sziasztok, ma estére, délutánra keresek borsodi, szabolcsi párokat ! helyem van, de utazni is tudok !
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok! Utazni tudó srácot/ srácokat vagy párt keresünk ma esti közös programra wave (max 50 éves korig). (Borsod Szabolcs Megye)
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok !
Ma ,az az szombat bélelött budapesti háziasszonyt kényeztetnék az átlagnál nagyobb cerkámmal !
Ma ,az az szombat bélelött budapesti háziasszonyt kényeztetnék az átlagnál nagyobb cerkámmal !
Sziasztok!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Csütörtök napközben keresek párt hármas örömökre Budapesten, érezzük jól magunkat
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is erre nyitott párral ismerkednek! Hely kellene utazni tudnek!
Írtam nektek privátban
(Ez egy válasz timellapar üzenetére (2024. 11. 15. péntek 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 18:10
Ma estére keresünk a csajom örömére potens szőrtelen pasit Dél-pest környékén...akinek már nem ismeretlen a 3-as ..
Jelen
(Ez egy válasz KezdoParos82 üzenetére (2024. 11. 15. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 09:42
Sziasztok!
Ma estére keresünk egy ápolt igényes egészséges Férfit aki csatlakozna hozzánk!
Székesfehérváron helyünk van!
A Hölgy nem szereti a nagy farkat de a vastagot igen!
Vagyis ha vastag farkad van akkor előnnyel indulsz!
Ez fontos!
Privátba írj!
Ma estére keresünk egy ápolt igényes egészséges Férfit aki csatlakozna hozzánk!
Székesfehérváron helyünk van!
A Hölgy nem szereti a nagy farkat de a vastagot igen!
Vagyis ha vastag farkad van akkor előnnyel indulsz!
Ez fontos!
Privátba írj!
sziasztok, ma estére keresek borsodi, szabolcsi párokat ! helyem van, de utazni is tudok !
Sziasztok!
Diszkrét pasiként pàrral ismerkednék.
Diszkrét pasiként pàrral ismerkednék.
Sziasztok!!!Ápolt igényes férfi vagyok.Budapesten vagyok ráérek ma este utazás sem gond.Csak bátran
Jelen,ha gondoljátok
(Ez egy válasz timellapar üzenetére (2024. 11. 15. péntek 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 18:10
Ma estére keresünk a csajom örömére potens szőrtelen pasit Dél-pest környékén...akinek már nem ismeretlen a 3-as ..
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Holnap estére keresünk egy ápolt , egészséges pasit hetero párhoz kizárólag a hölgy örömére! Ha megvan a kölcsönös szimpátia , akár lehet a dolog hosszútávú is! Privátban várjuk a jelentkezést!
Hetero alapon jelen
sziasztok, ma estére keresek borsodi, szabolcsi párokat !