Sziasztok! Péntek du-ra/estére (5-6 óra körül) keresünk az adatlapunkon leírtakhoz, igényes, annak megfelelő és találkozni is merő, tudó, megbízható partnert. Akit komolyan érdekel, az írjon csak! Köszönjük.
Sziasztok,
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapasztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas, férfiként.
Budapest, Pest megye.
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapasztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas, férfiként.
Budapest, Pest megye.
Ma dun holgyel vagy párral kalandoznek Bp en.igeny esetén helyem van.
Budapesti párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. 38 éves, fiatalos, budapesti férfi vagyok. Átlagos termetű (170 cm, 67 kg), rövid barna hajjal és barna szemmel. Intim tekintetben kellemesen potensnek tartom magam.
Kedvelem az érzéki, összebújós pillanatokat és csókolózást, de nem riadok vissza az intenzívebb vagy akár extrémebb élményektől sem a lényeg, hogy mindketten jól érezzük magunkat. Minden olyan tevékenységre nyitott vagyok, ami örömöt és elégedettséget hoz mindkettőnknek.
Ha úgy érzed, hogy egymást keressük, és szívesen találkoznál velem, várom a jelentkezésed!
Kedvelem az érzéki, összebújós pillanatokat és csókolózást, de nem riadok vissza az intenzívebb vagy akár extrémebb élményektől sem a lényeg, hogy mindketten jól érezzük magunkat. Minden olyan tevékenységre nyitott vagyok, ami örömöt és elégedettséget hoz mindkettőnknek.
Ha úgy érzed, hogy egymást keressük, és szívesen találkoznál velem, várom a jelentkezésed!
Sziasztok! Budapesten vagyok a mai nap, pár esetleg?
Joreggelt ! 30as elvált Budapesti férfi keresi Hölgy partnerét
Sziasztok mi egy pár vagyunk szombat estére keresünk 2-3nagyobb mérettel rendelkező pasit akik szeretnek maszirozni nyalni vibered legyen komolyan gondoljuk
Sziasztok! Harmadiknak keresünk szerda délutáni (6után) órákra igényes fiatal srácot. Szabadban, autóban. A hölgy örömére. Dunaújváros. Privátban tudunk beszélni részleteket. A hölgy és a férfi taggal is külön akár.
Fiatal 21 éves srác ismerkedne, hölgyekkel, párokkal korhatár nélkül. Autóm van, utazni tudok. Írj és a részleteket megbeszeljük, komoly érdeklődők jelentkezését várom, mivel nekem is komoly a szándékom ezer csók mindenkinek!
Sziasztok, borsodi, szabolcsi párokkal ismerkednék, helyem van és utazni is tudok, cuckold, submissive párok előnyben !
Sziasztok!
Holnap délelőtt ismerkednék hölgyekkel, párokkal.
Borsod megyében elsősorban.
40-es sportos férfi vagyok
Holnap délelőtt ismerkednék hölgyekkel, párokkal.
Borsod megyében elsősorban.
40-es sportos férfi vagyok
Sziasztok párhoz csatlakoznék, nyitott vagyok mindkét fél részére, új dolgokra!
Sziasztok! Csütörtök este esetleg pár vagy hölgy akiknek lenne kedve kalandozni!?
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Balaton - Salgótarján útvonalon lenne esetleg kedve valakinek, vagy valakiknek randi? 183/80, sportos, 43 éves hetero pasi vagyok, kedvelem a többes játékokat... És holnap baromira ráérek!
Sziasztok írtam nektek privátban.
Remélem elnyerem a bizalmatokat.
Köszönöm (Ez egy válasz Euksi üzenetére (2024. 11. 12. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem elnyerem a bizalmatokat.
Köszönöm (Ez egy válasz Euksi üzenetére (2024. 11. 12. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 12. kedd 09:49
Sziasztok!
Kiesett házibarátunk pótlására keresünk egy valós , találkozni is akaró pasit. Olyan ember személyében kinek nem jelent problémát az utazás és a hétköznapi találkozás. Nagyobb méret nem jelent akadályt!
Kiesett házibarátunk pótlására keresünk egy valós , találkozni is akaró pasit. Olyan ember személyében kinek nem jelent problémát az utazás és a hétköznapi találkozás. Nagyobb méret nem jelent akadályt!
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem.Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
nagy mérettel keresek
Nagy méretü ffi holnap délben?