Semmi gond, fátylat rá
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsi nem ide akartam
Sziasztok pár aki találkozna ismerkedne ?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Kedves párt kényeztetnék!
Sziasztok! Február 11 vagy 12.-i estére keresek 3-4 férfit gangbang cuckoldra. Párom 40-es csinos milf. Csak tapasztaltakat, 40 év és 180 cm feletti igényes férfiak telefonos és fotós jelentkezését várjuk.
Sziasztok ! Fekete pasit, arab férfit keresünk ! Megismernénk titeket is üziben várunk !
Ma délután pár,Tiszanánai nudis termál fürdőzés,erotika?Nagy méretet kedvelő hölgytag előnyben.Cuskold,vagy hármas.
Sziasztok, szombat este pár vagy hölgy aki ismerkedne, találkozna Budapest környékén?
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát és combfixet. Kortól függetlenül is szívesen ismerkedem.39 éves pasi vagyok .
Sziasztok, pár vagy hölgy ma Miskolc környékén?
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok! Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednèk!!
Sziasztok!
Budapestre költöztem. Szívesen megismerkednék egy kedves hölggyel vagy egy párral, kölcsönös örömszerzés céljából.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal!
Mindenkinek szép napot!
Budapestre költöztem. Szívesen megismerkednék egy kedves hölggyel vagy egy párral, kölcsönös örömszerzés céljából.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal!
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok,
Párokat keresek napközbeni rendszeres találkozókra. Én 42 uni/bi vagyok. Értelmes, nem átverős párokat...!
Gábor
Párokat keresek napközbeni rendszeres találkozókra. Én 42 uni/bi vagyok. Értelmes, nem átverős párokat...!
Gábor
Sziasztok!
Cuckold,fisting,pervi sexre keresek pàrokat!
Cuckold,fisting,pervi sexre keresek pàrokat!
Sziasztok! Napokban valaki egy kis kaland? Vp megye Zala, Vas előnybe utazni tudok helyem is van