Jövőhéten a hét minden napján fogadnék párt ceglédi lakásomon, hetero ffi, nő személyében!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok!
Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi és régóta izgat, hogy egy pár előttem szexeljen. És hogy honnan jön az ötlet? Nos ez egy izgalmas történet. Finnországban voltam és törölték a hazafelé tartó járatomat, ezért újat kellett foglalnom. Ezt sajnos csak másnapra tudtam elintézni, így kénytelen voltam egy olcsó szállást keresni a reptér közelében éjszaka. Rögtön a lényegre is térek. Elmentem aludni, mert korán indult a gépem, de azt tudni kell, hogy a falak papír vastagságúak voltak, így mindent is lehetett hallani. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nyögéseket hallok. Női nyögéseket. Mondanom se kell olyan kemény lettem, mint még soha....
Ennyi lenne az én kis történetem. Érdekelne valakit egy ilyen kis móka?
Üzenetben várom az érdeklődő párokat!
Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi és régóta izgat, hogy egy pár előttem szexeljen. És hogy honnan jön az ötlet? Nos ez egy izgalmas történet. Finnországban voltam és törölték a hazafelé tartó járatomat, ezért újat kellett foglalnom. Ezt sajnos csak másnapra tudtam elintézni, így kénytelen voltam egy olcsó szállást keresni a reptér közelében éjszaka. Rögtön a lényegre is térek. Elmentem aludni, mert korán indult a gépem, de azt tudni kell, hogy a falak papír vastagságúak voltak, így mindent is lehetett hallani. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nyögéseket hallok. Női nyögéseket. Mondanom se kell olyan kemény lettem, mint még soha....
Ennyi lenne az én kis történetem. Érdekelne valakit egy ilyen kis móka?
Üzenetben várom az érdeklődő párokat!
Sziasztok,
Párral ismerkednék, akár hosszabb távra.
Cuckoldba, hármasban tapsztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas férfiként.
Budapest, Pest megye.
Párral ismerkednék, akár hosszabb távra.
Cuckoldba, hármasban tapsztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas férfiként.
Budapest, Pest megye.
Sziasztok!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
Olyan párt keresek ahol a nő értékeli ha hosszasan és jó alaposan nyaljàk ki mind 2 bejáratát!!!sok mindenre nyitott 33 éves pasi vagyok együtt élhetjük meg a vágyainkat ha ti is szeretnétek,írjatok privátban ha érdekel benneteket Győr és környéke
Sziasztok! Olyan Házaspárt keresek aki komolyan szeretne egy ilyen kapcsolatot és találkozhatunk is. Lehettek teljesen kezdők is Szabolcs környékéről Nyiregyen hellyel rendelkezem
sziasztok, ma estére,keresek borsodi, szabolcsi párokat ! helyem van, de utazni is tudok !
Ismerkedés?
(Ez egy válasz FemboyAndrew üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 07:53
Sziasztok! Fiatal egyetemista srac vagyok (23) sportos/vékony testalkatú, és szívesen ismerkednék párokkal, idősebb fiatalabb is érdekel. Igazából bármire kapható vagyok, nézzetek meg a profilomat, és ha érdekel keressetek ami a vagyatok én azt teljesítem 180 magas vagyok 72kg, és 18 cm )
Sziasztok! Mai, holnapi párhoz csatlakoznék hetero alapon. Nyíregyháza és Debrecenben.
Hölgyet masszíroznék kényeztetnék, vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
sziasztok.keszthely környékén hölgy ,aki esetleg laza kapcsolatot keres hosszú távra?45évig vagy kicsit felette?38 éves ,ápolt férfi vagyok
Ma este, ha egy valóban izmos Srácot találnánk... Vendégül látnánk... (Pécs környékén)
Sziasztok!
Képek vannak fent!
Képek vannak fent!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Szisztok!
Ma késő délután/este pár (hetero alapon) vagy hölgy? Fogadni is tudok és utazni is.
Részleteket privátban!
Ma késő délután/este pár (hetero alapon) vagy hölgy? Fogadni is tudok és utazni is.
Részleteket privátban!
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
sziasztok, ma estére, délutánra keresek borsodi, szabolcsi párokat ! helyem van, de utazni is tudok !
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.