Jár valaki hertelendre?
Ti nem lesztek ott szombaton!
(Ez egy válasz Szmille üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 07. hétfő 07:40
Rengeteg hely van ,eldugott mellékhelyiségek...főleg a szauna rész felé ..
Szia mi is ott leszünk!
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2024. 09. 27. péntek 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 08:13
Sziasztok valaki esetleg tud valami jó helyt Gyulán a várfűrdöben lehet e hancurozni valami eldugott helyen ?
Szia privátba esetleg tudnánk Szentesi lehetőségekről
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650775)
2024. 10. 07. hétfő 13:34
Szentesen szombaton
Hertelenden hogyan lehet? Szaunás részen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4737789)
2024. 10. 07. hétfő 14:36
Hertelend, Siklós. Főleg estig órákban
Veszprém megyében van ilyen hely?
Hertelend, Siklós. Főleg estig órákban
(Ez egy válasz clairvoyant2310 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 06. vasárnap 17:27
Sziasztok!
Baranyában létezik olyan hely ahol lehet kalandozni? Gőzfürdő vagy szauna?
Köszi előre is!
Köszi előre is!
Szentesen szombaton
Rengeteg hely van ,eldugott mellékhelyiségek...főleg a szauna rész felé ..
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2024. 09. 27. péntek 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 08:13
Sziasztok valaki esetleg tud valami jó helyt Gyulán a várfűrdöben lehet e hancurozni valami eldugott helyen ?
Ez engem is érdekelne!
(Ez egy válasz DKing1125 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 06. vasárnap 10:42
Sziasztok! Amikor az Aquaworldről beszéltek, akkor a hotel Oriental Spa része vagy a fürdő szaunavilága az amire gondoltok? Mert tervezünk menni a barátnőmmel és érdekelne minket hol van esély párokra, lányokra, akik nyitottak lennének erre-arra. Én eddig csak az Oriental Spa textilmentes részén jártam, ott általában nincsenek sokan és a gőzben volt is egyszer már érdekes élményem egy külföldi hölggyel. Viszont olvastam, hogy az fürdő szaunarészlegén is lett textilmentes rész. Esetleg aki ismeri, tudna róla mesélni?
Sziasztok!
Köszi előre is!
Köszi előre is!
Sziasztok! Amikor az Aquaworldről beszéltek, akkor a hotel Oriental Spa része vagy a fürdő szaunavilága az amire gondoltok? Mert tervezünk menni a barátnőmmel és érdekelne minket hol van esély párokra, lányokra, akik nyitottak lennének erre-arra. Én eddig csak az Oriental Spa textilmentes részén jártam, ott általában nincsenek sokan és a gőzben volt is egyszer már érdekes élményem egy külföldi hölggyel. Viszont olvastam, hogy az fürdő szaunarészlegén is lett textilmentes rész. Esetleg aki ismeri, tudna róla mesélni?
pentektol vasarnapig nagy eselyed van !
(Ez egy válasz DreamsToday üzenetére (2024. 10. 05. szombat 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 05. szombat 16:00
Sziasztok!
Az Aquaworldben melyik napokon van a legtöbb esély egy kis gőzös élményre?
Sziasztok!
Gőzben az nagyon nagyon jó, igen pld az orális játékok, szoktunk mi is ilyeneket a párommal.
(Ez egy válasz Szovázs üzenetére (2024. 10. 02. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 02. szerda 19:18
Én is nagyon szeretem a gőzben, főleg az orált. A gőz amúgy is a teljes relax, nagyon szeretem, ha ehhez közben lassan, finoman szopnak, a végén egy hatalmas élvezéssel. De ha kézbe vesznek, az is isteni. Masszázsolajjal jó bőven leönteni a farkam, és két kézzel, az egyikkel a makkomat fejni, a másikkal a tövét masszírozni. Ez kell a jó pihenéshez. Ha egyedül vagyok, ez utóbbit magamnak is szoktam csinálni.
Én is nagyon szeretem a gőzben, főleg az orált. A gőz amúgy is a teljes relax, nagyon szeretem, ha ehhez közben lassan, finoman szopnak, a végén egy hatalmas élvezéssel. De ha kézbe vesznek, az is isteni. Masszázsolajjal jó bőven leönteni a farkam, és két kézzel, az egyikkel a makkomat fejni, a másikkal a tövét masszírozni. Ez kell a jó pihenéshez. Ha egyedül vagyok, ez utóbbit magamnak is szoktam csinálni.
meg tudom erositeni, az Aquaworld OrientalSpa naturista részen a gőz vagy a szaunák egyike
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2024. 05. 07. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 07. kedd 20:49
Aquaworldben ha nyugi van a szaunában nagyon jót lehet szexelni. Legutóbb a gőzkabinban csatlakozott hozzánk egy lány. Nagyon élveztük.
Korábban Kerekdombon a pihenó tetőtéri részében, naturista rendezvények alkalmával egy idősebb pár rendszeresen csinálta alig félrehúzódva. Egyszer csak eltüntek..
Szintén velük volt: A férj vezetett én pedig hátul voltam a feleséggel.. Majd félre álltunk egy bolt parkolójában és tovább ment az oda vissza orál. A férj pedig nézte.. Szintén szuper volt..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4705932)
2024. 09. 23. hétfő 14:11
Egy nem túl ismert és nyugis helyen wellnesselés során az előre lebeszéltem párral jókat játszottunk a jakuzziban a víz alatt. Majd a gőzben kettesben. Aztán az infra szaunában hármasban.. Ahh de nagyon jó volt..