Sziasztok
Párt keresek hármas kalandra!
Párt keresek hármas kalandra!
Házibarát státuszt vállalnék,hosszú távra, diszkréten, ápolt, tapasztalt, kulturált, 50 éves de fiatalos pasi személyében. Utazni tudok, olykor helyem is van.
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok !
Szekszárdon szívesen csatlakoznék ápolt megbízható 35-60 közötti hármast kedvelő párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére fix tartós kapcsolatot keresek állandó partnert akik szívesen vennék egy ápolt nyitott férfi társaságát barátságát. Ha van olyan akik szívesen ismerkednének találkoznának akkor várom privát jelentkezésüket. Ma esti talira lenne valaki ?
Szekszárdon szívesen csatlakoznék ápolt megbízható 35-60 közötti hármast kedvelő párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére fix tartós kapcsolatot keresek állandó partnert akik szívesen vennék egy ápolt nyitott férfi társaságát barátságát. Ha van olyan akik szívesen ismerkednének találkoznának akkor várom privát jelentkezésüket. Ma esti talira lenne valaki ?
Házi barátnak szegődnék Bpest -környék,adatlapomon mindent meg találsz,esetleg kérdezz.
2022-re meghírdetett házibarát állás , részletek az adatlapunkon
Szarvason és kőrnyékén párokhoz társulnék a héten helyem van délután 16óráig.
Sziasztok Borsodban keresek lányt, hölgyet, Illetve csatlakoznék párokhoz hármasra, cuckoldra is
Pasit keresunk harmadiknak Bajara. Par vagyunk. Ha erdekel irj rank. Kis intim..
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Kurvás feleséget keresek hosszú távon alkalmi kapcsolatra. Diszkréten.
Keresem azt a lehetőleg bi fiút, aki szívesen ellátogatna velem fizetős barátnőmhöz. Helyszín: Debrecen. Légy 30-40 közötti, vékony vagy sportos, normál intim méretű. Részleteket üzenetben.
Olyan ffit keresunk akihelyet biztosit salgotarjanba
Helló sziasztok 24 éves vagyok bárkihez csatlakoznék Győr és környéke utazni tudok akár ma is!!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok!
Cum kissing, creampie, swapping partikra keresek bevállalós párokat
Hely, tapasztalat van, igény esetén csatlakozókkal. Csak kultúrált, a vágyakhoz felnőtt résztvevőkkel - sportos 40-es.
Cum kissing, creampie, swapping partikra keresek bevállalós párokat
Hely, tapasztalat van, igény esetén csatlakozókkal. Csak kultúrált, a vágyakhoz felnőtt résztvevőkkel - sportos 40-es.
Sziasztok! Még mindig keresek kezdőként pasit. Közös hoki és orál a max! Esetleg párokhoz is csatlakoznék! 39 vagyok, te se legyél több! Macisok ne!
Pár házibarátja lennék diszkréten. Igényes 40-es pasi vagyok. Szopok nyalok gombot varok. Ha csak beszélgetni is akkor is.
Párral ismerkednék Kecskemét és vonzáskörzetében.
40es ápolt férfi vagyok
40es ápolt férfi vagyok
Hellyel rendelkező párral ismerkednék Komárom környékén!