01.27 csütörtök, Berettyóújfalu? Hely kellene, a hölgyet én adom
Hello! Ma du 5-6 körül reptér?
Sziasztok, szép estét. Veszprém megyei, hölgyet párt keresnék, hetero alapon. Ha valakinek volna kedve ismerkedni várom jelentkezését.
Peti
Peti
Helló sziasztok 24 éves vagyok, Győri csatlakoznék párhoz utazni tudok
Szegeden nagyfarkú fiút fogadnánk.
Hmm
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 22. szombat 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4637682)
2022. 01. 22. szombat 18:22
sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon
sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon
sziasztok.
Högyel esetleg párokkal ismerkednék. Kor alkat nem számít azonban az ápoltság annál inkább. Én magas vékony férfi vagy átlagnál nagyobb mérettel
Högyel esetleg párokkal ismerkednék. Kor alkat nem számít azonban az ápoltság annál inkább. Én magas vékony férfi vagy átlagnál nagyobb mérettel
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Párokat tudok fogadni Budán. Számomra a biszex sem akadály!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok !
Szekszárdon ápolt nyitott átlagos párhoz házaspárhoz csatlakoznék tartós 3-as kapcsolatra együttlétre a hölgy kellemes gyengéd finom kényeztetésére örömére . Ha van olyan akik szívesen ismerkednének találkoznának írjanak privátba. Ma esetleg holnap délutáni tali ismerkedés ?
Szekszárdon ápolt nyitott átlagos párhoz házaspárhoz csatlakoznék tartós 3-as kapcsolatra együttlétre a hölgy kellemes gyengéd finom kényeztetésére örömére . Ha van olyan akik szívesen ismerkednének találkoznának írjanak privátba. Ma esetleg holnap délutáni tali ismerkedés ?
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok. Szűz srácként ismerkednék Baranya megyéből leginkább Pécs.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha meg dugjak a feleseget? hely kellene utazni tudok
Párhoz csatlakoznák Győr és környékén.
Sziasztok! Sportos, intelligens, vidám, tapasztalt srác hölggyel vagy párral ismerkedne izgalmas időtöltés céljából Budapesten vagy egy nem túl távoli galaxisban. Privát üzenetben elértek, akár ma is.