Hajós környékén unatkozó pár?( most csak a pár férfi tagja)
Sziasztok! Ma estére keresünk uni bi pasit egy édeshármas kalandra .Fogadni és utazni is tudunk.Videó chat elvárt.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok.. Komoly diszkrét hàzaspàr vagyunk Miskolc környékén...Komoly fiú barátot keresünk!!
Sziasztok! Házaspárnak lennék kellemes társasága ma este, és hosszútávon is. Masszázs, kényeztetés, kiadós szex!! Utazni tudok ésszerű távolságon belül..
sziasztok ma este párhoz csatlakoznák !
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !!////
Sziasztok,
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapasztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas férfi.
Budapest, Pest megye.
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapasztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas férfi.
Budapest, Pest megye.
Sziasztok!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugjàk! Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugjàk! Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Valaki dugná a páromat?
Jo napot mindenkinek
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Akár ma este is talizhatunk
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Akár ma este is talizhatunk
Komoly szubmisziv not vagy cuckold part (bi is lehet) keres egy nagyfarku (20cm) inteligens jo humoru ferfi gyor kornyekerol...
Ma este csatlakoznèk!
Sziasztok ! Pàrral ismerkednèk
Sziasztok ! Ma estére keresünk adatlapunk szerinti férfit ! Ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,pici iszogatás, egy kellemes masszázs a hölgy részére,simogatás,kézi munka, orál !
Bi párt keresek ma estére! Hely ok 11. kerületben.
Sziasztok,most hétvégén csatlakoznék párokhoz heteró alapon a hölgy örömére ! Borsod, Szabolcs
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Ma este parhoz csatlakoznek !