Na jó reggelt :)
Hölgyek, merre vagyok? ;)
Hölgyek, merre vagyok? ;)
G-pontot keresgélek, az igaz, de nem GG-set. ;)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 23. péntek 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
G és U pont gyüjtése?
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 03. 23. péntek 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 15:37
Sokmindent lehet rá mondani, hogy mit akarhatok vele, de pont a pontgyűjtés NEM illik rá
Sokmindent lehet rá mondani, hogy mit akarhatok vele, de pont a pontgyűjtés NEM illik rá
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 23. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
pontgyűjtögetés-gyanús hsz!
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 03. 23. péntek 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
És szabad-e etetni? ;)
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Éhes vagyok.
Minden szempontból
Minden szempontból
vigyázz a sört eliszom előled!
Na, ma még senki nem dolgozik rajtam kivül? :)
A tojás és zeller kimondottan jó!!! Egészségedre !!
pihenés közben is "leápolt" lehetnél.
az enyémen túlóráznátok, a főnök nem győzné fizetni a pótlékot!
nekem legalább van mit feltűzni!
be nem kapom, ha odaég! mit képzelsz?
jól kiveszem a műfogsort, s úgy csattogtatok.
különben meg a te kolbászod is kéne.
dako kolbásza fél falat lesz csak, sokan vagyunk odabenn szalonna-, kolbászfaló csajok.
jól kiveszem a műfogsort, s úgy csattogtatok.
különben meg a te kolbászod is kéne.
dako kolbásza fél falat lesz csak, sokan vagyunk odabenn szalonna-, kolbászfaló csajok.
addig csattogtatom, mig el nem feleded a felkiáltójeleket!
beolajozom a műfogsorom, s kolbászodra "hegyezem", azon járatom majd be.
basszus tom! nem a nappaliban ebédeltem, hanem a munkahelyemen! mégsem vihetem a nappaliba a munkahelyem, s forditva... :)
mi célból kell a kolbászom??? :)
gúnyolkodjatok csak! dögök!
ja, holnap viszek be kolbászt ebédre... huppsz, üres a hűtő! dako, tom, kölcsönadnátok a kolbászotok? előjáték a mikróban!
ja, holnap viszek be kolbászt ebédre... huppsz, üres a hűtő! dako, tom, kölcsönadnátok a kolbászotok? előjáték a mikróban!
nem sütöttél még hirtelenjében plussz adag zsirszalonnát túróstésztához? berakod pár pillanatra, s megsült. nem feltétlen szükségeltetik azt nyársra húzni! :)
finomabb, mint az üzemi koszt, hallod-e. ne tudd meg, mennyire rosszul főznek!
és nem volt hozzá füst!
finomabb, mint az üzemi koszt, hallod-e. ne tudd meg, mennyire rosszul főznek!
és nem volt hozzá füst!