Sziasztok!
PÁROKKAL ismerkednék erotikus kalandra! Minden szimpátia alapján!
PÁROKKAL ismerkednék erotikus kalandra! Minden szimpátia alapján!
Sziasztok!
30 éves Bp-n hellyel rendelkező hetero pasiként keresek szimpatikus párt. Ha lenne kedvetek ismerkedni, kalandozni írjatok bátran!
30 éves Bp-n hellyel rendelkező hetero pasiként keresek szimpatikus párt. Ha lenne kedvetek ismerkedni, kalandozni írjatok bátran!
Sziasztok.Tomi vagyok.30 éves.Helyes,átlagos alkatú +18 méretű.
Nagy potenciával.3ban tapasztalt.
Mai nap keresek párokat 3 hoz.
Fogadni tudok Érden.
Utazni pest-fejér-komárom megyébe.
Privibe keresetek.
Nagy potenciával.3ban tapasztalt.
Mai nap keresek párokat 3 hoz.
Fogadni tudok Érden.
Utazni pest-fejér-komárom megyébe.
Privibe keresetek.
Veszprém megyében fiút fogadnánk....40-es heteró pár vagyunk. Csak esti talik.
Sziasztok írtam privátban! Szívesen meglátogatlak benneteket ma délelőtt!
(Ez egy válasz Többes88 üzenetére (2022. 01. 07. péntek 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 07. péntek 21:06
Sziasztok, férfi kerestetik a hölgytag örömére! Ápolt és intelligens!!! Legyen önkritikàtok!! Kép nélkül nem fogunk válaszolni! Helyileg Heves megye, utazni tudj! Köszönjük
Nagyon igényes Pasi keres Nagyon igényes hölgyet Párt! Utazni tudok, helyem van!
Szép estét mindenkinek. Bp 21 ker be hellyel rendelkezem. Kis esti iszogatás és laza szexre keresek. Írjatok.
Ma este egy csini pár? Helyem van.
Én szivesen csatlakoznék hozzátok!
(Ez egy válasz Többes88 üzenetére (2022. 01. 07. péntek 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 07. péntek 21:06
Sziasztok, férfi kerestetik a hölgytag örömére! Ápolt és intelligens!!! Legyen önkritikàtok!! Kép nélkül nem fogunk válaszolni! Helyileg Heves megye, utazni tudj! Köszönjük
Kecskeméten.....?
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok! Szóló hölgyet,feleséget,barátnőt erotikus masszázsban részesítenék a párja jelenlétében, a fergeteges szex előtt! Heves megye és környéke.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék hetero alapon. Fontos lenne egy kis játékosság, huncutsággal/szexszel fűszerezve. Jó lenne egy felejthetetlen éjszaka… Budapest/Észak budai agglomeráció.
Igényes, kulturált, tapasztalt pasi vagyok.
Igényes, kulturált, tapasztalt pasi vagyok.
Sportos férfiként, keresem pár ismeretséget. Távolság nem akadály. 42 éves 177 /78kg vagyok. Volt reszem benne tartósan is.
Pár ma Bp, Pest megye? Minden megoldás érdekel
Sziasztok!Kecskemèti,Felegyhàzi hőlgyet,pàrt eresek tartos laza baràti kapcsolatra.
Sziasztok.
Budapesti alkalmakként hellyel rendelkező srác vagyok.
Párok társaságát keresem, illetve hosszabb távon egy pár társaságát, akár házibarát szerepére.
Sokmindenre nyitott vagyok, írjátok meg mire vágytok (3as szex, videozás vagy bármi az aberált dolgokon kívül) és meglátjuk hogy mit tehetünk egymásért. Tulsúlyos párok kérem ne írjanak korhatár pedig max 35-40 év (vagy fiatalabb)
Budapesti alkalmakként hellyel rendelkező srác vagyok.
Párok társaságát keresem, illetve hosszabb távon egy pár társaságát, akár házibarát szerepére.
Sokmindenre nyitott vagyok, írjátok meg mire vágytok (3as szex, videozás vagy bármi az aberált dolgokon kívül) és meglátjuk hogy mit tehetünk egymásért. Tulsúlyos párok kérem ne írjanak korhatár pedig max 35-40 év (vagy fiatalabb)
Adatlap alapján……..
pasit keresunk ma harmadiknak Bajan ha erdekel irj rank