Sziasztok ma delutan 17:00 kor Sportos Ferfit keresunk harmashoz !!
Igénxes Sportos alkat 38 eves korog ‼️‼️‼️Utazni tudjon ! (ha nincs profil keped ugy nem valaszolunk !)
Igénxes Sportos alkat 38 eves korog ‼️‼️‼️Utazni tudjon ! (ha nincs profil keped ugy nem valaszolunk !)
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Biszex pasikét párokhoz csatlakoznék mindenki örömére!
35éves korig
(Ez egy válasz PárosBp üzenetére (2024. 11. 10. vasárnap 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 10. vasárnap 09:42
Sziasztok!Kezdő férfival ismerkednénk hármas együtlétre Bp. és környéke
Sziasztok!Kezdő férfival ismerkednénk hármas együtlétre Bp. és környéke
nagy mérettel keresek
Dunaújvárosban fogadnék nagy méretet kedvelő párt vagy hölgyet közös örömökre. Esetlegesen utazni is tudok.
Szép napot!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon.
Párt fogadnék a mai napon.
Üdv,
Dani
Üdv,
Dani
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok. Idősebb Párral vagy Hölgyel ismerkednék hosszú távra!
Budapest-Pest megye.. Párommal keresünk egy korrekt srácot,hetero harmadiknak.
CSAK hétvégén érünk rá, estti órákban,egy órára elszökő partnert nem keresünk.
Popsi szex nem a mi világunk.180-cm fölötti legyél,plusz pont ha bulizós vagy.
NAPKÖZBEN NEM ÉRÜNK RÁ.
CSAK hétvégén érünk rá, estti órákban,egy órára elszökő partnert nem keresünk.
Popsi szex nem a mi világunk.180-cm fölötti legyél,plusz pont ha bulizós vagy.
NAPKÖZBEN NEM ÉRÜNK RÁ.
Én nem mondanám , hogy " biztos " hiszen az se tudni kire gondolt --ki a párja féri vagy nő ?????,
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 11. 09. szombat 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma ráérő párokhoz szívesen csatlakoznék! Igényes ápolt pasiként, vastag intimmel! :P
Sziasztok, én nagyon szívesen tenyésztetem,nyalom lucskosra mindenét.
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 11. 09. szombat 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 09. szombat 12:04
Sziasztok ! Ma estére keresünk adatlapunk szerinti férfit ! Ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,pici iszogatás, egy kellemes masszázs a hölgy részére,simogatás,kézi munka, orál !
Sziasztok!
30 éves vagyok, 180 cm magas és 70 kg, tetovált és nyitott gondolkodású. Érett, tapasztalt nők társaságát keresem, akikkel valóban tartalmas és szórakoztató időt tölthetünk együtt. Fontos, hogy félreértés ne essék – nincsenek anya-komplexusaim, egyszerűen csak vonzódom az érett személyiséghez és az életben szerzett tapasztalatokhoz.
Szeretem a természetet és az utazást; semmi sem kapcsol ki jobban, mint egy túra a hegyekben vagy egy nap a tengerparton. Zenei ízlésem elég sokszínű, szinte mindent meghallgatok, ami megérint. A tetoválásaim is sok mindent elmondanak rólam – mindegyiknek saját története van. Szeretek új dolgokat felfedezni és élvezni az élet apró örömeit, de ugyanakkor hiszek a valódi kapcsolódásban is..
30 éves vagyok, 180 cm magas és 70 kg, tetovált és nyitott gondolkodású. Érett, tapasztalt nők társaságát keresem, akikkel valóban tartalmas és szórakoztató időt tölthetünk együtt. Fontos, hogy félreértés ne essék – nincsenek anya-komplexusaim, egyszerűen csak vonzódom az érett személyiséghez és az életben szerzett tapasztalatokhoz.
Szeretem a természetet és az utazást; semmi sem kapcsol ki jobban, mint egy túra a hegyekben vagy egy nap a tengerparton. Zenei ízlésem elég sokszínű, szinte mindent meghallgatok, ami megérint. A tetoválásaim is sok mindent elmondanak rólam – mindegyiknek saját története van. Szeretek új dolgokat felfedezni és élvezni az élet apró örömeit, de ugyanakkor hiszek a valódi kapcsolódásban is..
Lehetséges. Valaki, biztos
(Ez egy válasz Csakri üzenetére (2024. 11. 09. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!bayernben Mühldorf am inn környékén párommal barátkozás, szorakozas celjabol szívesen ismerkednenk ferfiakkal akik hasonló beállítottságúak hozzank, akik benne vannak egy jo buliban, szeretnek élni es szivesen ismerkednenek!
Szeretjuk a techno, minimal, goa zenét,házibulizni, ami nalunk adott..Ha megtalaljuk a közös hangot, meg van a kölcsönös vonzalom akkor nyitottak vagyunk a sexre akar ketten, akár hármasban.
Szeretjuk a techno, minimal, goa zenét,házibulizni, ami nalunk adott..Ha megtalaljuk a közös hangot, meg van a kölcsönös vonzalom akkor nyitottak vagyunk a sexre akar ketten, akár hármasban.
Írtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 09. szombat 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4757433)
2024. 11. 09. szombat 20:14
A holnapi napra keresünk igényes és lehetőleg méretesebb borotvált férfit hölgytagunknak, akit lakásunkban a házi glory hole-on keresztül kényeztetne a hölgytagunk. Az orálhoz nem, de az aktushoz a gumi elvárás lenne, privát üzeneteket várunk.
A holnapi napra keresünk igényes és lehetőleg méretesebb borotvált férfit hölgytagunknak, akit lakásunkban a házi glory hole-on keresztül kényeztetne a hölgytagunk. Az orálhoz nem, de az aktushoz a gumi elvárás lenne, privát üzeneteket várunk.