Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Hétvégére keresnénk adatlapunk szerint
Hello ! Legalább 25 cm farkú pasit keresünk,
Sziasztok.Párhoz beszállnék ,Budapest.
Sziasztok, házaspárhoz beszállnék hetero alapon.
Sziasztok! Párral,lánnyal ismerkednék laza szexkapcsolat céljából!
Olyan hölgyet, vagy párt keresek, ahol a hölgy bírná több órán át a szeretkezést!!! Utazni és fogadni is tudok!!!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Vennénk
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 27. hétfő 14:47
Kedd este szívesen vennék egy normális , intelligens 35-45 év közötti jó megjelenésű férfi látogatását!
Kedd este szívesen vennék egy normális , intelligens 35-45 év közötti jó megjelenésű férfi látogatását!
Irtam
(Ez egy válasz Zsebibaba89 üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 27. hétfő 10:23
Sziasztok.
Nagy intimmel rendelkező srácot keresünk hármas szórakozáshoz
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Párokkal találkoznék leginkább a hölgy örömére!
Párokkal találkoznék leginkább a hölgy örömére!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4697280)
2023. 03. 26. vasárnap 16:48
Szia minket érdekelne
Sziasztok sportos igényes pasi extra mérettel játszótársat keres sportos partnerek érdekelnek extra strapabíró típus
sportos unatkozó feleségek előnyben
Bp ,Telki ,környéke viber legyen üdv P
sportos unatkozó feleségek előnyben
Bp ,Telki ,környéke viber legyen üdv P
Sziasztok.
sziasztok! Van olyan aki végignézné ahogy megdugom a feleségét?
Sziasztok! Egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Szívesen segitek én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4697280)
2023. 03. 26. vasárnap 16:48
Szia minket érdekelne