Ismerkednék én 50 180 88 sármos Magyar.
Kecskemét-Solt-Dunaharaszti... privat keress
Kecskemét-Solt-Dunaharaszti... privat keress
Sziasztok. Ma napközben szívessen csatlakoznék párhoz Esztergom-Komárom útvonalon. Amennyiben olyan pasit kerestek, aki nem kamu és mer találkozni is,akor írjatok
Sziasztok hetero pár vagyunk pasit keresünk hölgy örömére helyünk van Dunaújvárosban .. írjatok priviben és küldünk elérhetőséget ...
Sziasztok! Most keresek párokat Eger Miskolc Nyiregyháza Debrecen vonalon
ápolt igényes férfi vagyok
ápolt igényes férfi vagyok
Sziasztok! Holnap estére pasit keresünk 3.nak, Debrecen és környékéről.
Helyünk van
Helyünk van
Dunavarsány-Szigethalom környéki párt örömmel fogadnék hétvégén, dunaparti nyaralómban
Holnap kora este pesten leszek szivesen csatlakoznék párhoz de egy közös hoki is érdekel pasival,utazni tudok,Én egy diplomás illemtudo barátsagos 40 es pasi vagyok.várom leveled
Sziasztok párok
Hétvégén egy buli? 26 éves, sportos srác beszállna hozzátok 3.nak.
Pest megye, utazni tudok
Hétvégén egy buli? 26 éves, sportos srác beszállna hozzátok 3.nak.
Pest megye, utazni tudok
Sziasztok.
Hodmezovasarhelyi hetvegehez(jun.4.-6). keresunk elsodlegesen biszex erdeklodesu ferfi tarsasagat harmasra es cuckold szexre.Ismerkedes a strandfurdoben,szimpatia eseten este ''kapcsolodas''....
Minden tudnivalo az adatlapunkon,csak az ott leirtaknak megfelelo partnereknek valaszolunk.
Koszonjuk.
Hodmezovasarhelyi hetvegehez(jun.4.-6). keresunk elsodlegesen biszex erdeklodesu ferfi tarsasagat harmasra es cuckold szexre.Ismerkedes a strandfurdoben,szimpatia eseten este ''kapcsolodas''....
Minden tudnivalo az adatlapunkon,csak az ott leirtaknak megfelelo partnereknek valaszolunk.Koszonjuk.
Sziasztok írtam üzenetet
(Ez egy válasz attta46x üzenetére (2026. 05. 15. péntek 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 19:23
Dunavarsány-Szigethalom környéki párt örömmel fogadnék akár ma este ill. hétvégén, dunaparti nyaralómban
Keresnék huncutkodást ma estére párhoz. 19. Ker. Profilom.
Dunavarsány-Szigethalom környéki párt örömmel fogadnék akár ma este ill. hétvégén, dunaparti nyaralómban
Szép estét! Eger-Miskolc-Nyiregyháza-Debrecen környékén keres ma estére egy ápolt igényes férfi nőket párokat
Akit érdekel irjon privátba
Akit érdekel irjon privátba
Miskolcon szombat napközbeni női tagunkat kényeztetheti valaki,helyünk sajnos nincs
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Sziasztok !
Szívesen csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon nyitott komoly középkorú párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Ha szívesen ismerkednétek és taliznátok írjatok privátba köszi !
Szívesen csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon nyitott komoly középkorú párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Ha szívesen ismerkednétek és taliznátok írjatok privátba köszi !
Reptérnél van kint innen valaki?
Nagykanizsai, jó megjelenésű, ápolt, sportos, ideális testalkatú, potens férfiként szombat, vasárnap csatlakoznék párokhoz, hölgyhöz illetve partnerekhez. A szexben szenvedélyes és érzéki is vagyok egyben. Szeretem, ha tudsz játszani a tűzzel, szeretem az élvezeteket, amelyek a mélyebb kapcsolódással maguktól jönnek. Diszkréció adott és elvárt! Hely van.
Sziasztok.
Férfit keresünk 3masra a nő örömére miskolc és környékén. Ma esetleg holnap estére helyell rendelkezök megkeresését várjuk.
30 éves pár vagyunk.
Férfit keresünk 3masra a nő örömére miskolc és környékén. Ma esetleg holnap estére helyell rendelkezök megkeresését várjuk.
30 éves pár vagyunk.
Sziasztok