NENENENENENENENE!!!!
Az egész cég(főleg a telem. részleg) mind buta bologató picsával van tele!!!!
Látványnak jó, de hogy mi megy itt....
Az a pár faszi aki itt van, mind jó arc. (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Az egész cég(főleg a telem. részleg) mind buta bologató picsával van tele!!!!
Látványnak jó, de hogy mi megy itt....
Az a pár faszi aki itt van, mind jó arc. (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy fasz!
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg is érdemlik!!! Hülye buta picsa az összes.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 13:02
teccik....
én is be szoktam rágni, amikor egy nap 2x felhívnak ugyanazon indokkal telemarkentingesek....
de kultúráltabban küldöm őket az anyjukba!
én is be szoktam rágni, amikor egy nap 2x felhívnak ugyanazon indokkal telemarkentingesek....
de kultúráltabban küldöm őket az anyjukba!
teccik....
de kultúráltabban küldöm őket az anyjukba! (Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
de kultúráltabban küldöm őket az anyjukba! (Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 12:54
Szóval a kedves ügyfél, a következőket írta:
Na ide figyeljetek, ti büdös picsájú és faszú idióták! Ha még egyszer fel meritek hívni az állítólagos xxxKft. Számát, hogy a jó kurva anyátokat vásároljam már megint meg, én esküszöm, hogy elmegyek a székházatokba és a retkes faszomat nyomom a seggfej képetekbe!!!
Basszátok meg a jókúrva atyaistent, egyszer rendeltem valami lószart egy ismerősömnek, azóta hetente szól a telefonom és valami kreténmarha marketinges nyomja a kibaszott hülye szövegét, hogy mi az istenfaszát vegyek meg!
NEM ÉRDEKEL,NEM VESZEK SEMMIT, ti pedíg basszátok meg anyátokat, jó mélyen, hogy sok olyan geci ember szülessen még erre a rohadt földre, mint amilyeneket a marketinges jó büdös édesanyátok potyogtatott ki ebbe a trágyába, amiben élünk!
Világos voltam, féleszű idióták? És ha van bőr a pofátok helyén, akkor hívjatok csak fel: 06-..... a számom és akkor majd élőben is elküldelek benneteket a jó büdös mocskos anyátok valagába, ahová valók vagytok!
Őszinte undorral és lenézéssel, ti seggfej kúrvák,
(És itt a neve szerepel)
majd beszartam a röhögéstől!
Na ide figyeljetek, ti büdös picsájú és faszú idióták! Ha még egyszer fel meritek hívni az állítólagos xxxKft. Számát, hogy a jó kurva anyátokat vásároljam már megint meg, én esküszöm, hogy elmegyek a székházatokba és a retkes faszomat nyomom a seggfej képetekbe!!!
Basszátok meg a jókúrva atyaistent, egyszer rendeltem valami lószart egy ismerősömnek, azóta hetente szól a telefonom és valami kreténmarha marketinges nyomja a kibaszott hülye szövegét, hogy mi az istenfaszát vegyek meg!
NEM ÉRDEKEL,NEM VESZEK SEMMIT, ti pedíg basszátok meg anyátokat, jó mélyen, hogy sok olyan geci ember szülessen még erre a rohadt földre, mint amilyeneket a marketinges jó büdös édesanyátok potyogtatott ki ebbe a trágyába, amiben élünk!
Világos voltam, féleszű idióták? És ha van bőr a pofátok helyén, akkor hívjatok csak fel: 06-..... a számom és akkor majd élőben is elküldelek benneteket a jó büdös mocskos anyátok valagába, ahová valók vagytok!
(És itt a neve szerepel)
Meginnék a faszival pár sört! Bisztos jó arc...
Szóval a kedves ügyfél, a következőket írta:
(És itt a neve szerepel)
(És itt a neve szerepel)
Ellennék így egész nap. Habár most jó a kedvem, mert kezembe jutott egy "ügyfelünk" kedves mailje. Mingyá leírom mert csak nyomtatva ban meg.
Beszarás a pasi!
Beszarás a pasi!
Munkahiányban én sem szenvedekk, csak hát a morál...
Mondjuk van itt egy-két kolegina, aki javíthatna rajta!
Mondjuk van itt egy-két kolegina, aki javíthatna rajta!
Halli! Van itt még dolgozó-unatkozó ember?
De kár, hogy csak most láttalak!
Lolnap is gyere, nekem is uncsi a melóm.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 18. péntek 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Lolnap is gyere, nekem is uncsi a melóm.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 18. péntek 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
VIP
2006. 08. 18. péntek 17:43
Hát nagyon úgy tűnik, hogy csak én cseszem el a hétvégém a melóhelyen!:-(
Halálra unom magam, de nincs itt senki.
Én is kérhetnék pár falatot? pussz..
Szia! A privátban nem tüntetted fel az e-mail címed!:-)
(Ez egy válasz zsozso750 üzenetére (2006. 08. 20. vasárnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 20. vasárnap 13:49
szia!
Nem csak te dolgozol. Nekem sem jobb. De ez van. Én is nagyon unom már........
Nem csak te dolgozol. Nekem sem jobb. De ez van. Én is nagyon unom már........
szia!
Nem csak te dolgozol. Nekem sem jobb. De ez van. Én is nagyon unom már........ (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 20. vasárnap 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem csak te dolgozol. Nekem sem jobb. De ez van. Én is nagyon unom már........ (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 20. vasárnap 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2006. 08. 20. vasárnap 13:24
Ha nem félteném az állásom, most elmennék akárkivel akárhova külföldre. Elegem van ebből a begyöpösödött életből, de nagyon....
Ha nem félteném az állásom, most elmennék akárkivel akárhova külföldre. Elegem van ebből a begyöpösödött életből, de nagyon....
Ne keseredj el én is itt töltöm az éjszakámat és a vasárnap nappalomat is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 18. péntek 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2006. 08. 18. péntek 17:43
nem értem nekem miért nincs ilyen jó dolgom...:)))
hogy vagy Tom?
audrey
hogy vagy Tom?
audrey
Én sem tűntem el, csak mióta újra dolgozó NŐ vagyok :):) Szép estét mindenkinek.
Jó étvágyat az ebédhez! Szép napot kivánok,szebbet
mint az enyém.Pussz..
mint az enyém.Pussz..
"kis zápor" szerintem a körités sem volt valami "nagy durranás" az viszont tény hogy éjjel egész kellemes idő volt, most ennek a "levét"isszuk ebben a fülledt melegben...