Jó reggelt hétalvó társaság!
Hehe! Sikerült mindenkit megelőznöm.
Kibírható hétfőt, és szép hetet kívánok mindenkinek.
Na jó... asszem ideje lesz lefeküdnön.
Hehe! Sikerült mindenkit megelőznöm.
Kibírható hétfőt, és szép hetet kívánok mindenkinek.
Na jó... asszem ideje lesz lefeküdnön.
reggelt mindenkinek..hmm,ölni tudnék...mindenki most fordul a másik oldalára a jóleső szombat hajnali alvásban,én meg mit csinálok....????Megyek dolgozni,háppppeeeersszee.Útálom.Ráadásul holnap is meg holnapután is ugyanilyen hajnalban kell mennem.FÚÚÚÚÚÚJ.ja.amugy kellemes hétvégét mindenkinek..elfelejtettem itt a nagy dühöngésben.
Sziasztok!
Ma reggel nagyon korán kezdtem a munkát így most mehetek haza.... és kezdődik a "szalma-hétvégém"..
Amúgy most vonult el Nálunk 140 km/órás szélviharral az ítéletidő.... rengeteg a kidőlt fa!
Úgyhogy akinek valami magas van a háza tetején jobb ha belekapaszkodik!! De azért csak nem lesz gond!!!
Pussssz mindenkinek!!!!
Ma reggel nagyon korán kezdtem a munkát így most mehetek haza.... és kezdődik a "szalma-hétvégém"..
Amúgy most vonult el Nálunk 140 km/órás szélviharral az ítéletidő.... rengeteg a kidőlt fa!
Úgyhogy akinek valami magas van a háza tetején jobb ha belekapaszkodik!! De azért csak nem lesz gond!!!
Pussssz mindenkinek!!!!
sziasztok,szép jó reggelt mindenkinek..és jó munkát is egyben..hajrá,ugorjunk neki a mai napnak,azt javaslom..hamarabb vége lesz..Moncym:bocs a tegnapi kurta mailért,de irtam,nem voltam tul nagy formában..majd ma..oké?na pussz fiuk-lányok..
Jó reggelt lányok!
Nagyon frissek vagytok!
Jó munkát, és szép napot mindenkinek!
Most ennél eredetibb nem jut az eszembe.
Nekem még most is korán van...
Nagyon frissek vagytok!
Jó munkát, és szép napot mindenkinek!
Most ennél eredetibb nem jut az eszembe.
Nekem még most is korán van...
És még remémykedtem...hogy kelthetlek Benneteket.
Freee irigyelek, én is szívesen dolgoznék fél kettőig, szerintem lesz megint délután 6 óra, mire egyáltalán eljutok valameddig.
De mit is csinálnánk munka nélkül, főnök nélkül, kollégák nélkül?? Túl unalmas lenne az élet...vagy nem?
Audrey
Freee irigyelek, én is szívesen dolgoznék fél kettőig, szerintem lesz megint délután 6 óra, mire egyáltalán eljutok valameddig.
De mit is csinálnánk munka nélkül, főnök nélkül, kollégák nélkül?? Túl unalmas lenne az élet...vagy nem?
Audrey
Szia freeeee
Jó munkát! A mai világban örüljünk hogy van munkahely, és független hogy mettől meddig tart a munkaidő... előbb utóbb letelik!!!
Mindenkinek jóóóóó munkát!
És ma már csütörtök...
hm... nemsokára itt a 7vége
Jó munkát! A mai világban örüljünk hogy van munkahely, és független hogy mettől meddig tart a munkaidő... előbb utóbb letelik!!!
Mindenkinek jóóóóó munkát!
És ma már csütörtök...
hm... nemsokára itt a 7vége
ajvéé.. nem is tudom,örüljek -e,vagy siránkozzak egy sort,hogy végre megelöztem Moncyt itt a fórumban..Hát,asszem inkább siránkozok egy sort..marha korán van,tudtam volna még aludni.. na mindegy..ugorjunk neki a kai napnak..hajrá fél kettőig!!Jó munkát mindenkinek.
nekem nincs munkám még jóó kislányomma vagyokk
Audrey! Én már túlpörögtem
Szívem szerint már haza is mennék...
De azt hiszem inkább kerülök egyet a friss levegőn.. ja meg megnézem a "munkakutya" túlélte e a tegnapi kábító adagot....
Érdekes ha nem ba...at a főnök milyen könnyedén pik-pak megoldom a feladataimat
Szívem szerint már haza is mennék...
De azt hiszem inkább kerülök egyet a friss levegőn.. ja meg megnézem a "munkakutya" túlélte e a tegnapi kábító adagot....
Érdekes ha nem ba...at a főnök milyen könnyedén pik-pak megoldom a feladataimat
Jó reggelt!
Ma valahogy mindenki energikusnak tűnik
Én is pörgök ezerrel, csak nehogy "bepörögjek".
Jó munkát!
Ma valahogy mindenki energikusnak tűnik
Én is pörgök ezerrel, csak nehogy "bepörögjek".
Jó munkát!
Jó reggelt!
Csapjunk bele a közepébe!
Már csak kettőt alszunk és hétvége. Ez igen pozitív (szerintem). Ha kicsit nem figyelek rögtön dolgozni kezdek. Valami betegség lenne ez?
Üdv. mindenkinek.
Csapjunk bele a közepébe!
Már csak kettőt alszunk és hétvége. Ez igen pozitív (szerintem). Ha kicsit nem figyelek rögtön dolgozni kezdek. Valami betegség lenne ez?
Üdv. mindenkinek.
Jó reggelt mindenkinek!
A hét középső napja.. hogy mennyivel jobban szeretem mint a hétfőt... ráadásul ma önálló és kreatív napom lesz
És a big brother tehet egy szívességet
A hét középső napja.. hogy mennyivel jobban szeretem mint a hétfőt... ráadásul ma önálló és kreatív napom lesz
És a big brother tehet egy szívességet
happpciiii.... szétfagytam a prérin.. a "munkahelyi véreb" megkapta az lsd-t rem. nem adagoltam túl és sikerült az oltás....
Tom kedves!!! Te nyitottad e topicot
Na jó hát itt is beszélhetünk a szexről..
Munkahelyi szex.. hmm... hát izéé....volt egy kedves kollegám, rengeteget túlóráztunk.. az ő asztalán, az én asztalomon, a főnök asztalán,igaz azért az ISO minősítést sikerült elérnünk a cégnek. Munkából kifolyólag vidékre is mentünk, voltak céges bulik... és mégsem szeretkeztünk... csak "játszottunk". Sokszor kimentünk az erdő közepére egy "objektumba"... igaz azóta Én már kerültem eufórikus állapotba ott.. de nem Vele és nem is olyan rég...
Azóta nagyon messze került... bár ha ritkán találkozunk a szemében látok furcsak csillogást...
Munkahelyi szerelem? Munkahelyi szex? Talán a férjem többet tudna mesélni sajnos....
Na jó hát itt is beszélhetünk a szexről..
Munkahelyi szex.. hmm... hát izéé....volt egy kedves kollegám, rengeteget túlóráztunk.. az ő asztalán, az én asztalomon, a főnök asztalán,igaz azért az ISO minősítést sikerült elérnünk a cégnek. Munkából kifolyólag vidékre is mentünk, voltak céges bulik... és mégsem szeretkeztünk... csak "játszottunk". Sokszor kimentünk az erdő közepére egy "objektumba"... igaz azóta Én már kerültem eufórikus állapotba ott.. de nem Vele és nem is olyan rég...
Azóta nagyon messze került... bár ha ritkán találkozunk a szemében látok furcsak csillogást...
Munkahelyi szerelem? Munkahelyi szex? Talán a férjem többet tudna mesélni sajnos....
Jó reggelt,
és bosszatnó főnököktől mentes, szép napot kívánok mindenkinek!
Hogy egy kis szexel kezdődjön a munka...
Basszameg! Már megint dolgozni kell!
és bosszatnó főnököktől mentes, szép napot kívánok mindenkinek!
Hogy egy kis szexel kezdődjön a munka...
Basszameg! Már megint dolgozni kell!
Tleg!!! Jó reggelt! Elfelejtettem üdvözölni a munkahelyi chateseket!!!
Nem csak vasárnap tudlak kelteni Benneteket. Ébresztő!!!!!!
Audrey
Audrey
Szerintem is király lenne ha lennének ilyen bulik,vagy ebéd utáni sex
A mai napom "termékeny" volt. Készen van egy munkám, amin már régóta dolgozom. Most vagy kevesebbet kell majd dolgoznom, vagy még többet.
Egyre jobban tetszik ez a fórumozás..
Egyre jobban tetszik ez a fórumozás..