Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Sziasztok! Valós találkozni is merő hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Sziasztok!
Ma estére keresek Uni aktív pasit.Veszprém mellett van helyem!
Ma estére keresek Uni aktív pasit.Veszprém mellett van helyem!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Sziasztok! Ma délután szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, Győr, Kisbér, Mór, Székesfehérvár környékén!Nem vagyok kamus, ha megbeszéljük merek találkozni személyesen!!
Sziasztok! 50-es potens egyedulallo pasikent, rendszeres szexpartnere lennek egy parnak!
Ad kölcsön a felesêged pàrod .Két negyven pluszos pasi szívesen dugnà használná előted a pàrod elöted vagy veled közösem hetero alapon.Helyünk nincs utazni tudunk, vagy akàr kocsival félre àltok a pàrod csak a popsijàt ki dugja az kocsi mindenki el élvez és mehet a dolgàra .17 19 intim àtlagos testalkat
Sziasztok, magára igényes 40-es pasit keresünk aki besegít csajom kényeztetésében Dél-Pest környékén akinek helye is van .
Sziasztok!
Rendőr bácsit keresünk..
Rendőr bácsit keresünk..
Mai nap napközben keresem partnerem, partnereim Budapesten és a környéken!
Mindenkinél számít .
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (2026. 05. 13. szerda 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 13. szerda 07:38
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Miskolcon csatlakoznék mindkét fél örömére ápolt igényes 40-es pasi vagyok
Kedves Párok!
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
60as bi HP hoz 3.nak gecis pinàt akarok nyalni
Sziasztok párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, cuckold felállás is erdekel.
Sziasztok!Most szombat estére , éjjelre keresek partnert! Kölcsönös szimpátia fontos !Amennyiben csak egy erotikus masszázsra lenne szüksége a hölgy tagnak azt is szívesen vállalom !Bármi ötlet van keresetek bizalommal !Győr és Tata környékén keresek első sorban!
Sziasztok!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!