Bepróbálkozhattál volna...
Én évekig visszajáró voltam. Élveztük, lazábban mint a házasság alatt.
Én évekig visszajáró voltam. Élveztük, lazábban mint a házasság alatt.
Hogyan lettem kukkoló? A történet a következő,az exnejemmel egy fedél alatt éltünk de már elhidegültünk egymástól.Hónapok óta nem volt szex. Esténként órákig volt bezárkózva a fürdőbe ,amikor kijött mindig az mondta ,hogy hajat mosott és a melegben rosszul is lett .Arra gondoltam csinálok egy apró kukucskálót a fürdő ajtajára ,hisz ha véletlenül rosszul lenne ..ugye .Napokig nem történt semmi ,igazából eszembe se jutott.Aztán egyszer megint alig győztem kivárni hogy kijöjjön,gondoltam ránézek.Na innentől vagyok kukkoló.Belestem és látom erőssen masszírozza az óriási ciciket,majd egyik kezének ujjait popsiba és punciba tolta a másikkal pedig izgatta a csiklóját.Szuper szexuális életünk volt míg válságba nem került a házasságunk,de masztira soha nem tudtam rávenni.Ez most olyan izgató volt számomra+ a több hónapos kielégületlenség,hogy azonnal előkaptam én is a farkam és verni kezdtem.Közben tovább kukkoltam,feltérdelt ráhajolt a kád szélére és így nyomta magába mind a 4 újját és elélvezett.Ekkor én is ráélveztem az ajtóra.Azután rendszeresen rájártam a ,,lukra" Na így lettem kukkoló ...is.
A Szegedi nudista strand...
(Ez egy válasz tbbela üzenetére (2020. 09. 11. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapest környékén tudtok olyan helyet ahol lehetne szabadban szexelni anélkül, hogy megzavarnának? Ha távolabbról kukkolnak minket az nem gond
Nudi strand.
(Ez egy válasz tbbela üzenetére (2020. 09. 11. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az a sziki?
(Ez egy válasz Hetvenhármasok üzenetére (2020. 09. 11. péntek 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia oda indulok mikor es melyik uzletben lesz ott?
szivesen megnézném
(Ez egy válasz Hetvenhármasok üzenetére (2020. 09. 11. péntek 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma a szikin megkukkolhatja valaki a feleségem punciját
Pedig oda is meg vissza is elég izgis dolog.
Csak itt nem igazán vevő erre a dologra hölgy :/ Hiába komoly az ember szándéka és csak olyat szeretne, ami mindenkinek jó semmi durva dolgot :(
de az is lehet, hogy érdekelne 1-2 hölgyet csak bizalmatlanok a sok csalódás végett. Így aki tényleg komolyan gondolja az ismerkedést és a szándék is meg van annak nincs egyszerű dolga. Szinte lehetetlen :'( (Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2020. 09. 10. csütörtök 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak itt nem igazán vevő erre a dologra hölgy :/ Hiába komoly az ember szándéka és csak olyat szeretne, ami mindenkinek jó semmi durva dolgot :(
de az is lehet, hogy érdekelne 1-2 hölgyet csak bizalmatlanok a sok csalódás végett. Így aki tényleg komolyan gondolja az ismerkedést és a szándék is meg van annak nincs egyszerű dolga. Szinte lehetetlen :'( (Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2020. 09. 10. csütörtök 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát kukkolás nekem sem sikerült még .
Én szeretem az ilyesmit, de sajnos nincsen olyan hölgy vagy pár, aki ezt igényelné ezen az oldalon :(
Tudsz priviben jönni...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 05. szombat 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3843642)
2020. 09. 05. szombat 15:58
Szerintem mindenkiben ot szunnyad a vágy, csak nem mindenki meri
is megtenni.
A leg kézenfekvőbb otthol, pl szülőket. Ezt én is megtettem annó,
is megtenni.
Szerintem mindenkiben ot szunnyad a vágy, csak nem mindenki meri
is megtenni.
is megtenni.
Sziasztok! Siófokon 2020.09.05. estefelé-este esetleg van kukkolásra lehetőség? A párommal szeretnénk bele nézni
Izgató! Kamerán, szabadba, nyilvánosan!
s tetszett amit láttál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 15. péntek 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3920822)
2020. 05. 15. péntek 12:41
Mostohaanyámat rendszeresen meglestem
Mostohaanyámat rendszeresen meglestem
Van itt esetleg párakit izgatna ha diszkréten kukkolná egy pasi ma este autóból Budapesten és környékén?esetleg heves megyében..
Sziasztok! Ma a szomszédomhoz jött látogatóba a lánya (55 éves) és segétkeztem náluk egy kicsit. Elémhajolt és pont rá látásom volt a cicijére. Természetesen nem volt rajta melltartó.