Túlfűtött nyitott páros akik a mély kapcsolódást kedvelik egész éjjel élvezkedni, iszogatni, cigizgetni
))...és többek között imádnak dugni úgy is hogy közben a Hölgy tag punciját falják
...az ilyen és hasonló nyitott, gátlástalan élvezetek, ahol csak egyre jobban inspiráljuk egymást. Jobban kedvelem a hosszabbtávú, tartós kapcsolatot,barátságot és folyton fokozni a jót mint egy kósza numerát...Utazni tudok, autóm van, helyem is, egyedül élek...Körkülönbség csak fokozhatja a dolgokat
))...és többek között imádnak dugni úgy is hogy közben a Hölgy tag punciját falják
...az ilyen és hasonló nyitott, gátlástalan élvezetek, ahol csak egyre jobban inspiráljuk egymást. Jobban kedvelem a hosszabbtávú, tartós kapcsolatot,barátságot és folyton fokozni a jót mint egy kósza numerát...Utazni tudok, autóm van, helyem is, egyedül élek...Körkülönbség csak fokozhatja a dolgokat
Sziasztok! 27 éves igényes, sportos srác csatlakozna ma párhoz! Utazni tudok.
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt keresek, akikhez csatlakozhatok Hetero alapon,ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok! Privát üzenetet várok
Hölgyet vagy Párt keresek, akikhez csatlakozhatok Hetero alapon,ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok! Privát üzenetet várok
Sziasztok!! Fiút esetleg fiú barátokat keresünk maestére a hölgy örömére ,fogadnitudunk,viberszám előny!!
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezetekre
Sziasztok !
Izgalmas kalandra keresek károkat! Nyitottság fontos!
Izgalmas kalandra keresek károkat! Nyitottság fontos!
Sziasztok. 30 éves srác ma párhoz csatlakozna.
Sziasztok!
Utazni tudok és hellyel is rendelkezem érett pár társaságát keresem akinek a hölgy örömére szolgálhatok.
Utazni tudok és hellyel is rendelkezem érett pár társaságát keresem akinek a hölgy örömére szolgálhatok.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok.
Ma estére keresünk egy normál vagy vékony testalkatú, nagy intimmel rendelkező pasit. Intelligencia fontos! Fotót illetve viber elérhetőséget kérünk.
Gy/S
Ma estére keresünk egy normál vagy vékony testalkatú, nagy intimmel rendelkező pasit. Intelligencia fontos! Fotót illetve viber elérhetőséget kérünk.
Gy/S
Sziasztok Baranyában leginkább Pécsen
Keresünk hellyel rendelkező Úri embert
Aki nagy mérettel van meg áldva egy 3-as szexhez
Természetesen hetero alapon
Feleségem kényeztetnénk élvezésig
Higénia elvárt és adott
Köszi ha magadra ismersz és dobsz egy privát üzit
Keresünk hellyel rendelkező Úri embert
Aki nagy mérettel van meg áldva egy 3-as szexhez
Természetesen hetero alapon
Feleségem kényeztetnénk élvezésig
Higénia elvárt és adott
Köszi ha magadra ismersz és dobsz egy privát üzit
Sziasztok !
Szívesen ismerkednék barátkoznék Szekszárdon valós középkorú nyitott párral házaspárral kellemes diszkrét hármas kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Ha ismerkednétek és szívesen fogadnátok egy diszkrét férfi közeledését írjatok privátba!
Szívesen ismerkednék barátkoznék Szekszárdon valós középkorú nyitott párral házaspárral kellemes diszkrét hármas kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Ha ismerkednétek és szívesen fogadnátok egy diszkrét férfi közeledését írjatok privátba!
Nagykanizsai, jó megjelenésű, ápolt, sportos, ideális testalkatú, potens férfiként szombat, vasárnap csatlakoznék párokhoz, hölgyhöz illetve partnerekhez. A szexben szenvedélyes és érzéki is vagyok egyben. Szeretem, ha tudsz játszani a tűzzel, szeretem az élvezeteket, amelyek a mélyebb kapcsolódással maguktól jönnek. Diszkréció adott és elvárt! Hely van.
Össze hozhatnánk valami kellemeset ma este! Volna esetleg pár, akik egy harmadik l, diszkrét pasit keresnének?
Szia
(Ez egy válasz négersrác üzenetére (2026. 05. 16. szombat 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 16. szombat 06:58
hello
kedves érzéki kíváncsi odaadó nővel ismerkednék de feleség barátnő extra meglepetése is lennék magas igényes sportos potens régebb ota itt élő fekete pasi vagyok
kedves érzéki kíváncsi odaadó nővel ismerkednék de feleség barátnő extra meglepetése is lennék magas igényes sportos potens régebb ota itt élő fekete pasi vagyok
Mai esős napon hölgy, pár társaságát szívesen élvezném Balatonkeresztúr környékén. Helyem van.
hello
Mai estén kedves budapesti, Pest megyei párhoz csatlakoznék heteró alapon, kizárólag a kedves hölgy, háziasszony örömére.
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
házaspárt keresek kellemes szexre. Hely ok ,utazás rendben.
Adatlapom adott.
Adatlapom adott.
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!