Érett 55-70 éves párhoz csatlakoznék Győr-Vas-Zala megyében.
Szombat éjjelre szívesen fogadnék párt Gyöngyösön!
Beszélgetés , iszogatás közben kedvcsinálónak erotikus társasozás!
Érezzük jól magunkat szombat este!
Beszélgetés , iszogatás közben kedvcsinálónak erotikus társasozás!
Érezzük jól magunkat szombat este!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék hétközben napközben
Párhoz csatlakoznék hétközben napközben
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Sziasztok.mai nap hölgyel v párral találkoznék Bp en.hely ok.
Ma délelőt nőt, párt fogadnék a lakásomban. Gyors egyeztetés után találkozhatunk
Sziasztok!
Fehérvárról parral ismerkednek , mai napon
Fehérvárról parral ismerkednek , mai napon
Sziasztok! Fiatal egyetemista srac vagyok (23) sportos/vékony testalkatú, és szívesen ismerkednék párokkal, idősebb fiatalabb is érdekel. Igazából bármire kapható vagyok, nézzetek meg a profilomat, és ha érdekel keressetek ami a vagyatok én azt teljesítem 180 magas vagyok 72kg, és 18 cm )
Sziasztok!
Nemsokára induló Székesfehérvárra, onnan párral ismerkedék!
Nemsokára induló Székesfehérvárra, onnan párral ismerkedék!
Szombat éjszakára szívesen fogadnék párt Gyöngyösön!
Sziasztok! Holnap Pécsett töltöm az estét (11.14). Szívesen fogadnék jó társaságot. Hölgy, pár hetero vagy biszex alapon, illetve férfi, vagy férfi pár is szóba jöhet. Semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat. 32 éves, igényes, odaadó, jó megjelenésű pasi vagyok. Írjatok bátran
Sziasztok! Pár hölgy tagját masszíroznám.
Írtam nektek.
(Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2024. 11. 13. szerda 02:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 13. szerda 02:30
Sziasztok mi egy pár vagyunk szombat estére keresünk 2-3nagyobb mérettel rendelkező pasit akik szeretnek maszirozni nyalni vibered legyen komolyan gondoljuk
Dunaújvárosban fogadnék nagy méretet kedvelő párt vagy hölgyet közös örömökre. Esetlegesen utazni is tudok.
Csütörtökre sportos pasit keresünk Kecskeméten , viber legyen! 13-16-ig
Szia !
Valóban nagy cerkával megáldott pasiként.
Budapesten nő, illetve. heteró pár jatszótársa lennék.
Valóban nagy cerkával megáldott pasiként.
Budapesten nő, illetve. heteró pár jatszótársa lennék.
Sziasztok!
Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi és régóta izgat, hogy egy pár előttem szexeljen. És hogy honnan jön az ötlet? Nos ez egy izgalmas történet. Finnországban voltam és törölték a hazafelé tartó járatomat, ezért újat kellett foglalnom. Ezt sajnos csak másnapra tudtam elintézni, így kénytelen voltam egy olcsó szállást keresni a reptér közelében éjszaka. Rögtön a lényegre is térek. Elmentem aludni, mert korán indult a gépem, de azt tudni kell, hogy a falak papír vastagságúak voltak, így mindent is lehetett hallani. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nyögéseket hallok. Női nyögéseket. Mondanom se kell olyan kemény lettem, mint még soha....
Ennyi lenne az én kis történetem. Érdekelne valakit egy ilyen kis móka?
Üzenetben várom az érdeklődő párokat!
Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi és régóta izgat, hogy egy pár előttem szexeljen. És hogy honnan jön az ötlet? Nos ez egy izgalmas történet. Finnországban voltam és törölték a hazafelé tartó járatomat, ezért újat kellett foglalnom. Ezt sajnos csak másnapra tudtam elintézni, így kénytelen voltam egy olcsó szállást keresni a reptér közelében éjszaka. Rögtön a lényegre is térek. Elmentem aludni, mert korán indult a gépem, de azt tudni kell, hogy a falak papír vastagságúak voltak, így mindent is lehetett hallani. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nyögéseket hallok. Női nyögéseket. Mondanom se kell olyan kemény lettem, mint még soha....
Ennyi lenne az én kis történetem. Érdekelne valakit egy ilyen kis móka?
Üzenetben várom az érdeklődő párokat!