jó estét,
Én vagyok a francia és regisztrált az oldalon álnéven http://www.goldengate.hu Chelmi29600.
A természet vagyok kukkoló, és én nagyon érdekel az én öröm photographie.Aussi gyakran képeket nő vagy pár a strandon régiónk Bretagne-ban Franciaországban.
A helyszínen láttam, a cikket a párok voyeurs, így ha képeket por csere velem, boldog leszek a kapcsolatot Ön és kollégái Magyarországon.
Ha az én javaslatom az Önt érdeklő köszönöm írásban nekem chelmi29600@gmail.com (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 05. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Én vagyok a francia és regisztrált az oldalon álnéven http://www.goldengate.hu Chelmi29600.
A természet vagyok kukkoló, és én nagyon érdekel az én öröm photographie.Aussi gyakran képeket nő vagy pár a strandon régiónk Bretagne-ban Franciaországban.
A helyszínen láttam, a cikket a párok voyeurs, így ha képeket por csere velem, boldog leszek a kapcsolatot Ön és kollégái Magyarországon.
Ha az én javaslatom az Önt érdeklő köszönöm írásban nekem chelmi29600@gmail.com (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 05. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (756688)
2011. 07. 05. kedd 16:00
Holnap (07.06-án) a Komárno melletti (szlovák oldal) Duna parton leszek egész nap.Nudizás érdekel valakit?
Nagyon kellemes,csöndes,nyugodt hely... és igen izgalmas is :P
Tatabányai,Komárom megyei,budapesti (esetleg messzebb) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat smile
180cm / 83kg sportos vékony 40es pasi vagyok 21/5 cm pénisszel
Elérhetőség itt: santaclaus6712@gmail.com
Tatabányai,Komárom megyei,budapesti (esetleg messzebb) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat smile
jó estét,
Ha az én javaslatom az Önt érdeklő köszönöm írásban nekem chelmi29600@gmail.com
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 05. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha az én javaslatom az Önt érdeklő köszönöm írásban nekem chelmi29600@gmail.com
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 05. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (756688)
2011. 07. 05. kedd 16:00
Holnap (07.06-án) a Komárno melletti (szlovák oldal) Duna parton leszek egész nap.Nudizás érdekel valakit?
notice36: voltam már párszor ott a strandon, de hetero buli sohasem volt, akkor sem mikor szegedboy reklámozta. Aki oda jár tudja, hogy a napozóágyas rész már kissé más nemi orientációs terület, ott hamarabb bukkansz kan-kan felállásra, ha ilyenbe nem akarsz belefutni akkor először kérdezz rá mi van szegedboy partnerének lába között...
Rumcajsz: szólj mikor kimentek a pároddal és hozzuk ki a lehetőségből ami benne van (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 18. hétfő 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Rumcajsz: szólj mikor kimentek a pároddal és hozzuk ki a lehetőségből ami benne van (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 18. hétfő 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (422864)
2011. 07. 18. hétfő 07:58
Sziasztok!
Milyen volt a dogging?Voltak sokan kukkolni?Mikor lesztek kint legközelebb?Írjatok belső levelet,hogy néztek ki?Ismerem a fokán a napozóágyas részt és voltam is már kint párszor de sajnos soha nem láttam ott párt :(
Milyen volt a dogging?Voltak sokan kukkolni?Mikor lesztek kint legközelebb?Írjatok belső levelet,hogy néztek ki?Ismerem a fokán a napozóágyas részt és voltam is már kint párszor de sajnos soha nem láttam ott párt :(
Kár hogy nem futottunk össze a múlt héten, amikor mi kint voltunk a párommal. Nézelődhettél volna!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 18. hétfő 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (422864)
2011. 07. 18. hétfő 07:58
Sziasztok!
Sziasztok!
Milyen volt a dogging?Voltak sokan kukkolni?Mikor lesztek kint legközelebb?Írjatok belső levelet,hogy néztek ki?Ismerem a fokán a napozóágyas részt és voltam is már kint párszor de sajnos soha nem láttam ott párt :( (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 16. szombat 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen volt a dogging?Voltak sokan kukkolni?Mikor lesztek kint legközelebb?Írjatok belső levelet,hogy néztek ki?Ismerem a fokán a napozóágyas részt és voltam is már kint párszor de sajnos soha nem láttam ott párt :( (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 16. szombat 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (454861)
2011. 07. 16. szombat 12:20
ma 14 kor kint leszünk a Fokán ha valaki érdekel........
Sziasztok!
Ma, és a jövőhéten egy picit ráérek, ha lehet vkit diszkréten kukkolni újpest-lupa-hajógyári környékén az írjon!
Ma, és a jövőhéten egy picit ráérek, ha lehet vkit diszkréten kukkolni újpest-lupa-hajógyári környékén az írjon!
ma 14 kor kint leszünk a Fokán ha valaki érdekel........
Hali!
Ha a dkeszi Tesco felől mész át Fótra, akkor a híd után elhagyod fel/e hajtót, és szemben vele a szervizutat. Balra az első utcáról be lehet menni az erdőbe (elég szűk a bejáró), ez valószínűleg csak éjszaka működik, mivel nappal belátni, viszont rendesen meg van szórva gumival.
Ha az előbb említett kereszteződésnél jobbra a fordulsz, és elmész a filmgyár mellett akkor a kereszteződéstől 3-400m-re elágazik az út (de párhuzamosan megy a két út, csak van köztük egy kb8-10m széles fasor), itt átmész a bal oldali útra, (innen már látszik a vasút is), az elágazódástól nagyjából 50m-re meglátsz egy kocsinyomot ami befordul a fák közé. Kövesd azt, és láss csodát
Te ismersz hasonló helyet a környéken? (Ez egy válasz ik255 üzenetére (2011. 07. 15. péntek 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha a dkeszi Tesco felől mész át Fótra, akkor a híd után elhagyod fel/e hajtót, és szemben vele a szervizutat. Balra az első utcáról be lehet menni az erdőbe (elég szűk a bejáró), ez valószínűleg csak éjszaka működik, mivel nappal belátni, viszont rendesen meg van szórva gumival.
Ha az előbb említett kereszteződésnél jobbra a fordulsz, és elmész a filmgyár mellett akkor a kereszteződéstől 3-400m-re elágazik az út (de párhuzamosan megy a két út, csak van köztük egy kb8-10m széles fasor), itt átmész a bal oldali útra, (innen már látszik a vasút is), az elágazódástól nagyjából 50m-re meglátsz egy kocsinyomot ami befordul a fák közé. Kövesd azt, és láss csodát
Te ismersz hasonló helyet a környéken? (Ez egy válasz ik255 üzenetére (2011. 07. 15. péntek 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Én múlt héten vasárnap reggel 6 körül a Róka-hegyi bányánál jártam az ürömi út mellet, és egy fiatal párt láttam amint a földön "ülve" egymással foglalkoztak Gondoltam nem zavarom meg őket.Visszafele a parkolóban találkoztam velük, a srác még rám is köszönt . Esetleg ha olvassátok, írjatok bátran !
hali pontosa merre?
(Ez egy válasz Qwerti üzenetére (2011. 07. 11. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 11. hétfő 21:20
Egyébként ennek a helynek a környékén (kb. 10-15km) van még hasonló célokra használt hely? Én Fóton nemrég találtam egyet, igazából csak azt vettem észre, hogy egy fákkal körülölelt helyre kocsinyomok vezetnek be. Benéztem de akkor nem volt ott semmi. Gondoltam vagy szexelni, vagy cuccozni járnak oda. Mivel eléggé felkeltette a fantáziámat a hely gondoltam meglátogatom máskor is, akkor már láttam ott szexet. Pár percig nézelődtem csak, nem akartam, hogy észrevegyenek, aztán mentem tovább. Még biztosan visszanézek egyszer kétszer.
Üdv.
Üdv.
és hátul is voltál a napozoágyaknál?mi holnap szikin leszünk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 15. péntek 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (792644)
2011. 07. 15. péntek 09:49
Voltam tegnap a szegedi foka helyen, de három férfi és egy nő volt
Voltam tegnap a szegedi foka helyen, de három férfi és egy nő volt
Sziasztok!
A szegedi Foka alkalmas hely a kukkolásra!!!
Szívesen meglesnélek benneteket!
Helyes sportos pasi vagyok!
Írjátok le az elképzeléseteket és mi megvalósítjuk
Üdv
Notice (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 12. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
A szegedi Foka alkalmas hely a kukkolásra!!!
Szívesen meglesnélek benneteket!
Helyes sportos pasi vagyok!
Írjátok le az elképzeléseteket és mi megvalósítjuk
Üdv
Notice (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 12. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (453592)
2011. 07. 12. kedd 13:05
Hol szeretnéd? A párommal megoldjuk, lehet!
Lányok nem lenne kedvetek egy kis kammasztira?
holnap szegeden leszek. Lehet valakit kukkolni diszkréten?
a párnak üzenem bocsi de el kellett jönni 11 kor ,de üzenjenek és legközelebb folytatjuk a Fokán
holnap délelőtt 9 töl kint leszek(unk)a Szegedi Foka nudin--- tessék jönni--
Ez engem is érdekelne! Szegeden jártok valamerre, ahol leskelődni lehet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 12. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (453592)
2011. 07. 12. kedd 13:05
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 11. hétfő 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (792644)
2011. 07. 11. hétfő 09:21
Szegeden hol lehet kukkolni?
Egyébként ennek a helynek a környékén (kb. 10-15km) van még hasonló célokra használt hely? Én Fóton nemrég találtam egyet, igazából csak azt vettem észre, hogy egy fákkal körülölelt helyre kocsinyomok vezetnek be. Benéztem de akkor nem volt ott semmi. Gondoltam vagy szexelni, vagy cuccozni járnak oda. Mivel eléggé felkeltette a fantáziámat a hely gondoltam meglátogatom máskor is, akkor már láttam ott szexet. Pár percig nézelődtem csak, nem akartam, hogy észrevegyenek, aztán mentem tovább. Még biztosan visszanézek egyszer kétszer.
Üdv.
Üdv.