Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék.Potens fiatal kitartó srác vagyok.
Diszkréció adott.Viber/Whatsapp adott.Nem vagyok kamu!
Várom párok/lányok jelentkezését.
Párokhoz csatlakoznék.Potens fiatal kitartó srác vagyok.
Diszkréció adott.Viber/Whatsapp adott.Nem vagyok kamu!
Várom párok/lányok jelentkezését.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Húzzál már el innen öcsém!
Már mindenki tudja, hogy egy kamus buzi vagy! (Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 16. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Már mindenki tudja, hogy egy kamus buzi vagy! (Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 16. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 16. szerda 10:35
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Írjatok…
Sziasztok!
Én is írtam nekik üzenetet nem túl régen amikor férfi beszálót kerestek harmadiknak, amiben közölték hogy Dunaújvárosban laknak és igazából ők pénzért szoktak vendéget fogadni! Aztán amikor finoman közöltem hogy ez nem az a platform amin sunyiba pénzért keresnek szexpartnert akkor olyan bunkón reagáltak én pedig azonnal tiltottam őket! Megjegyzem a hölgyről láttam fotót és nem tudom mi kellene ahhoz hogy ....... (Ez egy válasz LüktetöLibido üzenetére (2026. 09. 15. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is írtam nekik üzenetet nem túl régen amikor férfi beszálót kerestek harmadiknak, amiben közölték hogy Dunaújvárosban laknak és igazából ők pénzért szoktak vendéget fogadni! Aztán amikor finoman közöltem hogy ez nem az a platform amin sunyiba pénzért keresnek szexpartnert akkor olyan bunkón reagáltak én pedig azonnal tiltottam őket! Megjegyzem a hölgyről láttam fotót és nem tudom mi kellene ahhoz hogy ....... (Ez egy válasz LüktetöLibido üzenetére (2026. 09. 15. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 15. kedd 20:12
Nekem írt a "KALAP 41" ...megadta a telefonszámát is...de válasz nélkül tiltottam mert az adatlapját nézve egyértelmű valami nem stimmel....
Sziasztok Párok!
Ha egy fiatal potens pasira vágytok akkor itt vagyok!
Nem vagyok semmi jó elrontója írjatok bàtran és megbeszélunk mindent!
Ha egy fiatal potens pasira vágytok akkor itt vagyok!
Nem vagyok semmi jó elrontója írjatok bàtran és megbeszélunk mindent!
Sziasztok.. Hatvan és környékén ismerkednék adatlapom szerint,kiváncsi és nyitott vagyok..
Párokhoz is csatlakoznèk vagy kukkolnék
Párokhoz is csatlakoznèk vagy kukkolnék
Sziasztok!
Írjatok…
Írjatok…
Sziasztok. 30 éves egyedülálló srác vagyok. Hosszú távra keresek egy párt.
Győr mellett lakom, helyem van de utazni is tudok max 50km körzetbe. Hétköznap délután vagy estefelé érek rá, hétvégén rugalmasabb vagyok.
Győr mellett lakom, helyem van de utazni is tudok max 50km körzetbe. Hétköznap délután vagy estefelé érek rá, hétvégén rugalmasabb vagyok.
Sziaztok.
Megbízható heteró párral ismerkednék.
Megbízható heteró párral ismerkednék.
Lenne olyan pár akihez hétvégén lehetne csatlakozni?
Nekem írt a "KALAP 41" ...megadta a telefonszámát is...de válasz nélkül tiltottam mert az adatlapját nézve egyértelmű valami nem stimmel....
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten képzett masszörként masszázst vállalok, mint professzionális masszázst, mint tantra masszázst hölgyeknek és pároknak egyaránt a hölgy örömére.
Helyem van Óbudán.
Helyem van Óbudán.
Vas/Zala megyében csatlakoznék párhoz esetleg kukkolnék
Sziasztok, olyan győri párok jelentezését várom, akik szeretnének egy minőségi házi videót magukról
Ha unod már a remegő képű, rossz minőségű felvételeket, írjatok privát üzenetet! Rugalmasan tusok segíteni a környéken.
Ha unod már a remegő képű, rossz minőségű felvételeket, írjatok privát üzenetet! Rugalmasan tusok segíteni a környéken.
Sziasztok! Házaspárral ismerkedne egy Nyiregyi hellyel rendelkező férfi
Sziasztok! 25 éves tetovált pasi vagyok
párt kukkolnék szex közben!
Bp!
párt kukkolnék szex közben!
Bp!
Veszprém környékén diszkréten csatlakoznék hölgyhöz, párhoz. Ápolt, inteligens egyedülálló pasi vagyok. Írj, ismerjük meg egymást jobban.
Eger - Gyöngyös környékén keresek 35 éves korig párt. Cuckold, hármas örömök megélésére. 33 éves srác vagyok
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!