyhattam ki kedvenc témámat! Bár errefelé nemcsak a betegek maradtak otthon, a kollégáim fele sem tudott bemenni dolgozni.
Jó hógolyózást!!!!
![circling](images/smilies/circling.gif)
Harag nincs, csak remélem péntekig nem esik annyi, hogy ne járjanak a buszok...
És mi viszont szeretünk téged Kedves Eni!
Úgyhogy teljesen "idilli" a kép nem?
(remélem senki nem koppint a fejemre a többesszámért)
A gyengélkedőknek jobbulást kíván Skandy!
...aki most visszaláncolja magát a gálya evezőjéhez.
Úgyhogy teljesen "idilli" a kép nem?
(remélem senki nem koppint a fejemre a többesszámért)
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
A gyengélkedőknek jobbulást kíván Skandy!
...aki most visszaláncolja magát a gálya evezőjéhez.
Eni nagyon kedves vagy!
Hungarowild Kft... igen ismerem őket, de teljesen más irányba fogom kezdeni az "új életemet"... de azért ha vmit megtudsz, szívesen fogadom.. majd írj priv. üzit.. köszi
Hungarowild Kft... igen ismerem őket, de teljesen más irányba fogom kezdeni az "új életemet"... de azért ha vmit megtudsz, szívesen fogadom.. majd írj priv. üzit.. köszi
Jobbulás kívánok!
Lányok mi ez a nagy betegség hullám??? Öregszetek???
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 26. szerda 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Lányok mi ez a nagy betegség hullám??? Öregszetek???
Törölt felhasználó (9148)
2005. 01. 26. szerda 07:50
Marad az ágy...egész éjjel rosszullét, láz...
![zavart2](images/smilies/zavart2.gif)
Szia Drága!
Itthon meghalt a net újra... amúgy minden ok... jóóóól látom?? Találkozunk 11-én????
Én már megfürödtem a friss hóban.. önként és dalolva!!
IMÁDOM A HAVAT!!!!!!
Lótus!!!! Ugye nincs hari hogy feléd is küldtem Hole anyót hogy ott is rázza kicsit
(Ez egy válasz teve üzenetére (2005. 01. 26. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Itthon meghalt a net újra... amúgy minden ok... jóóóól látom?? Találkozunk 11-én????
Én már megfürödtem a friss hóban.. önként és dalolva!!
IMÁDOM A HAVAT!!!!!!
Lótus!!!! Ugye nincs hari hogy feléd is küldtem Hole anyót hogy ott is rázza kicsit
2005. 01. 26. szerda 08:36
Jóreggelit mindenkinek!
Srácok! el ne felejtsétek megfürdetni az első hóban a lányokat, hogy még szebbek legyenek!!!!
Puszika mindenkinek! Remélem a főnököm nem ér ide egyhamar a hóesés miatt :D
Srácok! el ne felejtsétek megfürdetni az első hóban a lányokat, hogy még szebbek legyenek!!!!
Hááááát a recept az titkos de neked elfogom árulni. :-)))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 26. szerda 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
![circling](images/smilies/circling.gif)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 01. 26. szerda 10:30
Macido,
mire is gondolsz?? Igazán kifejthetnéd :))) Próbálok az emlékképeimbe keresgetni, de jó jönne a segítség...
mire is gondolsz?? Igazán kifejthetnéd :))) Próbálok az emlékképeimbe keresgetni, de jó jönne a segítség...
Kedves "teve "!
Remélem, főnököd ma egyáltalán nem ér be a hóesés miatt. Tudom, nélkülük a legjobban megy a munka! Csak kétszer jöjjön be: a fizetés kiutalását aláírni, meg a jutalomosztáskor. A kézrázást elengedjük...neki.
Erről jut eszembe a "szakálas" vicc:
- Miért a legjobb a Pápának?
- Mert a főnökét mindig keresztre feszítve látja, és csak a halála után találkozik vele.
Elnézést a vallásos gondolkodásúaktól.
Lányokat fürdetni ilyenkor lehet hogy jó lenne, de akkor tényleg nyithatnánk egy virtuális kórtermet.
Remélem, főnököd ma egyáltalán nem ér be a hóesés miatt. Tudom, nélkülük a legjobban megy a munka! Csak kétszer jöjjön be: a fizetés kiutalását aláírni, meg a jutalomosztáskor. A kézrázást elengedjük...neki.
Erről jut eszembe a "szakálas" vicc:
- Miért a legjobb a Pápának?
- Mert a főnökét mindig keresztre feszítve látja, és csak a halála után találkozik vele.
Elnézést a vallásos gondolkodásúaktól.
Lányokat fürdetni ilyenkor lehet hogy jó lenne, de akkor tényleg nyithatnánk egy virtuális kórtermet.
Macido,
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 01. 26. szerda 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 26. szerda 09:32
Üdv! Szép napot meg jó munkát mindenkinek. Na beköszöntött az igazi tél az ország keleti felében is. Audrey jobbulást. Tudok egy - két jó gyógymódot de gondolom Te is. :-)))))
Üdv! Szép napot meg jó munkát mindenkinek. Na beköszöntött az igazi tél az ország keleti felében is. Audrey jobbulást. Tudok egy - két jó gyógymódot de gondolom Te is. :-)))))
Jóreggelit mindenkinek!
Köszi szépen! Neked is javulást kívánok! Mit szóltok egy közös kórteremhez???
(Ez egy válasz Imaraton üzenetére (2005. 01. 26. szerda 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
2005. 01. 26. szerda 08:16
Audrey!
Őszite szívvel kívánok neked szipogás és köhögés mentes szép napot! A láz, azt mondják jótékony hatású is, de annyira lever, hogy inkább csiilapítsd. S ha van kedved, akkor maradj a "gépnél" ha csak rövidke időkre. És GYÓGYULJ MEG!
Jobbulást kíván: Imaraton
Őszite szívvel kívánok neked szipogás és köhögés mentes szép napot! A láz, azt mondják jótékony hatású is, de annyira lever, hogy inkább csiilapítsd. S ha van kedved, akkor maradj a "gépnél" ha csak rövidke időkre. És GYÓGYULJ MEG!
Jobbulást kíván: Imaraton
lótusvirág! Szerintem többen vagyunk betegek! Ezzel elárulta, hogy én is. Tegnap még elmentem egy előadást tartani, de a holnapira nem megyek el.
Neked is egészséges szép napokat kívánok.
Imaraton
Neked is egészséges szép napokat kívánok.
Imaraton