szia
keress meg,állunk rendelkezésedre (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 05. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
keress meg,állunk rendelkezésedre (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 05. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (756688)
2011. 07. 05. kedd 16:00
Holnap (07.06-án) a Komárno melletti (szlovák oldal) Duna parton leszek egész nap.Nudizás érdekel valakit?
Nagyon kellemes,csöndes,nyugodt hely... és igen izgalmas is :P
Tatabányai,Komárom megyei,budapesti (esetleg messzebb) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat smile
180cm / 83kg sportos vékony 40es pasi vagyok 21/5 cm pénisszel
Elérhetőség itt: santaclaus6712@gmail.com
Tatabányai,Komárom megyei,budapesti (esetleg messzebb) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat smile
budapesten vagy környékén tudtok? a Dráva utca és a szépvülgyi már nem az igazi...
merre van dogging hely?
sziasztok
Köszi, lehet kimegyünk valamikor...
+1
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 28. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (762450)
2011. 06. 28. kedd 10:15
Csak egy jó tanács. Ha izgat titeket, hogy meglát más szex közben, akkor legalább NE "hivatalos" nudista helyre menjetek, ezzel is még tovább duzzasztva az amúgy is sok kéretlen kukkolók hadát. Egy erdős rész, elhagyatottabb tópart erre szerintem sokkal megfelelőbb. Üdv
Hopp....egy r lemaradt)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 10. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805846)
2011. 07. 10. vasárnap 13:27
Estére gondoltam! Most még sokan vannak. És kb. mere? Mert én tegnap csak a csárda körül voltam.
Estére gondoltam! Most még sokan vannak. És kb. mere? Mert én tegnap csak a csárda körül voltam.
A Felső Gödi Duna parton szokott lenni esténként szex? Tegnap jártam arra és nagyon ideálisnak találtam a helyszínt!
Olvasgatom itt egy idő óta, hogy Holnap (07.06-án) a Komárno melletti (szlovák oldal) Duna parton leszek egész nap. Nos, az a KOMARNO, amikor magyarul írunk, beszélünk, akkor nem Komarno, hanem RÉVKOMÁROM. Lécci tanuld meg és így használd, ha magyar vagy. Bocsi az offért, de fontosnak éreztem ennyi eset után, hogy helyre tegyem a kifejezést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 05. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (756688)
2011. 07. 05. kedd 16:00
Holnap (07.06-án) a Komárno melletti (szlovák oldal) Duna parton leszek egész nap.Nudizás érdekel valakit?
senki nem volt?
pénteken engem és a páromat meg lehetne lesni a Szegedi Foka nudista -résznél 15-h körül..gyere
Sziasztok!
Jól működő kukkolós helyet keresek, normális helyet, ahová lányt is bátran vihet tényleg az ember.
Főleg Bp, észak-buda.
Jól működő kukkolós helyet keresek, normális helyet, ahová lányt is bátran vihet tényleg az ember.
Főleg Bp, észak-buda.
Te csak hülyíted itt a népet! Tapasztalatból tudom, így aztán ne dőljön be senki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797651)
2011. 06. 30. csütörtök 18:14
Vasárnap Veszprém mellett mesztelen partyt tartunk,pároknak.
Vasárnap Veszprém mellett mesztelen partyt tartunk,pároknak.
Csak egy jó tanács. Ha izgat titeket, hogy meglát más szex közben, akkor legalább NE "hivatalos" nudista helyre menjetek, ezzel is még tovább duzzasztva az amúgy is sok kéretlen kukkolók hadát. Egy erdős rész, elhagyatottabb tópart erre szerintem sokkal megfelelőbb. Üdv
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 26. vasárnap 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (787228)
2011. 06. 26. vasárnap 10:00
Érdekelne minket a barátnőmmel,hogy gárdonyban van-e mód illetve lehetőség,a strandoláson kívül másra is???Szoktak-e kukkolni ott (izgat minket)? Ha igen,akkor melyik része alkalmas a strandnak ilyesféle dolgokra?
Privátba is örülünk tapasztalatoknak ,tanácsoknak......
Szerdán (06.29-én) a Komárnó melletti (szlovák oldal) Duna parton nudizás érdekel valakit?
Nagyon kellemes,csöndes,nyugodt hely...
Tatabánya,Komárom megye,Budapesten (esetleg messzebb,tudok utazni) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék 21/5 cm pénisszel.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat
180cm / 83kg sportos vékony 40es pasi vagyok.
santaclaus6712@gmail.com
Nagyon kellemes,csöndes,nyugodt hely...
Tatabánya,Komárom megye,Budapesten (esetleg messzebb,tudok utazni) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék 21/5 cm pénisszel.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat
180cm / 83kg sportos vékony 40es pasi vagyok.
santaclaus6712@gmail.com
Érdekelne minket a barátnőmmel,hogy gárdonyban van-e mód illetve lehetőség,a strandoláson kívül másra is???Szoktak-e kukkolni ott (izgat minket)? Ha igen,akkor melyik része alkalmas a strandnak ilyesféle dolgokra?
Valaki szereti ha nézik?