Sziasztok
Fiatal kigyúrt, max 36 éves pasit keresünk, aki egy másik pasival együtt kényeztetné a páromat. Kép nélkül ne írjatok.
Fiatal kigyúrt, max 36 éves pasit keresünk, aki egy másik pasival együtt kényeztetné a páromat. Kép nélkül ne írjatok.
Sziasztok.
Szolnoki párhoz csatlakoznék.
Szolnoki párhoz csatlakoznék.
Szerény, ápolt hölgyet keresek titkos kapcsolathoz akinek vannak elképzelései fantáziálásai vágyai a szex területén, új dolgokat szeretne kipróbálni. Vagy nem működik a szexuális élete, elhanyagolja a párja. Nem kapja meg a megfelelő odafigyelést, gyengédséget. A család vagy az egzisztencia miatt azonban nem tud, illetve nem akar ezen változtatni, viszont szeretne néhány kellemes órát eltölteni. Esetleg független és nem akar elköteleződni.
Sziasztok! Holnap este Pest megyében vagy Budapesten unatkozó hölgy, esetleg kalandozni kívánó pár?
Részleteket privátban
Részleteket privátban
Február 16-ÁN Kecskemét Siófok útvonalon közlekedek a déli órák környékén. Keresem hellyel rendelkező partneremet akivel találkoztatok és együtt lehetünk! Köszi
Miért vannak messze az olyan párok akik házibarátot keresenek. Felőlem senki?
Sziasztok! A hétvége folyamán csatlakoznék párhoz a hölgy kényeztetésre ..Gyöngyös +50km
Sziasztok! Február 11 vagy 12.-i estére keresek 3-4 férfit gangbang cuckoldra. Párom 40-es csinos milf. Csak tapasztaltakat, 40 év és 180 cm feletti igényes férfiak telefonos és fotós jelentkezését várjuk.
Párokhoz csatlakoznék Nyiregyházán
Sziasztok meg kérdezhetem helyileg hol van helyetek? Szép napot!
Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék a hétvégén. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
40-es házaspárral találkoznék a hétvégén. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok! Hetero párhoz csatlakoznék, Borsod megyéből! Kukkolásról is lehet szó!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.
Sziasztok!Párral ismerkednék hosszú távra házibarát lennék! Normàlis,kedves embereket keresek! Utazni tudok.Előre is köszönöm ha írsz levelet amint tudok válaszolok!
Mivel, akit kiválasztottunk pasi nem ér rá, így holnap 02.04.-re keresnénk még mindig csodás hölgyünk részére egy igényes, sportos, ápolt pasit, nem túl nagy mérettel. Minimum 175-180 magas. Köszönjük, hogy sokan írtatok korábban, de semmire nem megyünk azokkal, akik messziről írtak, majd jelezték, hogy még se, mert messze van.
Szóval a helyszín Veszprém. Az írjon aki el is tud jönni. Többit privátban
Szóval a helyszín Veszprém. Az írjon aki el is tud jönni. Többit privátban
ssbbw hölgy és sportos alkatú párja keres jó méretekkel megáldott férfit, hármas huncutkodásra.
Sziasztok.
Péntek, vagy szombat este. hölgy vagy pár?
Helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, normális távolságra.
Mindenkinek, élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Péntek, vagy szombat este. hölgy vagy pár?
Helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, normális távolságra.
Mindenkinek, élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Sziasztok van itt olyan pár akik Tapolcán vagy környékén fogadnának harmadiknak egy 27éves jó méretekkel rendelkező pasit?