Sziasztok
Budapesten párt keresek akikhez néha felugornék egy jó hármas szexre
Budapesten párt keresek akikhez néha felugornék egy jó hármas szexre
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok
Ma este nagy,vastag?
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Szia/sziasztok..
27eves sportos kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm és jó vastag mérettel.
Sokáig bírom de ha esetleg te még többet szeretnél van teljesítmény fokozóm bekapom és órákig duglak megállás nélkül
Amennyiben lenne kedved találkozni írj Viberen vagy hangoutson kérlek
amennyiben úgy van kevés lennék csatlakozhat legjobb barátom is.
Viber: kérd el privátban
Hangouts: nagyt5292@gmail.com
27eves sportos kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm és jó vastag mérettel.
Sokáig bírom de ha esetleg te még többet szeretnél van teljesítmény fokozóm bekapom és órákig duglak megállás nélkül
Amennyiben lenne kedved találkozni írj Viberen vagy hangoutson kérlek
amennyiben úgy van kevés lennék csatlakozhat legjobb barátom is.
Viber: kérd el privátban
Hangouts: nagyt5292@gmail.com
Sziasztok!
Olyan párt keresek, aki nem egyből ágyba ugrani szeretne, hanem a szexhez (ami nálam érzéki, gyengéd és kényeztető változatú) egy kicsit fejben is szeretne kapcsolódni, mert az a tapasztalatom, hogy sokkal nagyobb élmény egy ilyen kapcsolat, mint egy "tallákozzunk, dugjunk, azt menjünk haza" változat.
Ha ilyenek vagytok, szívesen venném a levelet.
ui: hölgy és úr ismerkedési szándékát is szívesen veszem, és akkor magunk mellé keresünk egy harmadik felet
Köszönöm, hogy elolvastad
Olyan párt keresek, aki nem egyből ágyba ugrani szeretne, hanem a szexhez (ami nálam érzéki, gyengéd és kényeztető változatú) egy kicsit fejben is szeretne kapcsolódni, mert az a tapasztalatom, hogy sokkal nagyobb élmény egy ilyen kapcsolat, mint egy "tallákozzunk, dugjunk, azt menjünk haza" változat.
Ha ilyenek vagytok, szívesen venném a levelet.
ui: hölgy és úr ismerkedési szándékát is szívesen veszem, és akkor magunk mellé keresünk egy harmadik felet
Köszönöm, hogy elolvastad
Szia!Szimpatikus partnerünket keressük!
Sziasztok! 34 éves fiatal életvidám srác vagyok, aki szereti megélni az élet apró örömeit. Szívesen ismerkedem párokkal tanuljunk egymástól, tudjunk örömeit adni egymásnak!
Sziasztok!
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal! smile
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal! smile
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok!
Nagykanizsán és környékén szívesen randiznék illetve csatlakoznék ápolt, diszkrét, megbízható 35-60 közötti hölgyhöz vagy hármast kedvelő párhoz, házaspárhoz a hölgy örömére, akik szívesen vennék egy jóképű, sportos, normális férfi társaságát.
Nagykanizsán és környékén szívesen randiznék illetve csatlakoznék ápolt, diszkrét, megbízható 35-60 közötti hölgyhöz vagy hármast kedvelő párhoz, házaspárhoz a hölgy örömére, akik szívesen vennék egy jóképű, sportos, normális férfi társaságát.
Sziasztok. Idősebb ötven hatvan év körüli pasit keresünk hétvége éjelre hölgy tagunk kényeztetésére
Napközbeni kalandra keresek budapesti hölgyet vagy párt izgalmas, gyors, kizárólag szexre korlátozódó kalandra. Privátban elértek, telefonszámot is adok természetesen, ha megismernétek, találkoznátok.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok
Sziasztok!
Rendszeres (havi 1-2) találkozókra keresek lányokat/párokat.
Fogadni és utazni is tudok, további képek emailben.
Üdv,
Szabi
Rendszeres (havi 1-2) találkozókra keresek lányokat/párokat.
Fogadni és utazni is tudok, további képek emailben.
Üdv,
Szabi
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget? hely kellene utazni tudok
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
36 évvel még beleférek? méretesen, kedvesen, ápoltan...
(Ez egy válasz zsolt5010 üzenetére (2022. 01. 19. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 19. szerda 08:52
Sziasztok! Mi egy 5 éve szeretői kapcsolatban lévő pár vagyunk. A hölgy most volt 50 éves. Ennek megünneplésére keresünk kifejezetten nagyfarkú, egészséges, intelligens férfit, vagy bi hölgytagú párt, ahol a férfi az előző kritériumokkal bír. Találkozás csakis Pesten hétköznap délelőtt. Preferált korosztály 40-es, 50-es. Fényképes, privát üzenetet kérünk, aki szimpatikus, annak fotóval fogunk válaszolni mi is. Zsuzsi, Zsolt
Sziasztok!Párral ismerkednék hosszú távra házibarát lennék! Normàlis,kedves embereket keresek! Utazni tudok.Előre is köszönöm ha írsz levelet amint tudok válaszolok!